Σλοβένος πρωθυπουργός:13 από τις 226 γνωστές μαριονέτες του Σόρος στο κοινοβούλιο της ΕΕ

Ο Σλοβένος πρωθυπουργός Γιάνες Γιάνσα είχε αναρτήσει φωτογραφία με λεζάντα η οποία έγραφε: «13 από τις 226 γνωστές μαριονέτες του Σόρος στο κοινοβούλιο της ΕΕ», ενώ ένα κόκκινο βέλος έδειχνε την επικεφαλής αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Λουμπλιάνα, Σοφία Ιν τ' Βελντ.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Κοινοβουλίου, αντιπροσωπεία ταξίδεψε στη Σλοβενία «για να κάνει απολογισμό της κατάστασης του κράτους δικαίου, της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης και της καταπολέμησης της διαφθοράς».

Συμμετείχαν επτά ευρωβουλευτές της επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων και ένας της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού (Σοφία Ιν τ' Βελντ, Ρομάνα Τομτς, Κίρους Ένγκερερ, Τίνεκε Στρικ, Βικολάους Φεστ, Ασσίτα Κάνκο, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Μικούλας Πέκσα).

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ν.Σάσολι με ανάρτησή του στο κάλεσε τον Σλοβένο πρωθυπουργό, «Να σταματήσει τις αναίτιες επιθέσεις κατά των Μελών του ΕΚ»

Για την ταμπακέρια, ούτε λέξη...

Υπενθυμίζεται ότι έχει δοθεί στην δημοσιότητα κατάλογος με 228 ευρωβουλευτές οι οποίοι έχουν δεχθεί «επιχορηγήσεις» από το ίδρυμα Σόρος! Τι ζούμε...

Οπως φαίνεται κανένας δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και νομίζουν ότι ο Soros κάνει κουμάντο παντού απο μόνος του ως δια μαγείας, ενω ειναι απλα η βιτρίνα τους στέλνει λεφτα σε κατα τόπους εγκληματικές οργανώσεις τους που ονομαζουν οργανισμούς για να ταΐζουν τα άναρχο-σατανο-ορκ χωρίς να φαίνονται πουθενά οι κατα τόπους Ιουδαίοι που τα καθοδηγούν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications