Παγώνη: «Η καρδιολογική γέμισε με ράντζα - Πρώτη φορά είχαμε τόσα»! - Πιθανή παρενέργεια του εμβολίου η μυοκαρδίτιδα

Μετά το χθεσινό «άδειασμα» από την διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έκανε νέες δηλώσεις και υποστήριξε ότι τα ράντζα αφορούσαν μη-Covid περιστατικά και μάλιστα αφορούσαν την καρδιολογική!

Δηλαδή δεν είχαν καμία σχέση με τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί γιατί υπήρχαν τόσα περιστατικά στην καρδιολογική, καθώς οι μυοκαρδίτιδες είναι πιθανή παρενέργεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ενώ ήδη έχουν αυξηθεί ραγδαία οι θάνατοι στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, θάνατοι που δεν οφείλονται στον κορωνοϊό.

«Οι τελευταίες ημέρες των εφημεριών είναι πολύ δύσκολες. Η νύχτα εκείνη ήταν τραγική για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Βάλαμε ράντζα σε όλο το νοσοκομείο. Όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις πώς έγινε η διαχείριση, πώς βάλαμε τα ράντζα, ποια περιστατικά ήταν εκεί, καλό είναι να μη βγάζεις δελτία Τύπου. Γιατί για να τα βγάζεις πρέπει να είσαι εκεί όλες τις ώρες», είπε η κ. Παγώνη.

«Γεμίσαμε με ράντζα non covid γιατί έχουμε μετατρέψει τους θαλάμους σε covid. … Και μάλιστα μου είπαν οι καρδιολόγοι που εφημέρευαν ότι για πρώτη φορά η καρδιολογική έβαλε τόσα ράντζα», είπε η ίδια.

«Τα ράντζα μπήκαν και υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε τους ασθενείς σε κρεβάτια, επιπλέον δημιουργούμε πρόβλημα στις υπόλοιπες κλινικές, και η λειτουργία είναι πολύ δύσκολη», τόνισε η κ. Παγώνη.

Σχετικά με το πώς πέρασε η χτεσινή νύχτα για τα νοσοκομεία που εφημέρευαν, η ίδια είπε ότι «Εμείς κάθε πρωί, στις 8 το πρωί, παίρνουμε τα στοιχεία από όλα τα νοσοκομεία που εφημερεύουν. Σήμερα θα πάρουμε τα στοιχεία για το πώς είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία που εφημέρευαν εχτές. Οι μάχες που δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι μεγάλες».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications