Όταν πας με τέρατα αυτά γίνονται : ΤΗΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕ στο ξύλο ο σύντροφός της!   και η ανατομία ενός εγκλήματος

Η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση...

Θύμα κακοποίησης φέρεται να έπεσε η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία ανέβασε την φωτογραφία με τα «πειστήρια» στην προσωπική της σελίδα στο Twitter.

Η Θεσσαλονικιά σεφ που ζει στην Κρήτη στη φωτογραφία που ανάρτησε είναι μελανιασμένη σχεδόν όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου της και το μάτι της είναι τόσο πρησμένο που έχει κλείσει, γράφει στη λεζάντα «Έτσι για να υπάρχει», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκλήθηκε ο φρικτός τραυματισμός της.

Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν αρκετά σχόλια από χρήστες που της εκφράζουν τη στήριξη και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία, ενώ κάποιοι την παρακινούν να αφήσει αυτόν που της το προκάλεσε.Η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση. Όπως ενημέρωσε με νέο tweet, είναι σπίτι της.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον» γράφει στην τελευταία της ανάρτηση, με έναν εκ των χρηστών να αναφέρει πως από αστυνομικές πηγές έμαθε πως κατέθεσε ότι έπεσε και όχι ότι την χτύπησαν. Μάλιστα λέει ότι εύχεται να μην είναι αλήθεια αυτό που έμαθε και πως πήγε στην αστυνομία με τον σύντροφό της.

Οργή για μηνύματα που δέχεται μετά τον ξυλοδαρμό της – «Σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;»
Ένα αισχρό μήνυμα που δέχτηκε από έναν χρήστη στα social media δημοσίευσε στο Twitter η Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη φωτογραφία που δημοσίευσε αφού έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της.

Η blogger η οποία βρήκε τη ψυχική δύναμη και γνωστοποίησε τον εφιάλτη που βίωσε από τον σύντροφό της, ο οποίος την κακοποίησε φρικτά, δημοσίευσε ένα σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε στο Instagram. Σε αυτό ο αισχρός άνδρας της λέει μεταξύ άλλων: «Τώρα που έφαγες την βούρτσα από τον αντιφα φλώρου σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο».

Η Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε το σχόλιο γράφοντας « Ότι να ναι ο κόσμος», ενώ ακολούθησαν πολλά μηνύματα από γυναίκες που συμπαραστάθηκαν στην ίδια και εξέφρασαν την οργή τους για όσους τέτοιους ανθρώπους ζουν ανάμεσά μας. Υπενθυμίζεται πως η blogger είχε ανεβάσει μία σοκαριστικά φωτογραφία στο Twitter όπου φαινόταν πως είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό της εξαιτίας της κακοποίησης που είχε δεχτεί από τον σύντροφό της. Όπως φαίνεται όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Η ανατομία ενός εγκλήματος που δεν θα δείτε πουθενά όσα σχόλια και διαβάστε και δεν θα σας πει κάνενας ψυχολόγος και ο μυστικός πόλεμος μεταξύ του κάλου και του κακού ακομα και σε αυτο το επίπεδο :

Δεν λες και ευχαριστώ που σε σκότωσε σαν την άλλη που την πέταξε απο το γκρεμό ο άναρχο-συμμορίτης σύντροφο της ? καθώς αυτές οι φυλές του Γιαχβέ εύκολα μετατρέπονται σε τέρατα φυσικά ουδείς γνωρίζει οτι το 40 έσφαζαν ως δαίμονες που ξεπήδησαν απο την κόλαση και για να καλύψουν τις θηριωδίες τους λενε τερατώδες ψέματα που τα έχουν κανει δεδομένα οι μάζες οπως καθε μοχθηρός κατηγορεί τους εχθρούς του για αυτα που έκανε αυτός , αυτά γίνονται όταν έχεις πέσει σε υλιστικό επίπεδο και πας με φυλες του κακου επειδή ολοι ειναι "ανθρωποι" αγνοώντας την παράμετρο που πνεύματος , η μάνταμ δεν θα έχει ακούσει τίποτα περί φύλων, δεν θα ξέρει καν ότι οι μοχθηρές φυλές εκτός ότι εξαπατούν με μεγαλη ευκολία γυναίκες και ειναι αδίσταχτοι υποκριτές θελουν να επιβάλλονται, δεν θα έχει ιδέα οτι ανήκει σε συγκεκριμένο γένος με συγκεκριμένα χαρακτηριστικα λόγω πνεύματος , που ειναι αντιδραστικό στο άδικο και το κακό και δεν υποδουλώνεται στην καταπίεση μαντεψτε τι θα γινει οταν παει με φυλες του αντιθετου, ούτε κατα διάνοια 1% απο το "γνῶθι σαυτόν" , δυο παγκόσμιους πολέμους έκαναν και δεκάδες γενοκτονίες ακριβώς για αυτό το λόγο κατι τύποι σαν τον σύντροφο της μαζί με τους εκλεκτούς του Γιαχβέ, που σκοτωναν ακομα και τα αδέλφια τους ως φασίστες αν δεν άνηκαν σε σημιτικές ράτσες του Γιαχβέ αλλα η μαντάμ θα νομίζει οτι οι κακοί ηταν αυτοί που ήσαν ίδιο γενος/πνεύμα με αυτήν (!) έτσι την έμαθαν στα σχολεια και οτι πνεύμα και το γένος ειναι δηθεν ιδεολογία και λοιπά παραμυθία, και οποιος κατάλαβε κατάλαβε καθώς αυτα ειναι πολύ προχωρημένα σε εναν υλιστικό κόσμο με τετοια πνευματική φτώχεια που επικρατεί σε σημείο που οι γυναικες να ζευγαρώνουν με φυλές του κακού και εξαπλώνεται το κακό στην Γη ,γιαυτό πρέπει οι μάζες να διαβάζουν μονο δίκες τους έγκυρες πήγες οχι μονο για να μην εχουν ιδέα για τίποτα αλλα ούτε για τον ίδιο τον εαυτό τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications