Καπραβέλος: «Να πιέσουμε το κομμάτι της κοινωνίας που δεν θέλει να εμβολιαστεί – Δεν έχουν κανένα δικαίωμα»!

Σε δηλώσεις κατά του δικαιώματος των πολιτών να επιλέγουν αν πρέπει να εμβολιαστούν ή όχι προχώρησε ο συντονιστής διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, δηλώσεις οι οποίες κινούνται στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με αυτές που είχε κάνει νωρίτερα σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, και όλοι τους καθοδηγουνται απο τους ελληνόφωνους τύπου Μπάφομετ που κάνουν ανάλογες δηλώσεις στα προφίλ τους που διακρίνεται η μη ανθρωπινή λογική της ασυναρτησίας και του χάους, η αλλιως αυτο που ξέρετε ως Σατανά, κάποιος έλεγε κάποτε ότι οι μάζες θα καταντήσουν βλέπουν το ίδιο το απόλυτο κακό ως κάλο και το κάλο ως κακό, πράγματι.

Μιλώντας λοίπον σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA καθοδηγούμενος από σατανικές δυνάμεις εφόσον ετσι ξέρετε το κακό ετσι το λέμε ,ο Ν.Καπραβέλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει ατομικό δικαίωμα στον μη εμβολιασμό όταν πιέζεται το ΕΣΥ λέγοντας ότι πρέπει να «πιεστεί» το κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που δεν θέλει να προχωρήσει σε ένεση σκευασμάτων για τον κορωνοϊό.

«Στόχος» η βόρεια Ελλάδα

Ο κ. Καπραβέλος υποστήριξε ότι θα πρέπει να αυξηθεί το ποσοστό των εμβολιασμών στη βόρεια Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα πρέπει να πιεστεί το μεγάλο αυτό κομμάτι της κοινωνίας. Θα πρέπει να ξανασκεφτούμε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στην ανθρώπινη δραστηριότητα» σημείωσε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Δεν είναι ατομικό δικαίωμα του καθενός, όταν πιέζει το σύστημα υγείας. Δεν θα μπορέσουμε στη συνέχεια να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πίεση» συμπλήρωσε ο συντονιστής διευθυντής Β΄ ΜΕΘ «Παπανικολάου».

Όπως τόνισε η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι πάρα πολύ δύσκολη, ωστόσο οι γιατροί αναμένουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση τις επόμενες ημέρες.

«Τη χθεσινή μέρα που δεν ήταν ημέρα εφημερίας, πέντε διασωληνωμένοι ασθενείς αναζητούσαν κρεβάτι σε ΜΕΘ στη βόρεια Ελλάδα, οι δύο κατέληξαν, δύο οδηγήθηκαν στο χειρουργείο για να μην χάσουν τη ζωή τους και ένας παρέμεινε στο τμήμα» σημείωσε ο κ. Καπραβέλος, υπογραμμίζοντας ότι τα νούμερα δεν είναι καλά.

«Σήμερα αναγκαστήκαμε να δώσουμε περισσότερες κλίνες και οι 22 του Παπανικολάου έγιναν 30, μένοντας μόνο 9 για τα υπόλοιπα νοσήματα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications