Βρετανία: Γαμπρός δολοφόνησε τη νύφη 4 μέρες μετά το γάμο – Το πτώμα της βρέθηκε πεταμένο σε μια βαλίτσα

Μία περίπτωση δολοφονίας συνταράσσει την κοινή γνώμη στη Μεγάλη Βρετανία με θύμα αυτή τη φορά μία 52χρονη μητέρα ενός παιδιού. Η αστυνομία συνέλαβε τον γαμπρό που φέρεται να δολοφόνησε τη νύφη μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο τους. Το πτώμα της γυναίκας να βρέθηκε πεταμένο σε μια βαλίτσα κοντά στο σπίτι της.

Η φρικιαστική ανακάλυψη έγινε την Κυριακή 31/10 κοντά σε μια παιδική χαρά στο Λάιτκλιφ στα περίχωρα του Χάλιφαξ 4 μόλις μέρες αφού η Ντον Γουόκερ 52 ετών, που έχει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση της, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της Τόμας Νατ.

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ συνέλαβε τώρα τον 45χρονο σύζυγό της, πατέρα τριών παιδιών, ως ύποπτο για φόνο και δεν αναζητά άλλους υπόπτους για τη δολοφονία.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στραγγαλισμένο μέσα σε βαλίτσα
Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα ληξιαρχείο στο Χάλιφαξ σε μια τελετή στην οποία συμμετείχαν συγγενείς και φίλοι και φωτογραφήθηκαν υπογράφοντας το μητρώο με ένα παιδί.

Οι ιατροδικαστές ερευνούν το σπίτι του ζευγαριού στο Brighouse και συνεχίζουν να ανακρίνουν τον Νατ. Η γυναίκα του πιστεύεται ότι στραγγαλίστηκε.

Συντετριμμένοι φίλοι της νεκρής ανέφεραν: «Ήταν μία ευγενική, περιποιητική και φιλική μητέρα. Παντρεύτηκε την Τετάρτη και πέθανε την Κυριακή το πρωί. Βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο πίσω μέρος κάποιων δέντρων. Τώρα ένα αγοράκι έχει μείνει χωρίς μαμά. Νομίζω ότι είναι περίπου ενάμιση ή ενάμιση».

Οι αρχές πλέον ποντάρουν πολλά στην ανάκριση και ενδεχόμενες πληροφορίες που μπορεί να παρέχει το άτομο που βρήκε τη βαλίτσα και κατήγγειλε το φρικιαστικό εύρημα στην αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications