Σχετικά με το Υποβρύχιο των ΗΠΑ που  συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2021, μια περίεργη είδηση ​​εμφανίστηκε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι πριν από λίγες ημέρες ένα αμερικανικό υποβρύχιο συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο, ενώ δεν έλεγαν τέτοια θέματα επι χρόνια και εκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με τέτοια θέματα .

Αυτό το αντικείμενο δεν αναφέρεται στην έκθεση του στρατού, οι δημοσιογράφοι έγραψαν άπλα ένα άγνωστο αντικείμενο, αλλά οι συμμορίτες της Αμερικής θα γνωρίζουν πολύ καλά τι ηταν, είχαν λάβει και προειδοποίηση παλιότερα απο τους "θέους" για την τεχνολογία της πυρηνικής ενεργείας που έκλεψαν απο τους Γερμανούς όπως τόσα άλλα να μην ξανα χρησιμοποιηθεί για πολεμικούς σκοπούς οπως ο ιδιος ο Αδολφος ηταν κατα της χρησης για πολεμικους σκοπους . Το υποβρύχιο τη στιγμή του περιστατικού βρισκόταν στη λεγόμενη περιοχή Ινδο-Ειρηνικού, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Αναφέρεται ότι ο πυρηνικός σταθμός του υποβρυχίου δεν υπέστη ζημιές, αλλά 11 ναυτικοί τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν κατονομάζει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, αλλά το γεγονός ότι η σύγκρουση ηταν τόσο ισχυρή που κατέστη αναγκαίο να αναφερθεί η κατάσταση του πυρηνικού σταθμού, καθώς και τα 11 θυμάτων, δεν μιλάμε για σύγκρουση με φάλαινα, ακόμη και πολύ μεγάλη αλλα κατι άλλο. Η κατάσταση μετά τη σύγκρουση επίσης δεν αναφέρθηκε, εκτός από το ότι ειπώθηκε ότι ήταν σε "ασφαλή κατάσταση", ότι η ζημιά ήταν σε κατάσταση εκτίμησης" και ότι το σκάφος κατευθυνόταν προς το Γκουάμ.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου αρνήθηκε να σχολιάσει άμεσα το συμβάν , αλλά όλα τα αγγλόφωνα μέσα τόνισαν ότι «η περιοχή είναι ταραγμένη» και ότι είναι γεμάτη κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις που παρακολουθούν στενά τις κινήσεις αμερικανικών αεροσκαφών, πλοίων και υποβρυχίων μπλα μπλα μπλα και η Κίνα τωρα ειναι εχθρός με την Αμερική και καλα ενώ συμμορίτες έχουν την εξουσία και στις δυο χώρες, κάνουν και στην Αμερικη το κόλπο που κάνουν στο Ελλαδισταν που λενε στα goim για την Τουρκια και την Γερμανια ότι ειναι εχθροι της Ελλάδας ένω οι ιδιοι έχουν την εξουσία?

Eπι χρόνια λένε στα goim για κάκους Γέρμανους που θέλουν να εξαφανησουν την Ελλαδα ενω η Γερμανια ειναι υπο κατοχη τους απο το 1945 (!) ώστε το αμόρφωτο goim με 20 πτυχια που δεν σκέφτεται με λογική αλλα λειτουργει όπως τα ζώα δηλαδη ότι του μάθεις αυτό ειναι και τέρμα ψυχολογία των Goim , να το συνδιάσει με τους "κακους ναζι" τι και αν οι σημερινοι Γέρμανοι δεν ειναι γνησιοι Γερμανοι ευρωπαικου γενους οι περισσοτεροί μετα την γένοκτονια και ομαδικους βιασμους το 1945, και με βαση τα μασονικα παραμυθια που του έμαθαν περι κατακτητών Γερμανων που δηθεν σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες, Έλληνες οι κομμουνιστες? 5 χρονια βλεπεις πως καθοδηγούν μέσα απο άναρχο-σελίδες τους αυτα τα άναρχο-goim με δείκτη νοημοσύνης σκύλου αλλα άκρως ύπουλοι και μοχθηροί σαν τα αφεντικά τους και δεν αρκεί μονο αυτο να ειναι χρήσιμα αγρίμια πρόκειται για κατι ακόμα χειρότερο ώστε αυτά τα ορκ να μετατρέπονται σε τέρατα ακόμη περισσότερο απο ειναι ηδη λόγω ρατσας, αυτοί ειναι απόγονοι των αρχαιων φιλοσόφων? εγώ γιατί βλεπω οτι ειναι ιδιας ρατσας με λαθρο και καθοδιγουνται απο ελληνοφωνες σημιτικές φυλές όπως και το 40?... ΄Ώστε να μην πανε στην Χ.Α αλλα στα κομματα τους , και επισης θα κανεί εισβολη η Τουρκια (και το παπαδαριο στο κόλπο και ψευδο-πατριωτες) να κατακτησει ποιους? τους ηδη κατακτημενους νεολληνες ??? και να πάρουν την εξουσία απο ποιους? απο τους συμμορητες που οι ίδιοι έχουν την εξουσία και στην Τουρκία απο την εποχη του Κεμαλ? οι ιδιοι την εβαλαν να κάνει εισβολη στην Κυπρο για να ξεμπερδευουν μια και καλη με τους "φασιστες" που επι 100 χρόνια δεν ειχαν υποδουλωθει στους Αγγλομασονους ... Μια φορα δεν εκανε κατι ο δικος τους ο Ερντογαν και πηγαν να τον βγάλουν απο την μεση.

ΥΓ: Για κάποιο περίεργο λόγο όλοι που δηλώνουν ερευνητές δεν έχουν πει τίποτα για όλα αυτά ούτε για τα ιστορικά ψέματα περί κατακτητών Γερμανών μονο για κακούς φασίστες ξέρουν να λένε όλοι, ούτε για τους άναρχο-κομμουνιστες, που έβαλαν αυτά τα ορκ το 40 να κανουν μέχρι και παιδομάζωμα παιδιών ευρωπαϊκού γένους στο ελλαδικό χώρο, ώστε να μείνουν περισσότερες οι κατώτερες φυλές που ελεγχονται ευκολα όπως και έγινε, ενώ όλα συνδέονται με εξωγήινους με τους "θεους" και τα ερπετά (!) και τον πόλεμο μεταξύ του κάλου και του κακού,μιλάνε για εξωγήινους και δεν βλέπουν τι έχουν κάνει ήδη στην Γη οι εξωγήινοι της αρνητικής πλευράς μεσω των δικων τους φυλών ουπς! και καποιοι τωρα ξυπνησαν με το covid οτι τους ταιζουν σανο , τόσα χρονια τι έκαναν δήλαδη? δεν λενε τερατώδες ψέματα για τα παντα και παρουσιάζουν τα θύματα τους και τους εχθρούς τους ως κακούς? τα ίδια άναρχο-τρολλ που τους λενε επι σειρά ετών για κακούς φασίστες ειναι τα ίδια που τωρα λενε για ψεκια και να πάτε να κάνετε το μπόλιασμα τους, το κακό έχει πάντα την ίδια πηγή ,ούτε καν εντύπωση σε κανέναν δεν κανει η αφύσικη συμπεριφορά τους που κάνουν σαν σχιζοφρενείς και στο ίντερνετ ενώ τους βλέπει ο καθένας από το 2014 ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications