Γιαννακόπουλος: «Όταν αποκαλυφθούν όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε δεν θα σας σώσουν ούτε τα ελικόπτερα»! (video)

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση, με την οποία στέλνει σαφέστατο μήνυμα προς την κυβέρνηση για τα μέτρα διαχωρισμού που έχει επιβάλει.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος ο οποίος προσφάτως είχε τονίσει ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στην τιμή του πατέρα του, γιατί είναι ανεμβολίαστος, αναφέρθηκε σε... ελικόπτερα και Σπιναλόγκα .

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Instagram αναφέρει: «Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει...»

Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο τονίζει: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν».

Παράλληλα, στο τέλος προβλέπει πως θα έρθει η ώρα της Νέμεσις…
«Ως άνθρωπος με μυαλό δεν έχω εμβολιαστεί κατά του φερόμενου ιού που λέγεται Covid.
Αποτέλεσμα: Να μη μπορέσω να πάω να παρακολουθήσω το τουρνουά Π. Γιαννακόπουλος στη μνήμη του πατέρα μου.
Να ακυρώνω την παρουσίαση του ιδρύματος Π. Γιαννακόπουλος που το μόνο σκοπό που έχει είναι να βοηθήσει να γίνουν έργα που εσείς δεν έχετε κάνει αφήνοντας ΕΛΛΗΝΕΣ στο έλεος του Θεού…
Το τι έχω ξοδέψει να βοηθήσω ανεμβολίαστους με ανάγκη δεν το αναφέρω καν.
Τώρα μου λέτε να μην πάω να φάω κάπου, ενώ απόψε οι εμβολιασμένοι θα παρτάρουν.
Ο μόνος λόγος που σας τα γράφω είναι για να μη χρειαστεί να ρωτάτε γιατί περνάτε όλα όσα θα περάσετε όταν έρθει η ώρα της Νέμεσις.

Post A Comment:

3 comments

Dimitra Eoaquimείπε...

Aφου το ζευγάρι των ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ, Ο Bill Gâtes θα καλοπεράσει στην ΣΟΥΙΔΙΑ, αν κάνει κανένα ταξειδακι εκεί!! Ο ΠΛΑΝΙΤΗΣ ΞΥΠΝΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ Α ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!Απο το 2000 ΕΓΗΝΕ γνωστή στον Πλανιτη η δήθεν ΠΑΝΔΙΜΙΑ ΤΟΥ GÂTES, KAI TΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΤΟΥ! Άλλωστε μας είπε ότι έχει άλλους 10 ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ! Τι να κάνει ο τρομαχτικά αυτός κακομοίρης άνθρωπος!!

Dimitra Eoaquimείπε...

93 της 100 των αρρώστων είναι ηδη ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ,! Και θέλουν να ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ τους ανεμβολιαστους! Μονον διανοιτικως καθιστεριμενοι άνθρωποι θα θελήσουν να εμβολιασθούν, με ένα Δήθεν εμβόλιο!! Που το δημιούργησαν πριν ακόμη να εχουν απομονώσει τον ΙΟ!! Πρωτάκουστο στην Ηατρικη Επιστήμη! Οι Ζουλού εχουν ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ μυαλό από τους γιατρούς του BILL GATES!!

Dimitra Eoaquimείπε...

Ou Σατανιστές συμμορίτες των Ελληνωφωνων μας κυνηγούν με μια σύριγγα διότι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει!!Μας κυνηγούν ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕΒΑΠΟ ΤΟ Covid-19, τέτοια αγάπη μ ας έχουν!! Κορόιδα, μας μυσουν ΟΣΩ δεν ΓΗΝΕΤΕ! Σας επαναλαμβάνω αυτά που μας είπε ο Αντιπρόεδρος της Pfizer για 16 χρόνια, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ Covid-19, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ,!θελουν να μειώσουν τον Πλυθισμο του Πλανιτη! Γιαυτο ΓΗΝΕΤΕ όλο αυτό το κακό! Ακριβωσβοπως το 1980 έγραψαν στους ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΥΘΙΣΜΟ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ, δηλ. Οι Εβραίοι και κάθε Εβραίος θα έχει 2800 Σκλάβους! Πιθανόν ο Πατέρας του GÂTES ανεθεσαι σε κάποιον? Νακατασκεβασει τις πλάκες αυτές. Υπάρχει κανείς που να ξέρει περισσότερα από τον Αντιπρόεδρο της Pfizer?? Ton MIKE YEADON??ολλα τα εμβόλια Covid-19 είναι τα ίδια! Ολλα με το ΤΟΧΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ!!οι ΨΕΦΤΕΣ μας ειπαν ότι το 2019 ανεκαλιψαν το Covid-19! O Dr DAVID E. MARTIN μας είπε :»Οι Εταιρίες PHARMA ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ! Ένα σκοπό έχουν, που είναι ΕΞΟΝΤΩΣΗ του Ελληνισμού, ΕΞΟΝΤΩΣΗ της ΑΣΠΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, και τα εμβόλια είναι για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας!χρειαζομαι να σας πω σε ποιον ανοίκει το περιφυμο HAARP’? Σεισμοί, τνουμανια, πλημύρες, πυρκαγιές, και ότι καταστροφές μπορειτε να φανταστείτε!! Μονον ηλίθιοι θα νομίσουν ότι ΕΓΩ ΔΙΕΥΘΙΝΩ ΤΟ HAARP!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications