Νέο σόου Βασιλακόπουλου: «O εμβολιασμός αυξάνεται με πειθώ, υποχρεωτικότητα και μεγάλους περιορισμούς»

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα μίλησε μεταξύ άλλων ο πνευμονολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Όπως είπε στην ΕΡΤ (που αλλου? ακόμα παίζει τα κομμουνιστικα ντικιμαντερ διαστρέβλωσης της ιστορίας? ) το πρωί της Δευτέρας αναφερόμενος στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, «ο εμβολιασμός αυξάνεται με την πειθώ, με την υποχρεωτικότητα και με μεγάλους περιορισμούς στους μη εμβολιασμένους έτσι ώστε να μην μπορεί ο άλλος να παραμένει εύκολα ανεμβολίαστος και να πάει να εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει άλλη λύση».

Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή τους θανάτους τριών νέων ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο, τόνισε ότι «το να αφήνουμε την ατομική ελευθερία στον καθένα έχει και ένα όριο. Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχουμε 115 νεκρούς από 18 -35 και 3 παιδιά που πέθαναν. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να αυξηθούν τα εμβόλια».

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, μεγαλύτερη προσοχή στα μέτρα προστασίας πρέπει να επιδείξουν οι ήδη εμβολιασμένοι μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τους νέους. «Έχουν περάσει τουλάχιστον έξι μήνες και έχει φανεί ότι τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, κυρίως για την ήπια νόσο, και για την πιθανότητα να μεταδώσεις τη νόσο στο εξάμηνο ή το οκτάμηνο. Εκεί χρειάζεται να κάνεις την τρίτη δόση».

Όπως επισήμανε κανείς δεν θα πάθει τίποτε», ενώ πρόσθεσε ότι η εφαρμογή των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού απαιτεί αυστηρότερους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Για την ιστορία άπο το 2017 ξεραμε ότι θα κάνουν μαζικους εμβολισμους άπλα με το να βλέπεις να προωθουν τους μαζικους εμβολιασμους αυτοί εδώ, τότε που οι μάζες δεν είχαν ιδέα τι έρχεται και διάβαζαν έγκυρες πήγες τους , επίσης δεν θα θέλατε να δειτε τι απαντούσαν ελληνόφωνοι σε όσους έγραφαν κατα τον εμβολίων ήδη από τότε ,δείτε ημερομηνία 2017 πως έκαναν πλύση εγκέφαλου στους χρήσιμους ηλίθιους τυπου αναρχο-goim που αυτοι στην συνεχεία μόλυναν τους πάντες υπέρ εμβολίων πολύ πριν την ψευδό-πανδημία τους ολα κανονισμένα χρόνια πριν:

Ξέρετε τι ειναι αυτοί ??? ο Βασιλακόπουλος προφανώς δεν έχει καμιά σχέση με αυτούς αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" άπλα τυχαία κάνει σαν ψυχοπαθής υπέρ εμβολίων ακριβώς όπως οι άναρχο-συμμορίτες... Eπίσης το να βλεπεις να μιλάνε για "επιστήμη" αυτες οι φύλες που δεν εχουν κανέναν αληθινό εφευρέτη ειναι εντελώς γελοίο, ειναι οι ιδιοι που έσφαζαν εφευρέτες ως αιρετικούς και κράτησαν επι 1500 χρονια την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό , η επιστήμη και η τεχνολογία ήρθε την εποχη που δεν είχαν τον έλεγχο αυτοί 1800-1945 αλλιώς με κάρα και άλογα θα ηταν ακόμα ο κόσμος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications