Γιατί οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ψυχεδελικά βλέπουν συχνά ερπετά;   Το πείραμα που έδειξε ένα άλλο κόσμο!

Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες στο πείραμα είπαν ότι στις παραισθήσεις τους έβλεπαν ερπετά ανθρωποειδή πλάσματα και η εξωτερική τους περιγραφή ήταν σχεδόν πανομοιότυπη σε όλους.

Οι άνθρωποι έχουν αναφέρει παρατηρήσεις ερπετοειδών ανθρωποειδών ( ερπετοειδών) σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Στη Μεσοποταμία, κάποτε, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ειδώλα ανθρωποειδών πλασμάτων να μοιάζουν με σαύρες, ηλικίας περίπου 7 χιλιάδων ετών (η Μεσοποταμία έχει σχέση τον πόλεμο του κάλου και του κακού και τοτε ξεπάστρεψαν το ανθρωπινό γένος άλλο θέμα αυτο αλλα έχει σχέση ). Οι βεδικές γραφές απεικονίζουν πλάσματα που ονομάζονται Nagas ως μια φιδοειδής φυλή που μπορεί να αλλάξει τη μορφή τους, και οι Ζουλού σαμάνοι πιστεύουν ότι ο κόσμος κυβερνάται από το Chitauri - μοχθηρά πλάσματα με κεφάλια πύθωνα .

Οι αυτόχθονες φυλές της Νότιας Αμερικής λάτρευαν τον θεό Quetzalcoatl, που κυριολεκτικά σημαίνει «Φτερωτό Φίδι». Στην Ασία, οι κυβερνώντες αυτοκράτορες πίστευαν ότι κατάγονταν από ουράνιους δράκους.

Σε γενικές γραμμές, η αναφορά μιας ορισμένης αρχαίας φυλής που μοιάζουν με φίδια μπορεί να βρεθεί σε σχεδόν πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι απορρίπτουν αυτές τις ιστορίες ως καθαρή μυθολογία και δήθεν θεωρίες συνωμοσίας (τα γνωστά έβγαλαν μια φράση και με αυτη χειραγωγούν εκατομμύρια μειωμένης νοημοσύνης , πως εξαφανίζεις κάτι από τα μυαλά τους? μαγικό: άπλα λες ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αυτόματα παύει να υπάρχει ! όσο τρελο και απίστευτο να φαίνεται πιάνει σε ηλίθιους ), αλλά τι γίνεται όταν όλες αυτές οι ιστορίες βασίζονται σε κάτι που έχουν δει πραγματικά οι άνθρωποι;

Παράξενο πείραμα
Το 1990 ξεκίνησε μια πραγματικά πρωτοποριακή έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει διαθέσει πόρους για την έρευνα της ουσίας Ν, Ν-διμεθυλτρυπταμίνη (Διμεθυλτρυπταμίνη), το πιο ισχυρό ψυχεδελικό στον πλανήτη Γη. Είναι επίσης γνωστό ως DMT. Είναι μια φυσική χημική ουσία που μπορεί να βρεθεί τόσο στα φυτά όσο και στα ζώα. Οι κλινικές δοκιμές διεξήχθησαν από τον Rick Strassman , έναν έγκριτο γιατρό και επίκουρο καθηγητή ψυχολογίας. Έδωσε πάνω από 400 ενέσεις σε 60 διαφορετικούς εθελοντές δοκιμών και αυτό που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του πενταετούς έργου άλλαξε για πάντα την αντίληψή του για την πραγματικότητα.

Συμμετέχοντες
Οι εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτό το πείραμα είχαν ελεγχθεί διεξοδικά. Όλοι υποβλήθηκαν σε πλήρη ψυχολογική αξιολόγηση για να βεβαιωθούν ότι είναι υγιείς και ότι δεν πάσχουν από ψυχική ασθένεια. Στο τέλος των αρχικών εξετάσεων οι γιατροί πραγματοποίησαν και λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις και τα ηλεκτροκαρδιογραφήματα επιβεβαίωσαν ότι οι εθελοντές είχαν επίσης βέλτιστη σωματική υγεία. Ο αρχικός μεγάλος αριθμός πιθανών εθελοντών περιορίστηκε στην τελευταία ομάδα των πιο προσεκτικά επιλεγμένων θεμάτων. Η ηλικία, το φύλο, η εθνικότητα, το επάγγελμα και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις διέφεραν πολύ. Για την εξάλειψη των εξωτερικών επιρροών και τη διατήρηση του ελέγχου του περιβάλλοντος, όλοι οι συμμετέχοντες δεν είχαν επαφή ή επικοινωνία μεταξύ τους.

Ερπετοειδείς
Το πείραμα έγινε σε κλινικό νοσοκομείο. Το ιατρικό προσωπικό έκανε ενδοφλέβια ένεση του φαρμάκου DMT και οι δόσεις άλλαζαν με κάθε συνεδρία. Οι ερευνητές ήθελαν οι ανυποψίαστοι παραλήπτες να μην έχουν προκαθορισμένες προσδοκίες. Οι νοσηλευτές παρακολουθούσαν στενά τα ζωτικά σημεία κάθε εθελοντή, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, του καρδιακού παλμού και της αρτηριακής πίεσης. Σε ορισμένα πειράματα, μετρήθηκε επίσης η διαστολή της κόρης. Είκοσι λεπτά μετά τη λήψη ο Δρ Στράσμαν ρώτησε τους πάντες για την κατάστασή τους. Οι ερωτηθέντες ρωτήθηκαν τι ένιωσαν, άκουσαν, γεύτηκαν, μύρισαν και παρατήρησαν. Σύντομα εμφανίστηκε μια εκπληκτική ανακάλυψη: περισσότεροι από τους μισούς εθελοντές είπαν ότι στις παραισθήσεις τους έβλεπαν ερπετά ανθρωποειδή πλάσματα και οι εξωτερικές περιγραφές τους ήταν σχεδόν πανομοιότυπες.

Τι συμβαίνει?
Διαπιστώθηκε ότι μόλις το DMT τέθηκε σε ισχύ, τα άτομα είδαν πολύχρωμες καλειδοσκοπικές εικόνες, παρόμοιες με βουδιστικές μάνταλα, ενώ άκουγαν έναν τρομερό δονούμενο ήχο. Αυτός ο ήχος εντάθηκε και στη συνέχεια τα άτομα ένιωσαν σαν να πετάχτηκαν έξω από το σώμα τους και να εκτοξευθούν σε έναν άλλο κόσμο. Ξαφνικά βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο γεμάτο με περίεργες συσκευές. Και τότε εμφανίστηκαν ερπετά στο ίδιο δωμάτιο, σαν να περίμεναν την άφιξη ενός ατόμου.

Συχνά ειπώθηκε ότι άλλα μη ανθρώπινα όντα ήταν παρόντα στο ίδιο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων τεράστιων mantises, ρομπότ και ανθρωποειδή ύποπτα παρόμοια σε εμφάνιση με τους διάσημους εξωγήινους Grays. Οι ερπετοειδείς άρχισαν να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τους ανθρώπους, σαν να πραγματοποιούσαν, με τη σειρά τους, κάποιο είδος δοκιμών μαζί τους.

Ταυτόχρονα, ο κόσμος ένιωσε έντονο φόβο. Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις που συνέταξε η ερευνητική ομάδα του προγράμματος σχετικά με τις επιπτώσεις των ερπετών στα μέλη του πειράματος:
- Μια έντονη αίσθηση φόβου.
- Είναι ψυχροί και αδιάφοροι.
- Είναι εξαιρετικά έξυπνοι / γρήγοροι.
- Έπικεντρώνονται σε τεχνικές εργασίες, έχουν συγκεκριμένο σκοπό.
- Έχουν μεγάλα μάτια, σκληρό δέρμα, πόδια με αιχμηρά νύχια.
Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος έχουν μελετηθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά παραμένει μυστήριο γιατί οι άνθρωποι έχουν τέτοιες παραισθήσεις. Ορισμένοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι η ουσία που αλλάζει το μυαλό ανοίγει πραγματικά μια πύλη σε μια άλλη διάσταση. Άλλοι έχουν υποστηρίξει ότι ενεργοποίησε προηγουμένως αδρανείς περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ξεπεράσουν προηγούμενους περιορισμούς όσον αφορά την αντίληψη του κόσμου. Παρεμπιπτόντως, επί του παρόντος οι φυσικοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν μόνο ένα 0,005% του φάσματος του ορατού φωτός.

Αυτό που συμβαίνει ξεπερνάει κατα πολύ την αντίληψη των περισσότερων για πολλά θέματα (και λογω της φυλης τους) αλλα έχει σχέση με πολλά που βιώνουν ..
Αυτές οι πληροφορίες (θεωρίες συνωμοσίας για πολλούς άρα δεν υπάρχουν ) έρχονται να επιβεβαιώνουν παρατηρήσεις μέσα απο την πραγματικότητα που μπορεί να δει ο καθένας απο το 2016 και στην συνεχεία ότι αυτά τα γεγονότα και οι παρατηρήσεις έχουν σχέση τα αυτα τα ερπετά χωρις καν να έχεις διαβάσει προηγούμενος τίποτα για αυτά, και εδω ερώτηση σε ηλίθιους : πως ειναι θεωρίες συνωμοσίας αφού τα γεγονότα και οι παρατηρήσεις που ειναι παντού γύρο σας σε οδήγησαν στα ερπετά? γιαυτό ακριβώς εκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες απο το 2016 και μάζεψαν την μαζα σε δίκες τους για να ασχολείται με ηλιθιότητες ως σοβαρά θέματα, και αυτοί οι ίδιοι που δεν έχουν ιδέα για τίποτα πόσο δε για τέτοια θέματα και διαβαζουν σελίδες τύπου πρωτο θέμα βγαίνουν και λένε για "θεωρίες συνωμοσίας" και νομιζουν οτι ειναι έξυπνοι μορφωμένοι και πολιτισμένοι με το να παπαγαλίζουν μια μασονικη φράση για να κρύψουν την κατωτερότητα τους (!)

Μετα ανακάλυψες οτι και άλλος εχει καταλάβει τι γίνεται εν μέρη ο γνωστός David Icke (εν μέρη γιατι δεν αναφέρει τίποτα για το τι έχουν προκαλέσει τα ερπετά στην πρόσφατη ιστορία μεσώ κομμουνισμού), και ειναι γνωστός γιατι άπλα ειναι στο εξωτερικό στο Ελλαδισταν ειναι πολύ πίσω σε πνευματικό επίπεδο για να καταλάβουν τέτοια θέματα που πρέπει αν έχεις και ενα νοητικό επίπεδο , γιαυτό και του έκλεισαν το facebook και τον συκοφάντησαν σε κατι σελίδες τύπου lifo πριν 2 χρόνια ,σελίδες που δεν εχουν καμια σχέση με τετοια θέματα ξαφνικά εβαλαν ότι λέει θεωρίες συνωμοσίας και για ερπετά μονο και μονο για ρίξουν λάσπη και τον συκοφαντήσουν ...σαν μιλάει η θεία σας η Ευτέρπη που ότι ξέρει ειναι από τα μαρξιστικά σχολεια ΜΜΕ και έβλεπε όλη της ζωή Λάμψη και καλήμερα ζωή για τέτοια θέματα ενώ δεν είχε ασχοληθεί πότε της να δει τι ειναι πίσω απο την κουρτίνα λέγοντας άπλα ενα θεωρίες συνωμοσίας !ακριβώς αυτή την εικόνα έχουν πολλοι άσχετοι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης που παπαγαλίζουν αυτή την φράση για θέματα που ούτε καν μπορούν να καταλάβουν . Υπάρχει ο δρόμος του φωτός και ο δρόμος του σκοταδιού και του κακού, εκατομμύρια διάλεξαν αυτο το δρόμο του σκοταδιού, γιαυτό και ΔΕΜ έμαθαν τίποτα διαβάζοντας έγκυρες πήγες τόσα χρόνια .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications