Η Παγώνη «καρφώνει» τους «γνωστούς»  που δίνουν εντολές/αποφάσεις  μονοί τους   και  θίχτηκαν στον ΣΚΑΪ (video)

Μιλώντας για τη χθεσινή νύχτα στα νοσοκομεία και ειδικά στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, την οποία χαρακτήρισε «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου», η Ματίνα Παγώνη, είχε ένα μικρό ξέσπασμα κατά των λεγόμενων χαρτογιακάδων, αυτών δηλαδή που κάθονται στα γραφεία τους και παίρνουν αποφάσεις χωρίς να έχουν επαφή με την πραγματικότητα (κοινός τους συμμορήτες).

«Αυτούς τους ανθρώπους (στα νοσοκομεία) δεν τους υπολογίζει και κανένας τι θα κάνουνε σήμερα εκεί. Κανένας δεν τους υπολογίζει, όλα είναι λυμένα, όλοι κοιμούνται, είναι σε κάποια γραφεία, το πρωί θα δώσουν και κάποιες οδηγίες, χωρίς να ξέρουν τι έχει γίνει όλη τη νύχτα αλλά θα δώσουν κάποιες οδηγίες το πρωί αφού ξυπνήσουν ωραία, αφού πιουν τον καφέ τους. Θα δώσουν και κάποιες οδηγίες εγγράφως», είπε χαρακτηριστικά.

Το πάνελ του ΣΚΑΪ προφανώς θίχτηκε με τα όσα είπε και εννόησε η κ.Παγώνη και έσπευσε να ρωτήσει «για ποιους τα λέτε, αυτά, για τους Υπουργούς;», με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να γελά και να απαντά «γενικώς».

«Αν είχαν μαζί μου ξυπνήσει τη νύχτα και κάναμε μαζί το διαχειρισμό, δεν είχα κανένα πρόβλημα», σχολίασε η κ.Παγώνη με τον Δημήτρη Οικονόμου να θυμάται τον Παύλο Πολάκη και τον Ανδρέα Ξανθό της προηγούμενης Κυβέρνησης, αρνούμενος προφανώς να δεχθεί ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να έχει κάνει κάποιο λάθος.

«Εγώ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους θέλω όλους μαζί, ειλικρινά», του είπε η Παγώνη.Σαν λέει με λίγα λογία οτι ειναι άπλα γλάστρα και δήθεν "ειδική" αφού άλλοι δίνουν εντολες σε ολους αυτούς τους τηλε-μαϊντανούς και αυτοι οι άλλοι ειναι συμμορίτες (της γνώστης φυλής) που οι ίδιοι ειναι πίσω από τα εμβόλια και οχι μονο, θίχτηκαν στον ΣΚΑΪ γιατί και οι ίδιοι από τους ίδιους παίρνουν εντολες. και αμέσως έσπευσαν να το κουκουλώσουν για ποιους τα λέει ? για τους υπουργούς? ποιοι υπουργοί? τα μοχθηρα υποχείρια που περιμένουν εντολες από τους συμμορίτες τι θα πουν και τι θα κάνουν???

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Το σίχαμα, η κούκλα τσάκυ (του σατανά) μας έχει φλομώσει στα ψέματα!!!
Έβγαλε ανακοίνωση το νοσοκομείο και την άδειασαν κανονικά! Ούτε νύχτα του αγ. Βαρθολομαίου, ούτε ράντζα, ούτε ο κακός χαμός...
Τρικυμία εν κρανίω η τσιρίδα...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications