O κλεφτής των ιδεών και εφευρέσεων του  Wernher von Braun μιλά για το Matrix για τον αποθεώσουν οι  κοιμισμένοι

To τίποτα που τον έχουν θεοποιήσει χωρίς να έχει κάνει κάτι ενάρετο ο ίδιος επειδή έχει εταιρίες και δούλους να δουλεύουν για αυτόν (σημιτικά χαρακτηριστικά ), και έχει κλέψει τα πάντα απο το βιβλίο του αιχμάλωτου πόλεμου Wernher von Braun , ως δικα του σχεδια (επίσης σημιτικά χαρακτηριστικά να κλέβουν γνώση και τεχνολογία γιατι οι ιδιοι ειναι ανίκανοι να επινοήσουν κάτι εκτός απο κακά πράγματα )...

Και καπηλεύεται την τεχνολογία του Wernher von Braun χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα αφιέρωμα σε αυτόν αυτός και οι όμοιοι του (μαντέψτε επίσης σημιτικά χαρακτηριστικά ) ούτε καν στην Google δεν τον τιμούν οπως δεκάδες άλλους εφευρέτες επειδή όλοι ειχαν ενα κοινό: άνηκαν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος (ασε αυτα ειναι πυρινικη φυσικη για πολλους ακομα και "ερευνητες" ), και μιλάει για το Matrix και καλα για να τρέξουν οι ψευδό-ερευνητές της φακής που "όλα τα έχουν ανακαλύψει" εκτός αυτά που ειναι μπροστά τους !!! να τον κάνουν ήρωα και να λένε ότι η ταινία Ζουν ανάμεσα μας - They Live ειναι ξεπερασμένη τώρα ειναι της μόδας το Matrix επειδή έτσι λένε όλοι ! κάμια σχέση με το τρόπο που το λένε όλοι αυτοι ψευδό-φωστήρες, και η ταινία Ζουν ανάμεσα μας - They Live ειναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα, μονο που υπάρχει ενα θέμα: για να καταλάβει κανεις τι γίνεται πρέπει να ειναι πνευματικό άτομο/γένος οπως οι αρχαίοι μύστες original ευρωπαϊκού γένους και οχι υλιστές οπως ειναι οι περισσότερες φυλές όπως τύπου σημιτικές και οι θνητές .....

Τι ειπε για το παίξει δήθεν 100 χρόνια μπροστά και αν τα ίδια τα πει ένας μη γνώστος ορδές θα τον λενε συνομωσιολόγο και κανένας δεν θα δώσει σημασία :
«Ποιες είναι οι πιθανότητες να βρισκόμαστε πράγματι στην βασική πραγματικότητα; Δεν είναι μια στο δισεκατομμύριο;
Το σύμπαν είναι 13,8 δισεκατομμυρίων ετών παλιό. Ο πολιτισμός, αν τον υπολογίσεις πολύ γενναιόδωρα, είναι ίσως 7.000-8.000 ετών.

Αυτό είναι ένα τίποτα.
Έτσι, αν υποθέσετε ένα οποιοδήποτε ποσοστό βελτίωσης, τότε τα παιχνίδια θα γίνουν δυσδιάκριτα απ’ την πραγματικότητα ή ο πολιτισμός θα τελειώσει. Ένα απ’ αυτά τα δύο πράγματα θα συμβεί.
Υπάρχουν αμέτρητες προσομοιώσεις. Αυτές τις προσομοιώσεις ίσως επίσης να μπορείτε να τις αποκαλέσετε πραγματικότητα ή θα μπορούσατε να τις αποκαλέσετε παράλληλα σύμπαντα.
Νομίζω ότι το ισχυρότερο επιχείρημα υπέρ του ότι πιθανότατα βρισκόμαστε σε μια προσομοίωση είναι το εξής: Πριν από 40 χρόνια, είχαμε το Pong, ουσιαστικά 2 ορθογώνια και 1 κουκκίδα. Έτσι ήταν τα παιχνίδια τότε.

Τώρα, 40 χρόνια μετά, έχουμε φωτορεαλιστικές τρισδιάστατες προσομοιώσεις με εκατομμύρια ανθρώπους να παίζουν ταυτόχρονα και αυτό βελτιώνεται κάθε χρόνο.
Και σύντομα θα ‘χουμε την εικονική πραγματικότητα και την επαυξημένη πραγματικότητα.
Αν υποθέσετε ένα οποιοδήποτε ποσοστό βελτίωσης, τότε τα παιχνίδια θα γίνουν δυσδιάκριτα απ’ την πραγματικότητα.
Αν ο πολιτισμός σταματήσει να αναπτύσσεται, τότε αυτό ίσως να οφείλεται σε κάποιο καταστροφικό γεγονός που διαγράφει τον πολιτισμό.
Έτσι, ίσως θα έπρεπε να ελπίζουμε ότι αυτή είναι μια προσομοίωση επειδή διαφορετικά…
Θα μπορούσαν επομένως να την επανεκκινήσουν;
Σε διαφορετική περίπτωση είτε θα φτιάξουμε προσομοιώσεις που να ‘ναι δυσδιάκριτες απ’ την πραγματικότητα ή ο πολιτισμός θα πάψει να υπάρχει. Αυτές είναι οι δύο επιλογές».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications