Παγώνη: «Να ξέρουν οι ανεμβολίαστοι πως τις ΜΕΘ δεν θα τις αποφύγουν. Ερήμωσαν τα εμβολιαστικά κέντρα»

Ο καθένας πρέπει να σώσει τον εαυτό του, γιατί αν πάμε και στο Δεκέμβρη και αρχίσουν και οι γρίπες, να ξέρουν οι ανεμβολίαστοι ότι τις μονάδες δεν υπάρχει περίπτωση να τις αποφύγουν.

Γρίπη και COVID είναι 20 φορές παραπάνω επικίνδυνη για τους ανεμβολίαστους… Tα χειρουργεία έχουν μείνει πίσω, τα τακτικά πίσω, θα έχουμε όλο τον χειμώνα και διάφορες ιώσεις και θα κυκλοφορούμε, αλλά πρέπει να κυκλοφορούμε με προσοχή, προειδοποίησε η κ. Παγώνη.

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε να εμβολιαστούμε τόσο για τον κορωνοϊό όσο και για τη γρίπη.

Σχετικά με τις παρελάσεις, η ίδια πρότεινε στις κόκκινες περιοχές οι να γίνουν μόνο στρατιωτικές παρελάσεις και όχι οι μαθητικές. «Θα υπάρχει κάθε 2 μέτρα χωροφύλακας που θα λέει ΄’εσύ εμβολιασμένος εσύ ανεμβολίαστος’;».

Kαι συνέχισε:

«Συνεχίζουμε να έχουμε διψήφιο αριθμό θανάτων (καθημερινά) (…) Aν είχαμε κάνει το 80% (εμβολιασμούς), και την 3η δόση, ξέρετε πώς θα ήμασταν; Όπως η Δανία και οι άλλες χώρες» τόνισε η κ. Παγώνη.

Όπως παραδέχθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τα κέντρα εμβολιασμού έχουν ερημώσει πω σύμφορα! .

ΥΓ: Αφήνουμε αυτό έδω προς γνώση και συμμόρφωση των ερπετών, (αυτά που ειναι δηθεν γέλοιες θεωριες συνομωσιας)ενώ αυτα βαζουν αυτήν θεία να τα λέει αυτές τις ασυναρτησίες και να απειλεί ,και που έτρεξαν να το αλλάξουν ότι το ίδρυσαν το 1945 όταν το είχαμε αναφέρει προ καιρού , επίσης ο αληθινός λόγος που το ιδρύσαν και εβγάλαν την λέξη ταμπλέτα "ρατσιστής" ειναι γνωστός :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications