Η επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ: Δημιουργεί μια νέα Google! - Μάζεψε σε δύο ημέρες 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Η νέα εποχή στα social media, αλλά και γενικότερα στην εποχή του διαδικτύου, αφού τελικά το εγχείρημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ενός Facebook ή ενός Twitter, αφού πρόκειται για ένα δημιούργημα στιλ Cloud της Google, δηλαδή μία νέα Google ή μία το αντίστοιχο AWS της Amazon έρχεται μέσω του κολοσσού Trump Media & Technology Group.

Η αξία του νέου εγχειρήματος εκτοξεύτηκε ήδη στα 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού όλοι θέλουν να αγοράσουν αυτό που υπόσχεται να «σπάσει» την παντοκρατορία των νυν social media και της Google και Amazon που απέδειξαν ότι ελέγχονται από συγκεκριμένα κέντρα, κατά την πρόσφατη εξέγερση στις ΗΠΑ που οδήγησε στην κατάληψη του Καπιτώλιου πέρσι τον Ιανουάριο.

Η μετοχή της Digital World Acquisition Corp., της εταιρείας »κέλυφος» που συγχωνεύεται με το νέο εγχείρημα του Τραμπ, ώστε με αυτό τον τρόπο να εισαχθεί στην χρηματιστηριακή αγορά, έκλεισε την Παρασκευή στην τιμή των 94,20 δολαρίων, όταν δύο μέρες νωρίτερα, την Τετάρτη, πριν την ανακοίνωση συγχώνευσης, ήταν στα 9,96 δολάρια!

Από τα στοιχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, φαίνεται ότι ο Τραμπ θα κατέχει περισσότερο από το 50% της εταιρείας.

Θα περάσουν μήνες έως ότου το Truth Social γίνει πραγματικότητα, αλλά το βέβαιο ότι το νέο δημιούργημα του του Ντόναλντ Τραμπ θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Πρώτο βήμα της Trump Media & Technology Group, μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην κλίμακα του Twitter τους επόμενους μήνες.

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα φιλοδοξεί, σύμφωνα με παρουσίαση στον ιστότοπο της Trump Media, θα ανταγωνιστεί το Amazon.com Inc. και το Cloud της Google. Άρα δημιουργείται μια υποδομή για να φιλοξενηθούν εκατομμύρια ιστοσελίδες και εκατοντάδες τόποι κοινωνικής δικτύωσης.

Η αυτοκρατορία του Ν.Τραμπ εξαπλώνεται και πάλι, μετά την έξοδο του ηγέτη της από τον Λευκό Οίκο που του επιτρέπει πλέον να ασχοληθεί και πάλι ο ίδιος με αυτήν.

Τον Απρίλιο, μόνο, ο συνεργάτης της σε δύο ουρανοξύστες, η Vornado Realty Trust, αναχρηματοδότησε το χρέος που συνδέεται με τον πύργο της στο Σαν Φρανσίσκο, φέρνοντας 617 εκατομμύρια δολάρια στους ιδιοκτήτες της.

Ο Ν.Τραμπ, ελέγχει 100% το Ρεπουμπλικανικό κόμμα κι ετοιμάζεται για την μεγάλη ρεβάνς του 2024: Και αυτή την φορά δεν θα είναι «Μόνος εναντίον όλων».

Αυτή την φορά μέσα από το καινούριο του εγχείρημα θα έχει την υποστήριξη όλου του πλανήτη που πιστεύει στις αξίες του και πάνω απ'όλα θα έχει το μερίδιο που του αναλογεί στο διαδίκτυο απέναντι στον απηνή διωγμό του ιδίου και των ιδεών του από την BigTech.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications