Ασφυκτικοί έλεγχοι με πρόστιμα - O κομμουνισμός τύπου σοβιετικής ένωσης   κτυπάει την πόρτα σε εκατομμύρια

O κομμουνισμός τύπου σοβιετικής ένωσης που όποιος δεν είχε διαβατήριο δεν κυκλοφορούσε η πήγαινε στα Gulag κτυπάει την πόρτα σε εκατομμύρια, αναμεσα σε αυτούς και ορδές που λένε για "κακούς φασίστες" και όλα αυτά τα μαρξιστικά, (τώρα θα δουν τι εστί κομμουνισμός επειδή τα λέγαμε απο το 2016) , μπορείτε να γυρίστε όλες τις έγκυρες πήγες τους και "πατριωτικές" και να διαβάστε όλα τα σχόλια ούτε ένας δεν λέει για κομμουνισμό (άντε να λέει 1-2 σε 1000 που δεν είδαμε ) .

Αλλά οι περισσότεροι σπεύδουν το παιξουν έξυπνοι με το συγκρίνουν την σημερινή κατάσταση με τον Εθνικοσοσιαλισμό της Γερμανίας, συγκρίνουν δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα ως συνήθως πέραν κάθε έννοιας λογικής δεν φτάνει που ειναι εντελώς άσχετοι δεν εχουν και λογική αλλα το παίζουν όλοι έξυπνοι, και λες και οι ίδιοι ειναι σημιτικές ράτσες κάνουν,όπως έλεγε και ένας πάστορας κάποτε : πως ειναι δυνατόν να έχουν εξαπατηθεί εκατομμύρια? ειναι γιατί το καθε δίποδο γίδι βγαίνει και μιλάει για πράγματα που δεν εχει ιδέα και ούτε καν μπορεί να καταλάβει για να το παίξει έξυπνος, ότι και να τους ρωτήσεις όλα τα ξέρουν και λένε ηλιθιότητες που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική και άπλα αναπαράγουν ότι ψέμα του έμαθαν οι συμμορίτες ως κάτι δεδομένο (!), ούτε καν ξέρουν ότι αυτα τα "μετρά" τα εφάρμοσαν ξανα οι συμμορίτες με το που πήραν την εξουσία στην Ρωσία το 1923 , και δεν ξερουν γιατί δεν τους ενδιαφέρει και έμειναν σε αυτα που τους λένε οι συμμορίτες με τα σημερινά αποτελέσματα :

Σύμφωνα με τα στοιχεία κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ., της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αλλά και της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς, που επικαλείται τηλεοπτικός σταθμός, οι περισσότεροι πελάτες στους χώρους που ελέγχθηκαν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στον σταθμό, ότι ενδεχομένως ορισμένοι ανεμβολίαστοι να περιμένουν να «ξεφουσκώσουν» οι έλεγχοι για να κυκλοφορήσουν για καφέ ή για βόλτα στα καταστήματα τις επόμενες ημέρες.

Οι αυστηροί έλεγχοι, έφεραν τα πρώτα λουκέτα αφού σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ στο Γκάζι αφαιρέθηκε τα ξημερώματα η άδεια για 60 ημέρες, καθώς εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του πελάτες χωρίς πιστοποιητικά νόσησης. Επρόκειτο για την τρίτη παράβαση στο ίδιο κατάστημα μέσα σε λίγες ημέρες και φυσικά αυτό έφερε την καταχώρησή του στη μαύρη λίστα των παραβατών που συγκεντρώνει πλέον όλους τους παραβάτες.

Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη κλειδαράς όχι μόνο γιατί παραβίασε τα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας, αλλά και γιατί επιτέθηκε στο κλιμάκιο που πραγματοποιούσε τον έλεγχο. Κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο και ο άνδρας συνελήφθη.

Ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης έχει διαμηνύσει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις λεκτικών επιθέσεων ή απώθησης των κλιμακίων ελέγχου, θα υποβάλλονται μηνύσεις.

Στο μεταξύ, νέος γύρος ελέγχων αναμένεται και σήμερα, καθώς προαιρετικά λειτουργούν από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που διαρκούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Αντίθετα, ως τις 22 Νοεμβρίου διαρκούν οι νέοι υγειονομικοί περιορισμοί που τέθηκαν σε εφαρμογή χθες.

Συγκεκριμένα, υποχρεωτικά για όλους είναι:

  1. Χρήση προστατευτικής μάσκας:

• σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων εργασίας,

• σε όλους τους εξωτερικούς χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός,

με εξαίρεση άτομα, για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους και τα παιδιά ηλικίας κάτω των τεσσάρων (4) ετών.

  1. Τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.] σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  2. Τοποθέτηση αντισηπτικών
  3. Υποχρέωση αναγραφής εμφανώς των κανόνων λειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων και του μέγιστου αριθμού πελατών
  4. Εξαερισμός των χώρων με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

Είσοδος με υποχρεωτικό (αρνητικό) τεστ (rapid test ή τεστ PCR) για ανεμβολίαστους σε:

• δημόσιες υπηρεσίες και δικαστήρια,

•τράπεζες,

•μικτούς χώρους διασκέδασης

•ανοιχτούς χώρους διασκέδασης

• εμπορικά καταστήματα

•κομμωτήρια και υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, περιποίηση νυχιών, σολάριουμ) , αλλά και

• στις εκκλησίες και τα μοναστήρια.

Ελεύθερη είσοδος (χωρίς τεστ) προβλέπεται σε:

• Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες),

• φαρμακεία

• πρατήρια υγρών καυσίμων,

• pet shop,

• καθαριστήρια,

• καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications