Νεαρός ξεσπά μετά τον εμβολιασμό του  «Αποκτήσαμε εγώ και η κοπέλα μου προβλήματα στην καρδιά»

Ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» δημοσίευσε ένας νεαρός τικ-τόκερ, ο οποίος προσφάτως είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με προβλήματα στην καρδιά.

Όπως τονίζει στο βίντεο αυτός ανέπτυξε περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού και η κοπέλα του μυοκαρδίτιδα.

Αναλυτικά όσα είπε

«Πριν από δύο ημέρες έκανα προπόνηση, κάνοντας μόνο προπόνηση ώμων, όπως έκανα κανονικά, και νόμιζα ότι τραβήχτηκε ένας μυς

Πήγα για ύπνο εκείνο το βράδυ. Ξύπνησα με πολύ πόνο. Καθώς ξυπνούσα, η σύντροφος μου μού είπε ότι και αυτή πονούσε πολύ στο στήθος της. Έτσι, σκέφτηκα εντάξει, "αυτό δεν ακούγεται καλό τώρα", γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα μόλις έκανε την 2η δόση εμβολίου της Pfizer πριν τρεις ημέρες.

Έκανα λίγη έρευνα, νομίζοντας ότι αυτό μάλλον δεν είναι φυσιολογικό. Οπότε, την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο.

Καθίσαμε εκεί και σκέφτηκα -"με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια". Θα κοιτάξω εγώ τον ώμο μου, αυτή θα κάνει έλεγχο και όλα μια χαρά.

Περάσαμε μέσα, αυτή πήγε στο ένα δωμάτιο εγώ πήγα στο άλλο.

Οι γιατροί με πλησίασαν! Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν, αν έχω εμβολιαστεί και είπα ναι, είχα κάνει μόνο την μία δόση της Pfizer, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Με ρώτησαν αν παρατήρησα παρενέργειες, κάποιο πόνο στο στήθος. Είπα ναι λίγο πόνο.

Μου κόπηκε ελαφρά η αναπνοή.

Ο καρδιολόγος είπε πως είχα ακανόνιστο καρδιακό παλμό και ρυθμό.

Με πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο και με έβαλαν σε ένα μηχάνημα και έλεγξαν τα πάντα.

Τελικά με ενημέρωσαν ότι ανέπτυξα περικαρδίτιδα και επίσης ότι έχω μερικές ουλές στην καρδιά και το έχουν συνδέσει απευθείας με το εμβόλιο.

Επίσης η σύντροφός μου έχει αναπτύξει μυοκαρδίτιδα. Είμαστε και οι δύο σε φόρμα και προπονούμαστε πολύ, οπότε το όλον θέμα είναι πολύ σοκαριστικό».

Έκανε λίγη έρευνα, νομίζοντας ότι αυτό μάλλον δεν είναι φυσιολογικό, δηλαδή έκανε έρευνα εκ των υστέρων πολύ μυαλό ο τύπος!οκ πηδά απο γκρεμό επειδή έτσι σου είπαν τα ΜΜΕ και οι συμμορίτες και μετα να ερευνήσεις τι μπορεί να πάθεις απο πτώση (αν ζήσεις βεβαία !), έγκυρες πήγες θα διάβαζε και αυτός, θα έβλεπε δελτία των 8 και βίντεο στο tik tok με μαστουρωμένες απο εμβολια και ψεκασματα που κανουν πασαρελα του τυπου So Why Aren't You In Uniform Challenge , Bugs Bunny Challenge, Big Bank Challenge, Wear it big challenge, ότι κάνει μια το κάνουν και οι αλλες όπως σε ένα πείραμα με μαϊμούδες! (έδω Όποιος ΔΕΝ το έχει διαβάσει )και αν βάλεις στους ίδιους που βλέπουν αυτά τα βιντεο με εκατομμύρια προβολές να δουν κανένα σοβαρό βιντεο θα πουν με τέτοιες "χαζομάρες" θα ασχολούμαστε? ενώ με το να βλέπουν αυτα τα βιντεο και να κανουν λες και δεν εχουν ξανα δει γυναικες το θεωρούν πολύ σοβαρό "οι πολυτισμενοι" , σίγουρα μασονικός δάκτυλος ειναι πίσω απο αυτά οπως ειναι σε πολλά αλλα βλέπε ποδόσφαιρο, τυχαίο που το youtube κατεβάζει βιντεο και προωθεί την αποχαύνωση μόλις το αγόρασαν οι συμμορίτες?... Τίποτα μονο ολική καταστροφή του πλανήτη θα σώσει την κατάσταση για να αρχίσουν όλα απο την αρχή ο μασονικός πολιτισμός της ηλιθιότητας (και με πτυχία) και του εκφυλισμού της ανθρωποτητας δεν γίνεται να κρατήσει για πάντα εχει ξανα γίνει εξάλλου, η ήμερα της Κρίσης (οχι της χριστιανικής που δεν υπηχρε καν χριστιανισμος τοτε αλλα της άλλης της αληθινής ) ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications