Ωμός εκβιασμός στις ΗΠΑ: «Εμβολιαστείτε για να σταματήσουν οι ελλείψεις στα τρόφιμα»

O πραγματικός λόγος της εμβολιαστικής υστερίας δεν είναι υγειονομικός

Σοκ λοιπόν μόνο στους ανυποψίαστους προκαλεί ο στυγνός εκβιασμός του αναπληρωτή Γραμματέα του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, Wally Adeyemo, προς τα δεκάδες εκατομμύρια ανεμβολίαστων Αμερικανών πολιτών!

Ο στενός συνεργάτης του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ABC προειδοποίησε τους ανεμβολίαστους πως τα προβλήματα με τα άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ θα σταματήσουν μόνο όταν εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού!

Τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα των ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλα που ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε από το λιμάνι του Λος Άντζελες, όπου φτάνει το 40% των εμπορευματοκιβωτίων που έχουν προορισμό τις ΗΠΑ, και το συνδικάτο Αμερικανών λιμενεργατών να δεχθούν να εργάζονται περισσότερο τις νύχτες και τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των πλοίων που αναμένουν να ξεφορτώσουν, γεγονός που προκαλεί καθυστερήσεις στις παραδόσεις πολλών προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό της κατατρομοκράτησης της κοινής γνώμης, ήρθαν να προστεθούν και οι παρακάτω απαράδεκτες δηλώσεις του Αμερικανού αξιωματούχου:

«Σήμερα ερχόμαστε αντιμέτωποι με μία οικονομία που βρίσκεται σε μεταβατική φάση. Και λόγω ενός μέρους της μετάβασης αυτής βλέπουμε τις υψηλές τιμές για κάποια αγαθά που οι άνθρωποι πρέπει να αγοράσουν. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί ο πρόεδρος επικεντρώθηκε στο σχέδιο διάσωσης. Η πραγματικότητα είναι ότι ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε σε ένα μέρος όπου εργαζόμαστε μέσω αυτής της μετάβασης είναι εάν όλοι στην Αμερική και όλοι σε όλο τον κόσμο εμβολιαστούν»

Ανάλογα απειλές και στυγνοί εκβιασμοί έχουν διατυπωθεί και από άλλους υπουργούς σε διάφορες χώρες,. Στην Αυστραλία ο υπουργός υγείας έχει απειλήσει ευθέως όποιον δεν εμβολιαστεί μέχρι τα Χριστούγεννα πως δεν θα έχει δουλειά. Στην Ιταλία από τις 15 Οκτωβρίου και παρά τις τεράστιες κινητοποιήσεις ισχύει υγειονομικό πάσο σε όλους τους χώρους εργασίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications