Επιστράτευσαν τον Σ.Τσιόδρα: Πεθαίνουν κάποιοι από τους εμβολιασμένους αλλά τα εμβόλια «είναι αποτελεσματικά»

Ο Σ.Τσιόδρας που έλεγε ότι με το lockdown «σώσαμε» 13.685 Έλληνες (από τι σώθηκαν ?) λέει τώρα ότι τα εμβόλια «έσωσαν» 8.400 πολίτες! η σχιζοφρένεια αυτών που ειναι πίσω απο αυτά τα πιόνια δεν κρύβεται .

Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού αποδείχθηκαν «τζούφια» καθώς καθημερινώς καταγράφονται κρούσματα, αλλά και θάνατοι σε εμβολιασμένους και γι' αυτό τον λόγο η κυβέρνηση «επιστράτευσε» τον Σωτήρη Τσιόδρα για να πείσει για την αποτελεσματικότητα τους.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αφού αυτοαναγορεύτηκε «εκπρόσωπος της επιστήμης» μίλησε για τα αποτελέσματα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας παρουσιάζοντας μια έρευνα που έχει επικεφαλής τον ίδιο και δεν έχει δημοσιευθεί πουθενά.

Ο Σ.Τσιόδρας είπε «όσο αυξάνει η εμβολιαστική κάλυψη, τόσο εμφανίζονται και κρούσματα στους εμβολιασμένους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν "δουλεύουν"».

Παρόλα αυτά να σημειώσουμε ότι εκτός από κρούσματα καταγράφονται και θάνατοι σε εμβολιασμένους. O Σωτήρης Τσιόδρας συνέχισε αναλύοντας την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Τελευταίος θάνατος αυτός του επιχειρηματία από τις Σέρρες, ο οποίος εάν και πλήρως εμβολιασμένος κατέληξε από Covid-19.

«Όλα τα εμβόλια έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα σε πρόληψη νοσηλείας σε ΜΕΘ», τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο καθηγητής επεσήμανε ότι έγιναν τρεις συγκρίσεις μεταξύ των ατελώς εμβολιασμένων, για τις νοσήσεις, και τους άνω και κάτω των 60, όπως και σύγκριση μεταξύ της περιόδου προ της κυριαρχίας της μετάλλαξης Δέλτα και μετά από αυτή. Παράλληλα, έγινε μελέτη για τους θανάτους και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Ο κίνδυνος θανάτου των εμβολιασμένων μειώθηκε κατά 91%.

Στους κάτω των 60, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας των εμβολίων, είναι ακόμη μεγαλύτερα όσον αφορά στην πρόληψη νοσηλείας σε ΜΕΘ.

Επίσης, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων συνεχίζεται και μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα μας.

Με τον εμβολιασμό, είπε, έως τις 11 Οκτωβρίου έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους στη χώρα μας!

Επίσης, έχουμε αποφύγει 5.660 εισαγωγές σε ΜΕΘ και 5.500 διασωληνώσεις!

Σημείωσε δε ότι αν ο εμβολιασμός είχε ξεκινήσει νωρίτερα, σήμερα θα είχαμε 1.200 λιγότερους θανάτους από κορωνοϊό!

Βέβαια με τις προβλέψεις ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν τα πάει και πολύ καλά, καθώς πριν λίγους μήνες έλεγε ότι χωρίς το lockdown στην Ελλάδα θα είχαμε 13.685 θανάτους και εδώ και καιρό έχουμε ξεπεράσει τους 15.000.

«Οι ζωές που σώθηκαν και οι διασωληνώσεις και οι ΜΕΘ που γλιτώσαμε θα αυξηθούν στο απώτερο μέλλον με την αύξηση του εμβολιασμού. Η χειμερινή περίοδος δεν προμηνύεται εύκολη», σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Επίσης ο Σωτήρης Τσιόδρας προανήγγειλε ότι πλέον θα απαιτούνται δύο δόσεις και για το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

«Τα εμβόλια είναι εξαιρετικά ασφαλή και αποδοτικά» κατέληξε ο καθηγητής Σ.Τσιόδρας, παρόλα αυτά και για την ασφάλεια τους δεν είμαστε και τόσο βέβαιοι, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 27.247 θάνατοι και 2.563.768 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.222.818.

Η ανάλυση που παρουσίασε ο Σωτήρης Τσιόδρας υλοποιήθηκε με τη συμβολή των συναρμοδίων υπηρεσιών υγείας και του ΕΟΔΥ, της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη δοθεί στην κυβέρνηση, την εθνική επιτροπή εμβολιασμών και την εθνική επιτροπή εμπειρογνωμόνων και έγινε προκειμένου η χώρα να έχει τα δικά της συμπεράσματα για τον εμβολιασμό.

Η μελέτη αναλύει και σε τεχνικό επίπεδο και έχει δεδομένα εμβολιασμού, που αφορούσαν τις σοβαρές νοσήσεις, εκείνους που μπήκαν σε ΜΕΘ ή και κατέληξαν και έγινε διασύνδεση των δεδομένων με τα στοιχεία του εμβολιασμού. Η ανάλυση έγινε και κατά εμβόλιο και κατά ηλικιακή ομάδα, αλλά και τον πλήρη εμβολιασμό. Οι υπολογισμοί έγιναν για κάθε εβδομάδα για την περίοδο της μελέτης.

Δείτε όσα είπε

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

Έλληνες! Σας υποτιμούν τοσο πολύ που αφήνουν τον Ραββινο Γεωργιάδη να σας λέει τέτοιες ΑΝΟΙΣΙΕΣ!! Μην νομίζετε ότι σας λέει ο Κουλής, και όλλοι οι άλλοι, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ! Το Ιερατειον στέλνει διαταγές σε ΟΛΛΕΣ τις χώρες του Πλανιτη τι θα που τι θα κάνουν κτλ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ! ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΓΑΛΑΝΕ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ! Ο ΕΡΔΟΓΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ «Θα πάω στην Ισπανία να βρω τους προγόνους μου!» Ξέρετε πολλούς Τούρκους που έχουν προγόνους στην Ισπανία?? Όχι βέβαια, ο ΕΡΔΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ 1492 η Βασιλισα Ιζαμπέλα έδιωξε όλλους τους Εβραίους από την Ισπανία?Πολλοι πήγαν στην Τουρκία, όπου πλήρωναν τον Πάσα για να τους αφήσει να ζουν εκεί. Άλλοι πηγανστην Θεσαλονικη κτλ Να φανταστείτε ότι ο Ερδογαν, όταν ο οΙρανος ΑΧΜΕΔΙΖΑΝ παρετιθηκε από την αρχηγία των ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΕΡΔΟΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!! ΕΒΡΑΙΚΟΝ θέατρο, και βέβαια CONTROLLED OPPOSITION! Στην Ελλάδα εχετε τον Χίο ο οποίος είναι στημένη ΑντιστασηΖ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications