Χωρίς πεπτικά όργανα και χωρίς γεννητικά όργανα- περιέγραψε τους εξωγήινους  του Ρόσγουελ ένας αυτόπτης μάρτυρας

Ο αείμνηστος Αμερικανός ερευνητής UFO Stanton Terry Friedman (1934-2019), όπως αποδείχθηκε ξαφνικά, κρατούσε στα αρχεία του μια επιστολή από έναν άντρα που ισχυριζόταν ότι ο πατέρας του ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα σώματα των εξωγήινων στο Roswell το 1947.

Αυτή η επιστολή, που στάλθηκε στον Friedman το 2010, ανακαλύφθηκε κατά λάθος από έναν άλλο ερευνητή που διευθύνει το ισπανόφωνο ιστολόγιο "Mystery Planet" και ο οποίος ετοίμαζει μια έκθεση σε μουσείο αφιερωμένη στον Friedman.

Η νέα μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα προέρχεται από μια επιστολή ενός άντρα που ονομάζεται Sean ( το επώνυμό του αναγράφεται επίσης στην επιστολή, αλλά δεν κατονομάζεται για να διατηρηθεί το απόρρητο ), ο οποίος δήλωσε ότι ο πατέρας του ήταν ένας απο την ομάδα που στάλθηκαν στην έρημο του Νέου Μεξικού για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση όλων των ιχνών του εξωγήινου σκάφους από εκεί.

"Το 1973, αγόρασα ένα περιοδικό που περιέγραφε την απαγωγή δύο ανδρών από εξωγήινους ενώ ψάρευαν τη νύχτα. Η ιστορία της απαγωγής με γοήτευσε. Έδειξα το περιοδικό στον πατέρα μου και τον ρώτησε αν πιστεύει ότι όντως συνέβη και αν πιστεύει ότι τα UFO είναι αληθινά. Προς έκπληξή μου, ο πατέρας μου μου είπε ότι ήταν πράγματι αληθινά γιατί είδε ένα από αυτά από κοντά. Τον ρώτησα πότε και πού το είδε και μου είπε την ακόλουθη ιστορία ".

Το καλοκαίρι του 1947, ο πατέρας του βρισκόταν στη στρατιωτική βάση του Φορτ Γουόρθ στο Τέξας για να εκπαιδεύσει την εφεδρική ομάδα. Ένα βράδυ, ενώ αυτός και οι άλλοι πιλότοι κάθονταν και έπαιζαν χαρτιά, μπήκε ένας αξιωματικός και είπε ότι χρειάζονται εθελοντές για να πετάξουν στο Νέο Μεξικό επείγοντος. Ακούστηκε σαν να είχε συμβεί κάτι και ηταν έκτακτης ανάγκης.

Ο πατέρας του αμέσως προσφέρθηκε εθελοντικά στην αποστολή, ήταν 6 Ιουλίου - τα γενέθλιά του. Όταν όμως απογειώθηκαν, κατάλαβε αμέσως ότι το θέμα ήταν πραγματικά σοβαρό, γιατί πέταξαν «γεμάτοι», δηλαδή με γεμάτα όπλα.

Και μαζί τους ακόμα πετούσε ένα βομβαρδιστικό, μαζί του ήταν και ο στρατηγός. Όταν ο πατέρας του Sean ρώτησε τι συμβαίνει, ένας από τους αξιωματικούς του είπε ότι «ένας πύραυλος έπεσε στο έδαφος των ΗΠΑ».

"Ο στρατηγός γνώριζε ότι ο πατέρας μου ήταν εξοικειωμένος με τα σύγχρονα αεροσκάφη και ζήτησε από τον πατέρα μου να τα δει αυτά τα συντρίμμια και να του πει τι ειναι. Ο πατέρας μου είπε ότι αυτα τα συντρίμμια δεν μοιάζουν με τίποτα που να εχει ξανα δει "- γράφει ο Sean.

Εξωγήινο σκάφος από το Roswell όπως απεικονίζεται στην τηλεοπτική σειρά "The X-Files" .

Αργότερα, ο πατέρας του Sean του είπε ότι τα θραύσματα του ιπτάμενου δίσκου ήταν φτιαγμένα από ένα απίστευτα ελαφρύ και ταυτόχρονα υπερ-ισχυρό άγνωστο προηγουμένως υλικό, το οποίο ορισμένοι στρατιώτες το ονόμασαν τη λέξη "unobtanium".

"Ορισμένα μέρη δεν μπορούσαν να λυγίσουν και άλλα ήταν εξαιρετικά ευέλικτα. Υπήρχαν επίσης κάποια αντικείμενα που έμοιαζαν σκουριασμένα εξωτερικά ή ήταν εκτεθειμένα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Δεν υπήρχαν αξιοσημείωτες συγκολλήσεις ή πριτσίνια στο σκάφος και ο πατέρας μου είπε ότι φαινόταν ότι ολόκληρο το σκάφος ηταν σαν είχε βγει απο καλούπι . Χωρίς κινητήρες ή κινούμενα μέρη, χωρίς έλικες ακροφύσια. Δεν υπήρχαν ορατά καλώδια, διακόπτες, αισθητήρες, σωλήνες ή οποιοδήποτε είδος ηλεκτρονικών συσκευών. Υπήρχε κάτι σαν μακριά μικρά φώτα. σκληρά κομμάτια πλαστικού που ονόμασε "μακαρόνια" που δεν ήταν σύρματα ή σωλήνες, και χωρίς εμφανή λειτουργία.Μερικά από τα κομμάτια είχαν περίεργα γράμματα που δεν είχε ξαναδεί ο πατέρας μου - μόνο στο εσωτερικό του σκάφους.Εξωτερικα δεν υπήρχε τίποτα καμια επιγραφή".

Υπήρχαν επίσης χαλαρά αντικείμενα χωρίς προφανή σκοπό. Τα πιο περίεργα αντικείμενα που είπε ότι βρήκε ήταν μεταλλικά πτυσσόμενα καθίσματα σε μέγεθος παιδιού με εσοχές για το κεφάλι, το σώμα, τα χέρια και τα πόδια, συμπεριλαμβανομένων εσοχών χεριών με εσοχές για έξι δάχτυλα. Σε αυτό το σκάφος δεν υπήρχαν πτώματα. Μετά την επιθεώρηση, ο πατέρας του Sean ανέφερε στον στρατηγό ότι τα συντρίμμια σίγουρα δεν ανήκαν σε στρατιωτικό εξοπλισμό των ΗΠΑ. Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι ήταν πύραυλος ή τζετ, απάντησε: «Ούτε το ένα ούτε το άλλο». Όταν ο στρατηγός ρώτησε τον πατέρα του Sean αν πιστεύει ότι μήπως το δημιούργησαν οι Ρώσοι, απάντησε: «Όχι, και επίσης αυτές οι επιγραφές στο εσωτερικό δεν είναι στα ρωσικά».

Ο μπαμπάς μου είπε ότι βοήθησε την ομάδα να παραλάβει μερικά από τα συντρίμμια μέχρι που έφτασαν άλλοι στρατιώτες και αξιωματικοί των πληροφοριών και τους είπαν να φύγουν. Είπε ότι επέστρεψαν στην τοπική αεροπορική βάση και στη συνέχεια μετέφεραν τα συντρίμμια πίσω στο Φορτ Γουόρθ την επόμενη μέρα. ... Και τότε τρία μικρά σώματα, καλυμμένα με κομμάτια πάγου, φορτώθηκαν στο αεροπλάνο του.

Ο στρατός του είπε ότι ήταν το πλήρωμα του εξωγήινου σκάφους που είχε πέσει. Ο πάγος έλιωνε και, σύμφωνα με τον πατέρα μου, τα σώματα είχαν αποσυνδεθεί και μύριζαν άσχημα. Ήταν σε θέση να εξετάσει τα σώματα και προφανώς γνώριζε ότι δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη. Ιδού τι μου είπε για τις παρατηρήσεις του:

"Ήταν αθρωποειδή με ένα κεφάλι, δύο χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια, ένα στόμα και μια μύτη. Δεν είχαν αυτιά ή δόντια. Ήταν μικρά με ασυνήθιστα μεγάλα κεφάλια. Είχαν μεγάλα μάτια, αλλά όχι βλέφαρα. Δεν είχαν γεννητικά όργανα. Κάθε χέρι είχε έξι δάχτυλα. Είχαν δέρμα σαν του καρχαρία.Το μέγεθος και το σχήμα τους ταίριαζαν με τα μεταλλικά ανακλινόμενα καθίσματα που είδε στο εξωγήινο σκάφος. Κατά την άφιξή τους στο Φορτ Γουόρθ, τα σώματα και τα λείψανα του σκάφους φορτώθηκαν αμέσως σε άλλο όχημα υπό έντονη παρακολούθηση και στάλθηκαν σε άλλη τοποθεσία. Ο μπαμπάς μου είπε ότι πίστευε ότι όλα είχαν σταλεί στην Ουάσινγκτον "

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο πατέρας του Sean, μέσω των συνδέσεών του, έμαθε πολλές πρόσθετες πληροφορίες για το τι συνέβη στη συνέχεια με τα συντρίμμια και τα σώματα των εξωγήινων. Συγκεκριμένα, ανακάλυψε ότι πολλοί στρατιωτικοί πήραν μαζί τους "ως αναμνηστικά" πολλά μέρη από το εξωγήινο σκάφος. Έμαθε ότι η επιγραφή στο αντικείμενο από το σκάφος δεν μπορούσε να αποκρυπτογραφηθεί και η μελέτη των συντριμμιών και των συσκευών από το εσωτερικό του σκάφους έδειξαν τις πολύ περίεργες ιδιότητές τους. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο το σκάφος και όλα τα υλικά που περιείχε κατά κάποιο τρόπο ειναι σαν να «καλλιεργήθηκαν» ως ξεχωριστά κομμάτια σε μοριακό επίπεδο, κρύσταλλο ανά κρύσταλλο,με ένα μόριο τη φορά.Τα υλικά ήταν ιδανικά τοποθετημένα σε ένα γεωμετρικό πλέγμα με μοριακή ευθυγράμμιση, δημιουργώντας ασυνήθιστα κράματα και αμαλγάματα με ιδιότητες μη διαθέσιμες στα φυσικά υλικά.

Οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να αναπαράγουν τα υλικά ή να καθορίσουν τον τρόπο κατασκευής τους. Η δομή των σωμάτων των εξωγήινων μελετήθηκε επίσης προσεκτικά. Αυτά τα πλάσματα είχαν κυκλοφορικό σύστημα, αλλά όχι πεπτικά όργανα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι απορρόφησαν με κάποιο τρόπο τα θρεπτικά συστατικά μέσω του δέρματος.

Αυτά τα πλάσματα είχαν έναν ασυνήθιστα μεγάλο εγκέφαλο με τέσσερα ημισφαίρια χωρισμένα με οστέινες πλάκες και μια ασυνήθιστα μεγάλη ποσότητα αισθητικού νευρικού ιστού σε όλο το σώμα, διατεταγμένη με μια συγκεκριμένη σειρά.

Τα πλάσματα είχαν σύνδεση με το σκάφος χρησιμοποιώντας άγνωστη ασύρματη τεχνολογία "δύναμη του πνεύματος" και ήταν αναπόσπαστο μέρος του σκάφους όπως στα Vimanas. Τα πλάσματα και το σκάφος λειτουργούσαν ως ένα. Τα πλάσματα δεν ήταν μόνο τα μέλη του πληρώματος ή οι επιβάτες του σκάφους, αλλά ήταν ένα λειτουργικό μέρος του ίδιου του σκάφους.

Τα πλάσματα ήταν σαν βιομηχανικά ρομπότ σχεδιασμένα για μια συγκεκριμένη λειτουργία. Αναπτύχθηκαν σε εργαστήριο χρησιμοποιώντας μεθόδους παρόμοιες με άλλα υλικά του σκάφους. Η σάρκα και τα οστά τους έδειξαν μοριακή ευθυγράμμιση και ήταν ασυνήθιστα ελαστικά. Αποφασίστηκε ότι τα πλάσματα δεν ταιριάζουν με τη φυσική εμφάνιση και τον βιολογικό τύπο των πλασμάτων που σχεδίασαν και κατασκεύασαν το εξωγήινο σκάφος,και πιστεύεται ότι οι δημιουργοί αυτής της τεχνολογίας ήταν σημαντικά φυσιολογικά διαφορετικοί μεταξύ τους..

Οι εγκέφαλοι αυτών των πλασμάτων βρέθηκαν να χρησιμεύουν ως υπολογιστές του σκάφους. Το σκάφος και τα εξαρτήματά λειτουργούσαν με μη φυσική ενέργεια . Η ενέργεια που τροφοδοτούσε ορίστηκε ως μια μορφή εστιασμένης συνείδησης ή δύναμης σκέψης.

Διαπιστώθηκε ότι η αιτία του ατυχήματος ήταν ότι το κτύπησε κεραυνός. Ο κεραυνός προφανώς επηρέασε ένα από τα πλάσματα, διαταράσσοντας κατά κάποιο τρόπο την ισορροπία δυνάμεων που ελέγχει το σκάφος. Το σκάφος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά αν όλα τα πλάσματα δεν ενεργούσαν από κοινού. Η προέλευση του σκάφους δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ. Πιστεύεται ότι προήλθε : α) Απο απο άλλο πλανήτη εντός του Γαλαξία ή απο άλλο γαλαξίας σε αυτό το σύμπαν. β) Απο ένα πλανήτη σε άλλη διάσταση. Διαπιστώθηκε ότι το σκάφος μπορεί να κινηθεί και να ελιχθεί γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός.

Ικανό για στιγμιαία αποϋλοποίηση και επαναϋλοποίηση, μετακινώντας το έτσι από τόπο σε τόπο η αναμεσα σε διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας τους γνωστούς νόμους της φυσικής. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα διαστημόπλοιο μπορεί να ταξιδέψει πολλά έτη φωτός σε μια στιγμή, ταξιδεύοντας κατά κάποιο τρόπο σε μια φούσκα χωροχρόνου ή κάμψης χωροχρόνου γύρω του και πηδώντας σε διαστάσεις. Διαπιστώθηκε ότι είχε την ικανότητα να ταξιδεύει μεταξύ των διαστάσεων και πιστεύεται ότι θα μπορούσε επίσης να ταξιδεύει στο χρόνο. Έχουν γίνει προσπάθειες "αντίστροφης μηχανικής" όλης της τεχνολογίας που βρέθηκε στο σκάφος με περιορισμένη επιτυχία. Ένα άλλο πανομοιότυπο σκάφος ανακτήθηκε άθικτο αλλά δεν λειτούργησε ποτέ. Το σκάφος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς την παρουσία των πλασμάτων, τα οποία ήταν το πιο σημαντικό λειτουργικό συστατικό της μηχανής. Υπήρξαν ανεπιτυχείς προσπάθειες κλωνοποίησης των πλασμάτων, (σημείωση : ειναι φανερό οτι αυτοι οι εξωγήινοι "ανιχνευτές" δεν ηταν δημιουργία των ερπετών όπως οι γκρίζοι επειδή δεν ειναι δημιουργοί της ύλης με την δύναμη του νου, αυτές ειναι θεϊκές δυνάμεις του θεϊκού γένους αυτά έχουν αλλες προεκτάσεις πέραν καθε φαντασίας για τους πολλους, που φτάνουν μεχρι την δημιουργία του γνησίου ανθρωπίνου γένους έως την δημιουργία όλων αυτών γυρο σας επι της Γης) .

"Όλα αυτά επηρέασαν πολύ τον πατέρα μου για το υπόλοιπο της ζωής του. Πριν από αυτό το γεγονός, ενδιαφερόταν εξαιρετικά για όλους τους τύπους αεροσκαφών, ειδικά για προηγμένα συστήματα πρόωσης. Όταν όμως είδε αυτό που είδε, ένιωσε για το υπόλοιπο της ζωής του την επιθυμία να καταλάβει πώς λειτουργεί ένα «UFO» και να αναπαράγει την τεχνολογία του. Έγινε εμμονή με το θέμα και ονειρεύτηκε τρόπους να αναπαράγει το σύστημα πρόωσης τους. Δήλωσε ότι ήταν δυνατό και ότι άτομα που γνώριζε προσωπικά είχαν ήδη εργαστεί σκληρά για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο ». "Κρατάω τα μυστικά του πατέρα μου για πολλά χρόνια. Πέθανε απροσδόκητα πριν από μερικά χρόνια και έκτοτε δεν μπόρεσα να καταλάβω τι να κάνω με τις πληροφορίες που μου άφησε. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να τις αποκαλύψω ».....Sean.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications