D.Wootton: Σας λένε ψέματα για τον Covid-19 - Τρομοκρατούν για να εισάγουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έως τον Απρίλιο

Την άποψη του ότι τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης τρομοκρατούν με πλαστά στοιχεία τους πολίτες ώστε να καθιερωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και για να έρθει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του Covid-19 εξέφρασε ο Βρετανός δημοσιογράφος, Ντάνιελ Τζον Γουίλιαμ Γουότον.

Ο Ντάνιελ Τζον Γουίλιαμ Γουότον είναι Βρετανός δημοσιογράφος και ραδιοτηλεοπτικός φορέας που γεννήθηκε στην Νέα Ζηλανδία. Ήταν εκτελεστικός συντάκτης της εφημερίδας The Sun. Το 2007, εντάχθηκε στο News of the World.

Μεταξύ άλλων δηλώνει για τον κορωνοϊό και όσα άλλα συμβαίνουν με αφορμή αυτόν:

«Αισθάνεστε ότι σας λένε ψέματα, οι ηγέτες της χώρας και τα μεγαλύτερά της ιδρύματα για τον Covid-19;

Ε, λοιπόν, σας λένε. Αναρωτιέστε γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των συμβατικών ΜΜΕ, οι συνήθεις ύποπτοι, επιστημονικοί καταστροφολόγοι είναι τόσο απελπισμένοι να μας τρομοκρατήσουν για τον covid χρησιμοποιώντας αναξιόπιστα στατιστικά και πλαστές ειδήσεις;

Λοιπόν, το ίδιο κι εγώ. Ο φόβος φαίνεται να ‘χει γίνει μια πολύτιμη επικαιρότητα για τους κυβερνώντες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φόβος να μας κάνουν να πιστέψουμε πως τα κρούσματα του covid είναι ένα μείζον πρόβλημα σε μια χώρα που έχει εμβολιαστεί σε μεγάλο βαθμό, φόβος να προωθήσουν το απολυταρχικό τους σχέδιο, να εισάγουν υποχρεωτικά εμβόλια στο βρετανικό ΕΣΥ μέχρι τον Απρίλιο, φόβος να μας πουν ότι η χρήση των διαβατηρίων εμβολιασμού έχει λογική.

Αλλά οι πολιτικοί των ΜΜΕ και οι ηγέτες μας πρέπει να σταματήσουν τον εθισμό τους στον φόβο που τόσο ανησυχητικά αναπτύχθηκε απ’ την αρχή της πανδημίας πέρυσι και ν’ αρχίσουν να δίνουν τις αλήθειες, χωρίς υστερία, έτσι ώστε οι Βρετανοί να μπορέσουν να αποφασίσουν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.

Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία στην Αγγλία είναι στην πραγματικότητα λιγότερες από πέρυσι, με τα επίσημα στατιστικά της κυβέρνησης να δείχνουν 7.510 άτομα στο νοσοκομείο με Covid συγκριτικά με 10.397 πέρυσι….»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications