«Πελάτες ζητάνε να τους βγάλουμε ψευδώς θετικούς. Εντός των τειχών ο εχθρός» – ΒΙΝΤΕΟ

Να αποφύγουν με όποιο μέσο μπορούν τα εκβιαστικά μέτρα της κυβέρνησης προσπαθούν ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας.

Την ώρα που πληθαίνουν οι υποθέσεις για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης, φαρμακοποιοί καταγγέλλουν δημόσια ότι τους προσεγγίζουν πολίτες ζητώντας τους πλαστά rapid test.

Ουσιαστικά θέλουν να τους βγάλουν ψευδώς θετικούς προκειμένου να λάβουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό νόσησης και να μην εξαναγκάζονται (για περίπου ένα 6μηνο) να πληρώνουν κάθε εβδομάδα 2 και 3 τεστ.

Όπως καταμαρτυρά φαρμακοποιός από την Πάτρα οι περισσότεροι από τους πολίτες είναι νεαρής ηλικίας και ΕΠΟΜΕΝΩΣ οικονομικά ενεργοί.

Δηλαδή πρόκειται για ανθρώπους που:
εργάζονται και ουσιαστικά πληρώνουν παχυλά ποσά κάθε μήνα για να τους επιτραπεί να δουλεύουν,
είναι φοιτητές και άρα χωρίς rapid test δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα
είναι ανεμβολίαστοι πολίτες που θέλουν να μπουν σε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα λιανεμπορίου

Στην καλύτερη περίπτωση οι παραπάνω πολίτες υποχρεούνται από το κράτος να διενεργούν με δικά τους έξοδα τουλάχιστον 2 εργαστηριακά τεστ την εβδομάδα.
Η οικονομική πίεση εν μέσω ενεργειακής κρίσης και ανατιμήσεων είναι τόσο ισχυρή ούτως ώστε αρκετοί να φτάνουν στο οριακό σημείο να ζητάνε πλαστά τεστ και πιστοποιητικά.
Την ίδια στιγμή στο πάνελ του OPEN βρήκαν ευκαιρία και μιλούσαν με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τους ανεμβολίαστους, χαρακτηρίζοντάς τους «εχθρούς που βρίσκονται εντός των τειχών»:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications