Καπραβέλος: «Λέμε και λέτε ψέματα για το εμβόλιο» είπε σε δημοσιογράφους - Αλλά ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό

Σε μια σύγχυση βρίσκεται ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, καθώς αυτά τα οποία λέει δεν μπορούν να εξηγηθούν με λογική.

Ο Ν.Καπραβέλος άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Τρίτη, καθώς υποστήριξε ότι οι «ειδικοί» και οι δημοσιογράφοι λένε ένα ψέμα για τους εμβολιασμένους.

«Το λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι, το λέμε και εμείς αυτό το ψέμα. Από τις 50 εισαγωγές που έχουμε στο νοσοκομείο μας, οι 11 είναι εμβολιασμένοι. Επομένως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Αυτό που λέγεται πως οι εμβολιασμένοι είναι άτρωτοι και πως επανήλθαμε στην κανονικότητα, είναι λάθος»!

Την επόμενη μέρα λοιπόν, και συγκεκριμένα σήμερα, μίλησε σε ένα άλλο κανάλι και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών εάν δεν γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε έχει αδειάσει η Γαστρεντερολογική Κλινική, μετά τη χειρουργική και παθολογική για να υποδεχθούν τη σημερινή εφημερία.

«Περιμένουμε 50-60 ασθενείς, περιμένουμε πάνω από 100 προσελεύσεις κάθε εφημερία είναι και ένας εφιάλτης. 5-6 θα χρειαστούν κρεβάτια εντατικής».

Και συνέχισε σημειώνοντας με νόημα «ότι γυρνάμε γύρω από το πρόβλημα και το δυσκολεύουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πάνω από 60 ετών και ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και «παίζουν το σύστημα».=

Επανέλαβε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι εφιαλτιακή, εξηγώντας ότι έχουν αδειάσει τα χειρουργεία και έχει πάει το προσωπικό στις ΜΕΘ και το υπόλοιπο - όπως είπε- δεν φτάνει.

Για τον ίδιο είναι καλοδεχούμενο από οπουδήποτε σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργού Υγείας να υπάρχει ένα ενιαίο ΕΣΥ.

«Είναι τεράστιες οι υγειονομικές ανάγκες δεν υπάρχει διάκριση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Έπρεπε όλοι μαζί να συστρατευτούν», ανέφερε.

Πώς γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να μας λέει ότι κινδυνεύουν και οι εμβολιασμένοι, ότι είναι μέλος της πανδημίας και ότι λένε ψέματα τόσο καιρό και την ίδια μέρα να ζητάει υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλιώς θα έρθει το τέλος; Πραγματικά απορούμε...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications