Οι συμμορίτες ιδρύουν και άλλες εταιρείες που θα επιβλέπουν την ροή της πληροφορίας  του διαδικτύου

Οι διεθνιστές δισεκατομμυριούχοι Ρέιντ Χόφμαν και Τζορτζ Σόρος ετοιμάζονται να χρηματοδοτήσουν μια νέα υπέρ-εταιρεία μέσων ενημέρωσης με στόχο την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης παραπληροφόρησης, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση με στόχο τον έλεγχο της ροής της πληροφορίας στον κόσμο και άρα την καταστρατήγηση του ελεύθερου διαδικτύου.

Πρόκειται για την Good Information Inc. η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια κοινωφελής εταιρεία που δεσμεύεται να αποκαταστήσει την κοινωνική εμπιστοσύνη και να ενισχύσει την δημοκρατία» ελέγχοντας την ροή των ειδήσεων.

Η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε από τον συνιδρυτή του LinkedIn, Reid Hoffman, μαζί με τον Soros και τους επενδυτές Ken και Jen Duda, και το επενδυτικό ταμείο Incite Ventures.

«Αποκαλύπτουμε τους επενδυτές μας, γιατί πιστεύουμε – ειδικά αυτή την στιγμή σε αυτό το περιβάλλον δυσπιστίας – ότι η διαφάνεια είναι πραγματικά σημαντική», είπε ο McGowan στο Axios.

Ο ΜακΓκόουαν ισχυρίστηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε ενδεχομένως να επενδύσει σε «οντότητες σε όλο το πολιτικό φάσμα», αλλά η ιστορία δείχνει ότι θα απέχει από το να βοηθήσει τους συντηρητικούς καθώς γνωρίζουμε ότι ο Σόρος είναι ισχυρός υποστηρικτής των Δημοκρατικών.

Τώρα αν συνδυάσουμε αυτή την είδηση καταλαβαίνουμε γιατί τόσος θόρυβος με την πτώση του Facebook τους τελευταίους μήνες και τις αποκαλύψεις της Φράνσις Χάουγκεν . Η Φ.Χάουγκεν σε όλες τις εμφανίσεις δεν έπαψε να ζητάει παρέμβαση για έλεγχο του Facebook. Στην συνέχεια ακολούθησε αυτή εδώ η κίνηση από πλευράς Τζώρτζ Σόρος.

Το πιο εξωφρενικό πίσω από αυτά είναι ότι ο κύριος επενδυτής της μαζί με τον Σόρος, ο Χόφμαν, ζήτησε δημόσια συγγνώμη τον Δεκέμβριο του 2018 για τη χρηματοδότηση της New Knowledge, μιας τεχνολογικής ομάδας των Δημοκρατικών που συμβουλεύει την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας σχετικά με τη «ρωσική ανάμειξη» στις αμερικανικές εκλογές! Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες επικοινωνιακές απάτες που έγιναν ποτέ στον πλανήτη, η οποία καταρρίφθηκε! Και όμως αυτός ο τύπος που εξαπάτησε ολόκληρη την Αμερική, έρχεται τώρα για να παραστήσει τον ελεγκτή των ψευδών ειδήσεων!

To facebook διαδίδει fake news οτι αυτη η σελίδα τους ειναι ανεξάρτητη :

Το post με τους γύφτους που εκαναν επίθεση σε πυροσβέστες πόσοι το είδαν στο facebook? προφανώς ελάχιστοι αφου είχε μηδαμινή σκόπιμη απήχηση , κοινός ήδη κανουν λογοκρισία εδώ και χρόνια ακόμα και σε οτι δεν μπορουν να το βγάλουν δήθεν fake news,κατι που δεν βλέπουν οι μάζες επειδή οι ίδιες δεν έχουν σελίδες για να δουν οτι γίνεται σκόπιμη μηδαμινή απήχηση οχι μονο στο facebook αλλα και στην Google και προωθούν δίκες τους . Και κάπως έτσι εκατομμύρια έμειναν εντελώς τούβλα ακόμα και στην εποχή του ίντερνετ , και κατάντησαν να διαβάζουν τους ίδιους που βλέπουν 40 χρόνια στα κανάλια και να διαβαζουν τα ίδια ψέματα που διδάσκονται στα κομμουνιστικά σχολεία και στο ίντερνετ, και η ζωή συνεχίζεται απο το κακό στο χειρότερο, τύφλα να έχει ο μεσαίωνας του σκοταδισμού... Μαλιστα στην αρχη του ιντερνετ καπου το 2014 βρηκες ορδες νεολληνες να διάβαζαν για "πατριωτική" την την olympia gr που ειναι κομμουνιστική , από εκεί και πέρα τι να πεις???

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications