Διασύρουν γιατρό γιατί ήθελε να σώσει ασθενείς Covid-19 με φαρμακευτικές ουσίες και όχι με εμβόλια

Το πιο απάνθρωπο πρόσωπο τους έβγαλαν οι κυβερνητικοί και οι υποτακτικοί τους, καθώς διέσυραν μια Αμερικανίδα γιατρό η οποία έσωνε ασθενείς με φαρμακευτικές ουσίες.

Η Μαίρη Τάλι Μπόουντεν είναι γιατρός στο Χιούστον του Τέξας με πολύ μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών Covid-19. Στα σχεδόν δύο χρόνια της πανδημίας έχει εξετάσει και νοσηλεύσει περίπου 2.000 ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με την ασθένεια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όμως η Μαίρη Τάλι Μπόουντεν έχει τολμήσει να σταθεί απέναντι στο ιατρικό κατεστημένο του Χιούστον. Το νοσοκομείο Methodist, με το οποίο έχει συνεργασία, υποχρεώνει το προσωπικό του να εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Επίσης είναι κάθετα αντίθετο στη χορήγηση ιβερμεκτίνης σε όσους νοσούν από κορωνοϊό, ενώ η Μαίρη Τάλι Μπόουντεν την έχει συνταγογραφήσει σε περίπου 800 ασθενείς της χωρίς να διαπιστώσει καμία παρενέργεια.

Το αποτέλεσμα ήταν η Μπόουντεν να πέσει θύμα ενός ανελέητου διασυρμού, όταν το νοσοκομείο ανέστειλε τη συνεργασία του μαζί της και δημοσιοποίησε το γεγονός στην εφημερίδα Houston Chronicle. Παράλληλα, ο διαδικτυακός όχλος έχει επιδοθεί σε συστηματικό bullying εις βάρος της με υβριστικά μηνύματα και πολύ κακές αξιολογήσεις της δουλειάς της. Και όλα αυτά επειδή η γιατρός πιστεύει στη θεραπευτική δράση της ιβερμεκτίνης κατά του Covid-19, αν και η συγκεκριμένη χρήση της δεν έχει λάβει την απαραίτητη άδεια από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων, και επειδή έχει μιλήσει δημοσίως κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Όπως λέει η ίδια σε βίντεο δεν ήθελε ποτέ να μιλήσει δημόσια για αυτό το θέμα. Εξαναγκάστηκε, όμως, μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με το νοσοκομείο και την δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το βίντεο δεν το βάζουμε γιατί κάποιοι έχουν γίνει μάγκες και δηθεν ερευνητές κάνοντας άπλα μεταφράσεις ενώ βάζουν στυγνές προπαγανδες των συμμοριτών συχνά πυκνά ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications