Εμβολίασαν εκατ. ανθρώπους με το Moderna & τώρα το αποσύρουν όλοι ως «επικίνδυνο» για νεαρούς και εγκύους!

Συγκλονιστικά είναι τα όσα παραδέχονται ολοένα και περισσότερες χώρες τις τελευταίες ημέρες, καθώς επί της ουσίας ομολογούν ότι έκαναν πειράματα με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού πάνω στους πολίτες!. Και η Γερμανία έδωσε σύσταση απαγόρευσης του Moderna για τους κάτω των 30 ετών

Γιατί; Επειδή σιγά σιγά παραδέχονται ότι τα «απολύτως ασφαλή» (έτσι τα χαρακτήριζαν) εμβόλια έχουν παρενέργειες και μάλιστα ξεκινούν να τα αποσύρουν από την αγορά, αφού βεβαίως πρώτα εμβολιάστηκαν εκατομμύρια πολίτες με αυτά.

Η αρχή είχε γίνει με το εμβόλιο της AstraZeneca (εμβόλιο ιικού φορέα) το οποίο πλέον έχει αποσυρθεί από σχεδόν όλες τις χώρες λόγω των πολλών παρενεργειών (κυρίως θρομβώσεων) με τους «ειδικούς» και τις κυβερνήσεις μην ζητούν ούτε συγγνώμη από τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν, ενώ πλέον υπάρχουν εξελίξεις και με το mRNA σκεύασμα της Moderna.

Υγειονομική Αρχή της Γαλλίας (HAS) συνέστησε την απαγόρευση του εμβολίου της Μοderna για τους πολίτες κάτω των 30 ετών, ενώ σήμερα παρόμοια σύσταση έδωσε και η συμβουλευτική επιτροπή εμβολιασμών της Γερμανίας (STIKO).

Όπως αναφέρει η συμβουλευτική επιτροπή εμβολιασμών της Γερμανίας (STIKO) οι πολίτες κάτω των 30 ετών, αλλά και οι έγκυες γυναίκες, θα πρέπει να προτιμούν το εμβόλιο της Pfizer γιατί έχει συνδεθεί με μικρότερο αριθμό περιστατικών μυοκαρδίτιδας σε σχέση με το εμβόλιο της Moderna.

Να θυμίσουμε ότι πριν από την Γερμανία και την Γαλλία όλες οι σκανδιναβικές χώρες (το ίδιο και ο Καναδάς) είχαν επίσης απαγορεύσει το εμβόλιο της Moderna για τους κάτω των 30 ετών γιατί συνδέθηκε με μια μια σπάνια καρδιαγγειακή παρενέργεια.

Άραγε για πόσους «γκρίζους» θανάτους ευθύνεται στην Ελλάδα το εμβόλιο; Για πόσες χιλιάδες παρενέργειες; Για πόσο θα μας λένε ψέματα, όπως έκαναν με το εμβόλιο της ΑstraZeneca που το απαγόρευσαν μετά από 1,5 εκατ. εμβολιασμούς;

Mάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, το σκεύασμα της Moderna θα διατίθεται στην Ελλάδα και για την... τρίτη δόση!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications