Τα κοινά και οι διάφορες της πραγματικοτητας  με την ταινία Ζουν ανάμεσα μας - They Live  (ακατάλληλο για  goim)

Κάποιος έγραφε ότι ειναι ξεπερασμένη τώρα η ταινία Matrix δείχνει το "κρυφό κόσμο" , τόσα καταλαβαίνει τόσα λέει αυτός ο κάποιος , και όμως η ταινία They Live ειναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα από αλλες ταινίες .

Ο Τζον Νάντα (Ρόντι Πάιπερ), ένας άνεργος εργάτης, φτάνει στο Λος Άντζελες αναζητώντας εργασία. Πέρα από τους ουρανοξύστες, στην πόλη κυριαρχούν ανεργία και φτώχεια. Γυρνώντας άσκοπα στην πόλη παρατηρεί έναν τυφλό ιεροκήρυκα που περιγράφει με αποκαλυπτικό ύφος τους «κυρίαρχους», που έχουν «πάρει τις καρδιές και τα μυαλά των ηγετών», έχουν «στρατολογήσει τους πλούσιους και τους ισχυρούς» ενώ ελέγχουν και κατέχουν τους υπόλοιπους.

Βρίσκει δουλειά σε μεγάλο εργοτάξιο όπου συναντά το Φρανκ, ο οποίος του λεει ότι μετά την απεργιακή του ήττα στην παλιά θέση εργασίας του σε ένα εργοστάσιο παραγωγής χάλυβα στο Ντιτρόιτ, είναι αποφασισμένος πλέον να πολεμήσει τους καπιταλιστές με την πρώτη ευκαιρία. Ο Νάντα αντιθέτως πιστεύει στο αμερικανικό όνειρο και απλά θέλει να περιμένει την ευκαιρία του. Ο Φρανκ τον παίρνει μαζί του σε μια κοντινή εκκλησία, γύρω από την οποία έχει δημιουργηθεί μια παραγκούπολη και όπου προσφέρεται δωρεάν φαγητό και χώρος για ύπνο. Γύρω τους ο κόσμος φαίνεται να απολαμβάνει τις τηλεοπτικές εκπομπές του, μέχρι που μια σκοτεινή οργάνωση μπαίνει στα ραδιοκύματα και μεταδίδει ανατρεπτικά μηνύματα για τους κρυμμένους κυρίαρχους του κόσμου, καταλήγοντας κάνοντας έκκληση για συλλογική αντίσταση.

Σύντομα ο Νάντα ανακαλύπτει ότι ο ιεροκήρυκας του δρόμου και ο άνθρωπος στην τηλεόραση συνδέονται μέσω της εκκλησίας. Γλιστρά μέσα στην εκκλησία και συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για την έδρα της παράνομης οργάνωσης.Λίγο αργότερα αστυνομικοί εισβάλλουν με απίστευτη βιαιότητα στην εκκλησία, καταστρέφουν την παραγκούπολη και σκοτώνουν τον γέρο ιεροκήρυκα. Ερευνώντας τα ερείπια του ναού, ο Νάντα βρίσκει σε κρυφό χώρο μέσα σε έναν τοίχο ένα χαρτοκιβώτιο γεμάτο με γυαλιά ηλίου. Τα παίρνει μαζί του, δίχως αρχικά να τα δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Φορώντας τα βλέπει τα πάντα ασπρόμαυρα και αφού τα βγάζει τον πιάνει για λίγο διάστημα δυνατός πονοκέφαλος. Περισσότερο συγκλονιστικό είναι πως βλέπει τα ίδια υποσυνείδητα μηνύματα πίσω από οποιαδήποτε διαφήμιση προϊόντων και σε όλες τις εφημερίδες ή περιοδικά, τα οποία είναι π.χ. οι λέξεις «υπάκουγε», «κοιμήσου», «κατανάλωνε» και «βλέπε τηλεόραση». Επίσης, φορώντας τα γυαλιά πάντα, παρατηρεί ότι σε όλα τα χαρτονομίσματα στην πραγματικότητα γράφει τη φράση «Αυτός είναι ο θεός σου». Η πιο συγκλονιστική του όμως ανακάλυψη αφορά τους ανθρώπους γύρω του. Βλέπει ότι όσοι ανήκουν στην ελίτ και στα εύπορα στρώματα στην πραγματικότητα είναι άσχημα ανθρωποειδή εξωγήινης προέλευσης. Συνειδητοποιεί ότι έχουν αναλάβει την εξουσία και ασκούν μαζική πλύση εγκεφάλου με τα υποσυνείδητα μηνύματα που περνούν μέσω τηλεόρασης και διαφημίσεων στους πολίτες.

Μόλις τα μυστηριώδη όντα καταλαβαίνουν ότι ο Νάντα είναι σε θέση να δει την πραγματική τους μορφή, ξεκινούν ένα ανελέητο κυνηγητό. Καταφέρνει να αφοπλίσει δυο όντα που εργάζονται ως αστυνομικοί και τα πυροβολεί ενώ αφήνει έναν τρίτο αστυνομικό να φύγει επειδή είναι άνθρωπος. Καταφέρνει να διαφύγει με την όχι και τόσο εθελοντική βοήθεια της Χόλυ Τόμσον, που είναι αναπληρωτής επικεφαλής του τηλεοπτικού σταθμού Cable 54. Αντί όμως αυτή να πειστεί από την απίστευτη ιστορία του καταφέρνει να τον σπρώξει από το παράθυρο του διαμερίσματός της και καλεί την αστυνομία.

Ο Νάντα απομακρύνεται και συναντά το Φρανκ, τον οποίο μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να πείσει για την ύπαρξη των εξωγήινων. Στο μεταξύ κέρδισαν την αφοσίωση της οργάνωσης (την οποία τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν «κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση») και καλούνται σε μυστική συνάντηση. Εκεί ο Νάντα συναντά ξανά τη Χόλυ. Μαθαίνουν ότι τα άσχημα ανθρωποειδή είναι εξωγήινοι που υποδούλωσαν την ανθρωπότητα.

Τα κοινά και οι διάφορες της πραγματικοτητας :
: Οι εξωγήινοι ειναι «κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση» και οχι το αντιθετό, επίσης ειναι και δημοκράτες για να μολύνουν τα πάντα εντελώς δημοκρατικά .
:Tα άσχημα ανθρωποειδή είναι εξωγήινοι, δεν έχουν διαφορετική μορφή ούτε «μεταμορφώνονται» σε ερπετά προς απογοήτευση κάποιον.
:Δεν τους ξεχωρίζεις με γυαλιά αλλα απο το μοχθήρο ερπετικό πνεύμα τους = χαρακτήρα τους συνεπώς οι υλιστές ούτε καν θα τους καταλάβουν.
: Δεν έρχονται η φεύγουν όπως στην ταινία τουλάχιστον στο υλικό επίπεδο αλλα γεννιούνται εδώ και πολλαπλασιάζονται χρησιμοποιώντας γυναίκες ως υποδοχείς για να γεννήσουν ομοίους τους .
: Πράγματι εξαπατούν τους πάντες αλλα ειναι πολύ πιο εύκολο από όσο δείχνουν στην ταινία (βλέπε σημείωση στο τέλος )
: Πράγματι λειτουργούν ως αγέλη λύκων και πότε ένας μόνος του μπροστά βαζουν παντα τα goim για να μην φαίνονται οι ίδιοι συγκρινόμενα τα άναρχο-goim υβρίδια .
:Πράγματι μολύνουν τους πάντες για να τους πάρουν με το μέρος τους προϋποθέτει είτε ηδη να ειναι βάρβαροι είτε υβρίδια (βλεπε σημείωση στο τέλος ), είτε να εχουν πέσει σε ζωώδες επίπεδο , είτε για άλλους λογούς που έχουν κάνει θεό το χρήμα
: Δεν ειναι μονοί αλλα έχουν σύμμαχους υβρίδια και κατωτερες μοχθηρες φυλες που δημιούργησαν οι ίδιοι (βλεπε σημείωση στο τέλος )
:Πράγματι ελέγχουν ακόμα και πως να σκέφτονται οι μάζες ακομα και με λεξεις και φράσεις .
:Πράγματι βλέπουν τους πάντες ως δούλους τους και έχουν θανάσιμο μίσος στο γνήσιο ανθρωπινό γένος οχι μονο στην Γη αλλα παντού στο σύμπαν ειναι εχθρός τους επειδή ειναι το αντίθετο του κακού.

Σημειώσεις :

Υβρίδια και κτηνώδες ζωώδες φυλές όλες δημιουργία τους που δημιούργησαν όταν εκαναν εισβολή στην Γη (μαζί με τους εαυτούς τους δηλαδή να έχουν ανθρωπινή μορφή), οι φυλες τους ειναι απομιμήσεις του γνησίου ανθρωπίνου γένους με μοχθηρά πνεύματα , που οχι μονο ειναι χρήσιμες φυλές για αυτούς για να τους υπηρετούν, αλλα βοηθούν στην καταστολή μόλυνση των υπολοίπων άπλα με το να υπάρχουν μαζί ρίχνοντας τους σε κατώτερο επίπεδο και άρα εύκολα ελέγχονται, και μολύνουν το γονιδίωμα του γνησίου ανθρωπίνου γένους με αιμομιξίες , υπολογίζεται ότι π.χ πως στην Ελλάδα για παράδειγμα αν ειναι 10 εκατομμύρια τουλάχιστον τα 5 εκατομμύρια ανήκουν σε αυτές τις κτηνώδες και ζωώδες φυλές, ζείτε με αυτές, και αρκεί μονο να συναντηθούν με τα ερπετά για να μετατραπούν σε υπηρέτες τους ...

Ειναι πολύ πιο εύκολο από όσο δείχνουν στην ταινία η εξαπατησή και ο έλεγχος των μαζων για αυτο το λογο:

Μέχρι να μεγαλώσουν και να αρχίσουν να καταλαβαινουν έχουν πέσει ήδη 40 σκαλιά (από τα 100) κάτω νοητικά και πνευματικά η ίδια η εκπαίδευση τους ειναι απο τα ερπετά μεσώ των goim τους η γλώσσα ο τρόπος που σκέφτονται κτλ ,και μετα ο ίδιος ο τρόπος που ζουν και με το να υπάρχουν μαζί με goim, αν δεν υπήρχαν goim και βάρβαρες φυλές τους που ρίχνουν τους πάντες κάτω ηθικά και πνευματικά και δεν σε αφήνουν καν να σκεφτείς ελεύθερα και σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο ώστε να πέσεις στο επίπεδο τους τολμά να πεις κατι διαφορετικό από αυτό που λέει το κοπάδι goim και θα σου επιτεθεί τουλάχιστον αυτο μπορεί να το δει ο καθένας, αν ηταν μονο αυτοι και οι original ανθρωποι θα ξεχωρίζαν μονο απο την συμπεριφορά τους,αλλα σε ενα κόσμο που εχουν συνηθίσει το κακό και μοχθηρούς απο μικρά δεν ξεχωρίζουν ,ειναι αναμεσα μας παντού και ζείτε με αυτούς οπως ακριβώς δείχνει η ταινία με την διάφορα οτι δεν ειναι μονο αυτοι αλλα και οι φυλές τους, αυτός που έγραψε το "μυθιστόρημα" που βασίζεται η ταινία είχε καταλάβει τι γίνεται ...

Συμπέρασμα? όσοι νομίζουν οτι με το να ασχολούνται όλη τους την ζωή με το ποδόσφαιρο το χρήμα την καλοπέραση να ειναι δογματικοί με κόμματα που ειναι ίδια όπως και να ζουν σε μια ζωώδες κατάσταση και νομιζουν οτι θα δουν ερπετά αναμεσα τους με την φυσική τους μορφή οχι άπλα ειναι εκτός πραγματικότητας αλλα για αυτα τα ζωντανά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" αυτά, αφού μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους να παπαγαλίζουν ηλίθιες φράσεις των ερπετών για οτι δεν φτάνει η αντίληψη τους και να νομίζουν ότι ειναι και έξυπνοι :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications