Παραδοχή από το CBC: χρησιμοποίησαμε κούκλες και σκηνοθετήσαμε ΜΕθ για να τρομοκρατήσουμε το κοινό!

Μετά από πολλές εικασίες, το CBC τελικά παραδέχτηκε τη χρήση κούκλας αντί πραγματικού ασθενούς για να κάνει την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αλμπέρτα να φαίνεται πιο ανησυχητική από ό, τι είναι… Αποδεικνύεται επίσης, ότι η προσεκτικά κατασκευασμένη σκηνή του νοσοκομείου που είχε σκοπό να τρομάξει τους θεατές δεν ήταν καν νοσοκομείο…

Αυτή η παραδοχή, έρχεται σχεδόν μία εβδομάδα μετά απο την παρουσίαση στο CBC. Στη συνέχεια έγινε viral στα κοινωνικά μέσα, με πολλούς να επισημαίνουν το ευδιάκριτο πλαστικό κεφάλι που συνδέεται με έναν αναπνευστήρα.

«Μεταδώσαμε δύο ιστορίες με ασθενείς μέσα σε ΜΕΘ νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID και την πίεση του νοσηλευτικού προσωπικού. Γυρίσαμε βίντεο για αυτές τις ιστορίες σε δύο εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του καναλιού, που έδειχναν κούκλες σε κρεβάτια με ρεαλιστική εμφάνιση», παραδέχεται τώρα η CBC Edmonton.

«Δυστυχώς, μερικά από τα ίδια πλάνα χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια σε μια διαφορετική ιστορία σχετικά με τα κρούσματα του COVID την περασμένη εβδομάδα. Η χρήση αυτών των εικόνων εκτός του πλαισίου των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων ήταν ακατάλληλη και ζητούμε συγγνώμη για το λάθος. Η ιστορία διορθώθηκε», συμπλήρωσε.

Τώρα που το CBC παραδέχτηκε ότι σκόπιμα χρησιμοποιούσαν στημένα πλάνα για να παρουσιάσουν μια τρομοκρατική κατάσταση, δημιουργείται το ερώτημα: “Πόσες φορές το CBC αλλά και άλλα ΜΜΕ χρησιμοποίησαν κούκλες για να ξεγελάσουν το κοινό;”

Λόγω των νόμων περί απορρήτου, οι ειδησεογραφικοί σταθμοί πρέπει να θολώνουν τα πρόσωπα των ασθενών, εκτός εάν λάβουν τη συγκατάθεσή τους. Λοιπόν, πώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος εάν ορισμένοι ή οι περισσότεροι ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι πραγματικοί ασθενείς και όχι κούκλες;

Κάποιοι σαν εμάς είναι πιο παρατηρητικοί, και γνωρίζουν ότι οι περιπτώσεις είναι πάρα πολλές και όχι μόνο όσο αφορά τις κούκλες αλλά και πραγματικούς ανθρώπους που υποδύονται τους ασθενείς. Σε τελική ανάλυση, το CBC παραδέχθηκε την απάτη μόνο μετά από μαζική πίεση του κοινού…

Τι κι αν κάποιοι τα βλέπαμε και τα λέγαμε απο πέρσι, είμαστε απλά φαντασμένοι και οι μόνοι που εντοπίζαμε τέτοια fake news, που αν τα έλεγες “έτρωγες” και “πλοκ” και μιδαμινή απήχηση από δικτυακή σπείρα ellinika hoaxes που βγάζει fake news και θεωρίες συνωμοσίας αληθειες και συκοφαντεί ενοχλητικούς και ανεξάρτητες σελίδες :

Τα 800 τόσα Like και σχόλια απο δηθεν άσχετους σε καθε post παραπληροφόρησης ειναι απο άναρχο-κομμουνιστες ελληνόφωνους και αναρχο-troll με ψεύτικα προφίλ πολλά μάλιστα ηταν και στην άναρχο-μασονικη σελιδα τους facebook ελληνικός βόθρος επίσης έχουν ψεύτικα προφίλ με τυχαια ελληνικά ονόματα με φώτο προφίλ άσχετων από το εξωτερικό οπως μια απο την Τουρκιά και ένας άλλος που ειναι μοντέλο κτλ για να φαίνονται ότι ειναι πολλοί δήθεν άσχετοι στα σχόλια που λένε υπέρ των ψεμάτων τους γνωστή ιουδαικομμουνιστικη τακτική εξαπάτηση και μεσώ σχολίων, ούτε η lifo τους που εχει 700.000 like απο ηλίθιους που δεν ξερουν οτι ανήκει στους ίδιους και ενας δηθεν "ειδικος" ηταν στην lifo τους πριν τον βάλουν εδω δεν έχει τόσα like και σχόλια σε ότι βάζει, και ως συνήθως χλευάζουν τους έξυπνους ως χαζούς με εικόνες με Αλουμινόχαρτα ενώ στα αλήθεια κανουν αεροψέκασμους και το έχουν παραδεχθεί λέγοντας ασυναρτησίες οτι το κάνουν δήθεν για την κλιματική αλλαγή.

Η φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν έχει απαντησει απο το 2020 για την ζημιά που κανει η άνωθεν δικτυακή εγκληματική οργάνωση σε ανεξάρτητες σελίδες επι σειρά ετών και καλύπτει την εγκληματική δράση άκρως επικινδύνων για την ιδια την κοινωνια άναρχο-κομμουνιστών και στο ίντερνετ, αν ψάξετε εδω θα βρείτε οτι εχουν βγάλει fake news και θεωρίες συνωμοσίας και οτι εχει σχέση με τον σατανισμό τους όλως τυχαίως.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications