Οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ - Διεγράφη προσωρινά και ο N.Ευαγγελάτος

O Άρης Πορτοσάλτε τιμωρήθηκε με οριστική διαγραφή από τον ΕΣΗΕΑ για την απεργοσπαστική δραστηριότητα τους όταν ψηφιζόταν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο-«έκτρωμα».

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ για την απεργοσπαστική δραστηριότητα του στις 10 Ιουνίου 2021, κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων για το νέο νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη.

«Καμπάνες» όμως έπεσαν και για τους τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Υποφάντη και Νότη Παπαδόπουλο οι οποίοι «τιμωρήθηκαν» με προσωρινή διαγραφή.

Τελικά ο ιστορικό σύλλογος των δημοσιογράφων με το όνομα Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών έλαβε την απόφαση κάτω και από το βάρος της καθημερινής δράσης του δημοσιογράφου που φτάνει ή ξεπερνά πολλές φορές τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας ειδικά αν δει κάποιος υπό το πρίσμα της στάσης για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό.

Τα παραδείγματα ουκ ολίγα: Όπως όταν ζητούσε οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν πως δεν θα νοσηλευτούν σε ΜΕΘ.

Ή όταν αποκάλεσε on air εκατομμύρια Έλληνες ως «στόκους» επειδή δεν θέλουν να τρυπηθούν με τα πειραματικά σκευάσματα των Big Pharma.

Βεβαία ο λεγόμενος ΕΣΗΕΑ ελέγχεται από τους ελληνοφωνους συμμορίτες για όσους έχουν αυταπάτες, αλλα θα τον διέγραψαν για να μην ξεφτιλιστούν εντελώς ότι μονο πρόστιμα βάζει και διαγράφει μονο ενοχλητικούς κατα εντολή συμμοριτών μαζι με το ΕΣΡ , και για να δείξουν ότι ειναι ανεξάρτητος και καλά,τωρα δεν θα μπόρει να κοιμηθεί απο "τύψεις" (!), γιατί δεν έβαλαν πρόστιμο στο κανάλι τους που εμφανίζει αυτόν τον σχιζοφρενή που κάνει δημοσια υποκίνηση μίσους προς σκέπτομενους που δεν θέλουν μπολιασμα? οι φερόμενοι εισαγγελείς που περιμένουν εντολές και νομούς απο άναρχο-troll τι κάνουν? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications