«Υποχρεωτικό τεστ και για τους εμβολιασμένους»: O «ειδικός»  Σαρηγιάννης βάζει «στοπ» στις «ελευθερίες» τους

«Τελειώνουν» σιγά-σιγά τα «προνόμια» των εμβολιασμένων, καθώς ο «ειδικός» της κυβέρνησης Δημοσθένης Σαρηγιάννης υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το τεστ και για τους εμβολιασμένους.

Ο Δ.Σαρηγιάννης τόνισε ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες ή τουλάχιστον σταθεροποίηση τους στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Αν θέλουμε να μετριαστεί αυτή η αύξηση, πρέπει να διπλασιαστούν άμεσα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού», προσθέτοντας ότι σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ίδιος θεωρεί κομβικό «να είναι υποχρεωτικό ένα τεστ για όλους τους εργαζόμενους, εμβολιασμένους ή όχι».

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ είπε επίσης ότι «υπάρχει πιθανότητα 10-12% να κολλήσει κορωνοϊό ένας εμβολιασμένος, που μπορεί να μην έχει καν συμπτώματα, ο οποίος μπορεί να μεταδώσει τον ιό και να συμβάλλει στην διασπορά του κορωνοϊού».

Τέλος ο Δ.Σαρηγιάννης αναφέρθηκε στην μάσκα και ζήτησε από τους πιστούς να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια του εκκλησιασμού τους και των λιτανειών.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» Πριν πάρει ωστόσο τον λόγο ο Σαρηγιάννης από τους παρουσιαστές ακούστηκαν τα εξής:

«Ξέρετε κάτι; Είναι και κάτι άλλο που πρέπει να πούμε. Είναι αρκετοί εμβολιασμένοι που έχουν αρχίσει και νοσούν και πεθαίνουν παρά τις δύο δόσεις που έκαναν. Αυτοί ήρθαν σε επαφή με ανεμβολίαστο και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έπαιρνε και μέτρα προστασίας. Να το δούμε βάσει λογικής».

«Ένας ανεμβολίαστος μπορεί να σε κολλήσει. Και εσύ με τη σειρά σου (όντας εμβολιασμένος) αν δεν έχει συμπτώματα να κολλήσεις έναν ανεμβολίαστο και αυτό μπορεί να συμβεί».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications