Τρομοκρατία από θείτσα  που όλη της την ζωή ηταν καθηγήτρια  απλά έλεγε ότι λένε τα βιβλία και οχι η πραγματικότητα

Την θεία Αθηνά δεν την έχουν στείλει σπίτι ακόμα γιατι ειναι χρήσιμη καθώς ειναι ώρα να πάρει σύνταξη, και ουδεμιά σχέση έχει με ιατρική επι της ουσιας, όλη της την ζωή ηταν καθηγήτρια και άπλα έλεγε αυτα που έλεγαν τα βιβλία, ειναι σίγουρο ότι δεν θα καταλαβαίνει ούτε καν να δει απο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο τους ιούς (αν πήγε βεβαία σε σεμινάρια να μάθει υπολογιστές όπως χιλιάδες άλλοι ενα φεγγάρι καθώς ειναι ανίκανοι να μάθουν οτιδήποτε απο μονοί τους οι περισσοτεροί)ουτε καν σε εργαστήριο θα εχει πατήσει πότε..

Και χρησιμοποιούν τέτοια άτομα οι συμμορίτες ακριβώς γιατί ειναι άσχετα και λειτουργούν εντελώς μηχανικά, θα της δείχνουν fake πινάκες και μετά αυτη βγαίνει και λεει αυτές τις ηλιθιότητες, αφού δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα ούτε με την πρακτική θεωρίες μονο, γιαυτό οι συμμορίτες δεν καλούν καν άτομα που εχουν αληθινή σχέση με την επιδημιολογία και εχουν δουλέψει και σε εργαστήρια και τα συκοφαντούν γιατί η απατή θα καταρρεύσει, εκτός του οτι δεν τα καλούν στα κανάλια τους γιατι όλοι αυτοι οι δηθεν ειδικοί ούτε καν να μιλήσουν δεν θα μπορουν οχι άπλα να παρουσιάσουν στοιχειά για τα λεγόμενα του, αλλα που να τα καταλάβουν αυτα οι περισσότεροι? όταν μεγαλη μερίδα του πληθυσμού εχει ακριβώς ίδια λογική με την Λινού ? για φαντάσου συκοφαντούν γιατρούς που ηδη εχουν σπουδάσει την ελεγχόμενη ιατρική τους και δεν εχουν ιδέα ότι ο λεγόμενος ΠΟΥ ειναι μασονικός και το ίδρυσαν το 1945 ακριβώς για να ελέγχουν την ιατρική παγκόσμια, και για να κρύψουν τις ανακαλύψεις των "κακών ναζι " για την φυλή τους και την χαώδες διάφορα των φύλων αλλά στις μάζες λενε οτι η διάφορα ειναι μονο στο χρώμα (!) και αυτό νομίζουν εκατομμύρια τόσο τους κόβει κανουν δεδομένα οτι τους λενε οι συμμορίτες πέραν καθε έννοιας λογικής, πως θα έλεγαν για ρατσιστές σημερα αν πρώτα δεν έλεγχαν την ιατρική ώστε κανεις να μην ξέρει αυτά που ηξεραν οι "κακοί ναζι" που ηταν έτη φωτός μπροστά? αλλα δεν ειναι μονο αυτο: ελέγχουν την ιατρική παγκόσμια γιατί αν δεν την έλεγχαν δεν ύπαρχε καν καρκίνος εδώ και 40 χρόνια και πόλλες αλλες αρρώστιες,ειναι οι ιδιοι που κυνήγησαν και φυλάκισαν Γιατρούς που ανακάλυψαν την απατη τους με το Καρκίνο αλλα προφανώς δεν τους βγαίνει να κανουν μείωση πληθυσμού μονο με το καρκίνο και να μείνουν μονο οι δίκες τους φυλές στην Γη .

«Σίγουρα πάμε για τέταρτο κύμα» τόνισε συντηρώντας το κλίμα τρομοκρατίας η καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού, προειδοποιώντας ότι το νέο υποστέλεχος της μετάλλαξης Δέλτα, το Δέλτα+, είναι κατά 20% πιο μεταδοτικό από το αρχικό στέλεχος του κορονοϊού.

«Με 4 εκατ. τουλάχιστον ανεμβολίαστους και ένα στέλεχος το οποίο είναι περίπου 2,5 φορές πιο μεταδοτικό από το πρώτο με το οποίο ξεκινήσαμε, είναι σαν να είμαστε στην αρχή της πανδημίας από πλευράς κινδύνου» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η Αθηνά Λινού σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει χωριστεί σε δύο πληθυσμούς, τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.
«Ευτυχώς οι ανεμβολίαστοι είναι κατά μέσο όρο νεότεροι αλλά έχουμε και κάποιους ηλικιωμένους» ανέφερε, σημειώνοντας ότι αυτό δημιουργεί κρίση τόσο στο σύστημα υγείας, όσο και στην κοινωνία.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση εμβολίου, η Αθηνά Λινού επισήμανε ότι θα συνεισφέρει οπωσδήποτε αλλά μόνο στους εμβολιασμένους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications