Μήπως βλέπουν ποιοι δεν έχουν τσιμπηθεί ?  υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου ομολόγησε τον εικονικό εμβολιασμό της

Δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης εμφανίζονταν ως εμβολιασμένοι ενώ δεν ήταν.Η «συνεργασία» μεταξύ τους φανερή, καθώς ο ένας φαινόταν ότι είχε εμβολιάσει τον άλλο και το είχαν δηλώσει και στο σύστημα του ΕΟΔΥ!

Την αποκάλυψη έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA: «Υπήρξε μια καταγγελία (απο ποιους και πως τους είδαν ότι δεν έχουν κάνει το μπολιασμα?), που έλεγε ότι υπήρχαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί, οι οποίοι ενώ είναι καταγεγραμμένοι ως εμβολιασμένοι, στην ουσία δεν είχαν πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό τους (και που το ήξεραν ? αν ηταν ηλίθιοι να το κανουν μπροστά σε ρουφιάνους η σε κάμερες θα ειχαν κανει κανονικά το μπόλιασμα ). Έγινε η προβλεπόμενο από το νόμο ΕΔΕ, διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις και ο φάκελος εστάλη στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΥΠΕ, ώστε να αποφασιστούν οι κυρώσεις» ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης

Οι γιατροί τέθηκαν σε αργία, ενώ ο κ. Χαλκιαδάκης διευκρίνισε πως τα πιστοποιητικά των δύο ειδικευόμενων γιατρών δεν ήταν πλαστά.

«Η μια εξ αυτών ήταν υπεύθυνη στο εμβολιαστικό κέντρο και υποτίθεται ότι ο ένας εμβολίασε τον άλλο. Δήλωσαν στο σύστημα ότι έγινε ο εμβολιασμός και μετά από καταγγελία και έρευνα του νοσοκομείου, αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει ο εμβολιασμός. Έκαναν εικονικό εμβολιασμό. Τα πιστοποιητικά δεν ήταν πλαστά, ήταν νόμιμα, με τη διαφορά ότι η πράξη του εμβολιασμού δεν έγινε».

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, σπάνια θα μείνει ένας γιατρός μόνος του στο εμβολιαστικό κέντρο. «Πάντα είναι εκεί ένας γραμματέας και ένα νοσηλευτής. Τη συγκεκριμένη στιγμή που έγινε αυτό έτυχε να υπάρχει μόνο ο γιατρός με τον συνάδελφο του και να μην υπάρχει γραμματέας ούτε νοσηλευτής, διότι ήταν την ώρα που άλλαζαν οι βάρδιες και έμειναν για λίγα λεπτά μόνοι τους».

Μερικά αν οχι όλα τα μπολιάσματα τους περιέχουν Λουσιφερίνη -Luciferin μια φωσφόριζε ουσία που λαμπει με υπεριώδεις λαμπτήρες, το γιατι ειναι αυτη εκεί το αφήνουμε στην νοημοσύνη σας ασχετα με το ονομα της Lucifer = Εωσφόρος Σατανάς ....Μηπως για να μπορει να βλέπει τα θύματα του ο predator εξ αποστάσεως??? προφανώς και οχι, μήπως κάποιοι άλλοι?... Οι ερπετολόγοι γνώριζαν εδώ και δεκαετίες ότι ορισμένα φίδια μπορούν να «βλέπουν» στο σκοτάδι τη θερμική ακτινοβολία που εκπέμπει η λεία τους.Για τα δίποδα φίδια (σσ τα ερπετα) δεν εχουν ιδέα αλλα μην ανησυχείτε αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας δηλαδη ανύπαρκτα επειδη έτσι ειπαν τα ερπέτα μεσώ άναρχο-troll αυτα που λενε για φασίστες και για ψεκια (νέα ταμπέλα) μηπως και αυτοι ειναι θεωριες συνομωσιας ? ορδές θα βρείτε απο αυτα αν κάνετε μια βόλτα στο facebook ποιος η τι τα καθοδηγεί άραγε? φαίνεται να καθοδηγούνται ολα μαζί απο κάποια κακή δύναμη η "σατανική δύναμη" όπως ξέρετε το κακό, τυχαιο τα ειχαν μαζεψει στα ξερονοσια ?? ή μηπως και αυτο ειναι θεωρίες συνομωσίας? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications