«Τότε γιατί εμβολιαζόμαστε»?  Οι χρήσιμοι ηλίθιοι  μπερδεύτηκαν μεταξύ τους και είπαν το αυτονόητο κατα λάθος   vid

Σωστή εκτιμά πως είναι η απόφαση να μην γίνουν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε Ημαθία και Πιερία, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, στο περιθώριο της απόφασης αυτής και για την Πιερία, τόνισε πως οι εκάστοτε ιατρικοί σύλλογοι πράττουν ορθώς με αυτό το μέτρο.

Ωστόσο, όταν η συζήτηση πήγε στην νυχτερινή έξοδο των εμβολιασμένων χάθηκε προσωρινά η ροή της συζήτησης.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ρώτησε την συνδικαλίστρια-ιατρό:
«Είδαμε εικόνες το Σαββατοκύριακο από κλειστά κέντρα διασκέδασης, με 1000 άτομα. Αυτό είναι ασφαλές;;;».
Και απάντησε η κα Παγώνη: «Ένα άτομο εκεί, ασυμπτωματικό, που δεν το ξέρει, που να είναι εμβολιασμένο και να έχει νοσήσει την προηγούμενη μέρα, από κάποιος άλλους, μεταδίδει στον κόσμο τον ιό».
«Και στους εμβολιασμένους;;;», ρωτά ο άλλος δημοσιογράφος, «βεβαίως» απάντησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ.
«Ε, τότε γιατί εμβολιαζόμαστε»

Πως τους βλέπουν οι μάζες :

Πως τους βλέπεις εσύ:

Που γνωρίζεις ότι εδώ και 2000 χρόνια χρησιμοποιούν ηλίθιους και βάρβαρους οχι μονο για να επικρατήσουν σφαζοντας τους εξυπνους αλλα να κάνουν τον πληθυσμό του πλανήτη βάρβαρους με μηδαμινή νοημοσύνη γιατι μονο σε έναν τέτοιο πληθυσμό μπορουν να κυριαρχούν, το να ειναι έξυπνοι οι 10 στους 1000 δεν γίνεται τίποτα ..

Λένε κάποιοι ειναι έξυπνοι για να κανουν κουμάντο παντού , λάθος άπλα ειναι ύπουλοι και μοχθηροί με ορδές κτηνώδες βάρβαρων (ειναι αυτοι που μιλάνε ευγενικά με καθοπρεπισμούς για να κρύψουν την κτηνώδες φυλη τους με καθαρό ελληνικό DNA άσχετα που ουδεμιά σχέση έχουν με το ευρωπαϊκό γένος και φυλετικά και στο πνεύμα ) και ηλίθιων να τους υπηρετούν και οχι έξυπνοι, οι μάζες ειναι ηλίθιες στην πλειοψηφία τους βαρβαρες και δουλικες, και παρασύρουν και τους υπολοίπους στην ηλιθιότητα τους , προ ετών είχαμε βάλει αυτό :

Ο καθε τυχάρπαστος αναμεσα σε χίλιους έκανε ανακαλύψεις και εφευρέσεις για να απολαμβάνουν την τεχνολογία σήμερα και αυτα τα άναρχο-goim , και χωρις καν να τελειώσει στο σχολείο οπως ο Tesla που σηκώθηκε και έφυγε απο τις σχόλες τους οι έξυπνοι δεν έχουν ανάγκη τα μασονικά σχολεία τους...Το εξαφάνισαν από την αναζήτηση Google!! μην και ξυπνήσει κανένας και καταλάβει οτι αυτοι κανουν προπαγάνδα , βεβαία "ξεχάσαν" στα ellhnika hoaxnes να το βγαλουν fake news και να κανουν μηδαμινή απήχηση στην δικιά τους την "Μηχανή του Χρόνου" με τα 700.000 Like άντε τωρα να κανεις ανθρώπους αυτα τα ζωντανά που την διαβαζουν καθώς ειναι γεμάτη κομμουνιστικη προπαγάνδα στα πάντα, και ένας τόσα χρόνια δεν είδε ότι αυτοί κάνουν προπαγάνδα στα πάντα και οτι πράγματι είχαν βαλει ορδες Μογγόλων κατα της Γερμανίας οπως και στην Αρχαία Ελλάδα .

Πρέπει να έχεις πέσει σε εντελώς ζωώδες επίπεδο (όσοι δεν ηταν εξ αργής λόγω φυλής) για να σε εξαπατούν τοσο εύκολα οι σατανο-συμμορίτες μονο απο το ύφος που γράφουν σχόλια φαίνονται πόσο μοχθηροί ειναι, ακομα και στην εποχή του ίντερνετ ακομα και σε τόσα άπλα θέματα αφού ουδείς πάτησε moggol in Berlil 1945 για δει και φώτο, και να καταλάβει το γίδι που θελει να λέγεται και άνθρωπος ενώ ακόμη και ο Πλάτων έλεγε οτι άνθρωποι ειναι μονο οι πνευματικά ανώτεροι , οτι οι άναρχο-συμμορίτες κανουν προπαγάνδα και οι δηθεν έγκυρες πήγες τους που διαβάζει, φαντάσου τι γίνεται σε αλλά θέματα που δεν βλεπεις το ψέμα τοσο εύκολα , εντάξει απο εναν τέτοιο λαό στην πλειοψηφία του ευκολόπιστο ηλίθιο και βάρβαρο καθώς πολλοι έχουν αραβική και τουρκική καταγωγή δεν μπορείς να περιμένεις κάτι. Μονό που διαβάζουν δεκάδες κομμουνιστο-σελίδες στο ίντερνετ δηθεν ως ανεξάρτητες πήγες και τύπου Πρώτο θέμα lifo κτλ σου αρκεί για να καταλάβεις το πνευματικό επίπεδο των περισσότερων.

Ο ουγκανος Νεοέλληνας που νομίζει οτι ο Goebbels ηταν υπουργός προπαγάνδας : τι με ενδιαφέρει τι έγινε τοτε? τώρα τι κάνουμε? με τα μυαλά που έχετε οι περισσότεροι δεν κανουμε τίποτα , ίσα ίσα που μεσώ ίντερνετ μετα το 2010 είδαν οτι υπάρχουν πολλοι έξυπνοι ακόμα που δεν έβλεπαν πριν (λες και οι εφευρέσεις ήρθαν απο ηλίθιους ) και αμέσως έσπευσαν να κουβαλήσουν ορδές λαθρο σε όλη την Ευρώπη , και Αμερική γιατι η προπαγάνδα τους περί κακό ναζι Τραμπ το 2017 οχι μονο δεν έπιασε οπως στο Έλλαδισταν αλλα έπρεπε να κανουν και νοθεία στις εκλογές για να τον βγάλουν , επειδή η Αμερικη έχει πιο πολλούς Ευρωπαϊκού γένους και τον υποστηρίζουν κουβαλούν ορδές λαθρο ωστε να γινει σαν το Ελλαδισταν σε 30-50- χρόνια , για να συνεχίζουν να λένε όλοι για κακούς ναζι φασίστες να ψηφίζουν τα δημοκρατικά κόμματα τους και να πατούν like σε έγκυρες πήγες τους να τους προσκυνούν (οι βάρβαροι υποστηρίζουν ομοίους τους ) και να θεωρούν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους για σοβαρά άτομα και άξιου σεβασμού. Ο άλλος που τσίριζε σαν σχιζοφρενής να κανουν όλοι το εμβόλιο προ ήμερων και ο μονος που φοράει μάσκα (!) δεν έβγαλε άχνα που έκαναν γκάφα και αρχισαν τα γελάκια και να λενε ασυναρτησίες για παράθυρα για να το κουκουλώσουν :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications