«Κάποιοι είναι ειδικοί στο να υποτιμούν την νοημοσύνη των Ελλήνων»: Ξέσπασμα για την ακύρωση της παρέλασης στο Κιλκίς

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ακύρωσαν τις παρελάσεις στις μισές πόλεις της Ελλάδας - Η δήλωση του προέδρου της κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιου Καριοφύλλη

Μια ακόμη πόλη ακύρωσε την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού, ο λόγος για το Κιλκίς, κάτι που προκάλεσε και την «έκρηξη» του προέδρου της κοινότητας Αθανάσιου Καριοφύλλη, ο οποίος εξαπέλυσε «βολές» κατά πάντων.

Συγκεκριμένα οι φορείς που συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το πρωί, στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, αποφάσισαν τη ματαίωση των παρελάσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο νομό Κιλκίς.

Η Αντιπεριφέρεια, σε σχετική ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι αύριο θα πραγματοποιηθούν μόνο οι επίσημες δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς, οι επιμνημόσυνες δεήσεις και οι καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα (κατά την οποία θα παραστούν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων), με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ελήφθη η απόφαση να μην διεξαχθούν, οι παρελάσεις σχεδόν στη μισή χώρα και ειδικότερα σε Δράμα, Καβάλα, Ροδόπη, Έβρο και Ορεστιάδα.

Σημειώνεται, ότι η ίδια απόφαση, να μην πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις, λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας των περιοχών ισχύει και για τις περιφέρειες, Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας, αλλά και για τη Θεσσαλία.

«Έκρηξη» από τον Α.Καριοφύλλη

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος της κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης εξέφρασε την οργή του.

Η δήλωση του

«Μεθοδεύουν και στο Κιλκίς ματαίωση των εκδηλώσεων για την 41η επέτειο του «ΟΧΙ», επικαλούμενοι «συνωστισμό, που ευνοεί την έξαρση της πανδημίας.

Μεθοδεύουν, ειδικότερα, την ματαίωση της παρέλασης, όπου τα τμήματα είναι στοιχισμένα και ζυγισμένα σε εμφανείς αποστάσεις, με όλους τους συμμετέχοντες να φορούν προσωπίδες, οι ίδιοι που … «καταπίνουν την γλώσσα τους» σε εκδηλώσεις αλλοφύλων, αλλοθρήσκων, ομοφυλοφίλων κλπ, όπου … καταργείται κάθε έννοια συνωστισμού και προφύλαξης!

Εν τέλει, μήπως κάποιοι είναι «ειδικοί» στο … να υποτιμούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού;

Ή, μήπως, απλώς «βάζουν βούτυρο στο ψωμί» εκείνων, που υποστηρίζουν, ότι αυτοί οι «ειδικοί» υπηρετούν … «άλλους σκοπούς, κοινωνικώς και εθνικώς επικίνδυνους»;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications