Επικεφαλής CDC: Δεν θα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις! το χειρότερο ειναι άλλο!

Αλλάζει ο ορισμός των πλήρως εμβολιασμένων σύμφωνα με την διευθυντήρια του αμερικανικού CDC (του αντίστοιχου του ΕΟΔΥ στην Ελλάδα).

Αιτία; Οι λεγόμενες ενισχυτικές δόσεις οι οποίες θα αλλάξουν την έννοια του πλήρως εμβολιασμένου όταν γίνουν διαθέσιμες για το γενικό πληθυσμό.

Δηλαδή πλήρως εμβολιασμένος δεν θα θεωρείται κάποιος ο οποίος έχει κάνει τις δύο δόσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίζεται ως μη εμβολιασμένος.

Αυτό είπε η Rochelle Walensky σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ακόμη δεν έχουμε αλλάξει τον ορισμό του πλήρως εμβολιασμένου. Θα συνεχίσουμε όμως να ασχολούμαστε με το θέμα αυτό.

Μελλοντικά ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε τον ορισμό του πλήρως εμβολιασμένου», είπε η Walensky.

Αμφίβολου ράτσας επικεφαλής CDC: Δεν θα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις! ηταν ο αρχικά ο τίτλος επειδή φαίνεται να ειναι της γνωστής φυλής τους μυρίζεις απο χιλιόμετρα αλλα και απο φώτο χωρις καν εξετάσεις DNA ειδικα απο τοτε που εκαναν πολεμο στην σελιδα αυτη μεσώ άναρχο-ορκ τους το 2016 ...

Και λες για κάτσε να δούμε τι γράφουν στην πολύ εγκυρη πηγή τους (για ηλίθιους) wikipedia μήπως βρεθεί κανένα στοιχείο για το τι ράτσας ειναι, και τελικα οχι μονο βρέθηκε οτι ειναι Ιουδαία αλλα και η ίδια ειναι πίσω απο " μελέτες " εμβολίων COVID (!) και Επικεφαλής CDC (!) μονά ζυγά δικά τους πίσω απο ολα οι ίδια φυλή αλλα ο όχλος λέει για θεωρίες συνωμοσίας αφού διαβάζει ελληνόφωνου ομοϊδεάτες της :

Και επειδή οι συμμορίτες θα τρέξουν να το σβήσουν αποθηκευμένη εδω η en.wikipedia.org https://archive.md/Mb99v απο άλλον πριν 2 μέρες μάλλον απο Αμερικάνο γιατί στο Ελλαδισταν πρέπει να ειμαι ο μόνος που μυρίζομαι αυτήν την φυλή οι Νεοέλληνες θεωρούν τους ελληνόφωνους ομοϊδεάτες της "Έλληνες" με "καθαρό ελληνικό DNA" και λένε τα ίδια με αυτούς .Νεοέλληνες που καυχιούνται οτι ειναι και απόγονοι αρχαίων τι να πεις?..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications