Έμειναν άναυδοι με αυτό που είδαν στην Ανταρκτική

Μεγάλο ντόρο στην επιστημονική κοινότητα/συμμορία προκαλεί τις τελευταίες ώρες η είδηση για την κατάρριψη ενός θερμοκρασιακού ρεκόρ στην Ανταρκτική.

Προς απογοήτευση των συμμοριτών με το αφήγημα τους της δήθεν υπερθέρμανσης, το ακριβώς αντίθετο ισχύει όπως στα πάντα που λένε αυτοί οι εγκάθετοι των διεθνών συμμοριτών της γνωστής φυλής .

Πιο συγκεκριμένα, ερευνητικός σταθμός που βρίσκεται σε ένα υψηλό οροπέδιο στην Ανταρκτική, κατέγραψε ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ μείον 61 βαθμούς Κελσίου, την περίοδο μεταξύ των μηνών Απριλίου και Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την ψυχρότερη θερμοκρασία από τότε που άρχισε η καταγραφή το 1957.Σύμφωνα με το Live Science και την εφημερίδα ιουδαϊκών συμφερόντων (και η ελληνοφωνή) The Washington Post , η θερμοκρασία αυτή είναι τουλάχιστον 2,5 βαθμούς κελσίου χαμηλότερη από τον μέσο όρο της τελευταίας 30ετίας!

Οι…"ειδικοί" (σαν της δήθεν πανούκλας?) αποδίδουν τον ψυχρότερο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών σε μία ισχυρή πολική δίνη στη στρατόσφαιρα, με τους ανέμους στην πολική στρατόσφαιρα να ήταν ισχυρότεροι από το κανονικό, γεγονός που βοήθησε στον εγκλωβισμό ακραίου ψύχους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, δείγμα των ακραίων συνθηκών που επικράτησαν τον περασμένο πλέον χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο, είναι οι θερμοκρασίες της τάξεως των -98 βαθμών κελσίου (144 F) που κατέγραψαν οι δορυφόροι! Οι επιστήμονες που κλήθηκαν να δικαιολογήσουν τα…αδικαιολόγητα, αρκέστηκαν στο να πουν μόνο ότι «ένας ψυχρός χειμώνας δεν ακυρώνει την κλιματική αλλαγή».

Θυμίζουμε πως φέτος ο χειμώνας σε αρκετές περιοχές του νοτίου ημισφαιρίου χαρακτηρίστηκε από ασυνήθιστες χιονοπτώσεις ακόμα και σε μέρη της Νότιας Αφρικής με χαμηλό υψόμετρο.

Τα στοιχεία αυτά έρχονται μερικές εβδομάδες μετά την παραδοχή και στο Ελλαδισταν για την κατάσταση που βρίσκεται ο βόρειος πόλος και συγκεκριμένα η Αρκτική.Ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, είχε επισημάνει τα εξής:

«Ο όγκος των πάγων στην Αρκτική θάλασσα είναι αυξημένος κατά 20% σε σχέση με πέρυσι και είναι λίγο κάτω από τον μέσο όρο 2004-2013. Η έκταση των πάγων της Ανταρκτικής στη θάλασσα είναι κοντά στο πιο υψηλό ρεκόρ, παρότι η γη γνώρισε τον πιο ζεστό μήνα. Η NOAA (Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ) λέει ότι η γη γνώρισε τον πιο ζεστό μήνα που υπήρξε ποτέ. Αλλά ο πάγος ξέχασε να λιώσει».

Post A Comment:

2 comments

Γιώργοςείπε...

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή, όλα είναι ψέματα προκειμένου η νεοεποχίτες να περάσουν τα σκοτεινά τους σχέδια!

vasiliaείπε...

Φαίνεται ότι κανένας σας δεν θυμάται τι συναιβει όταν 30,000 Επιστήμονες πήγαν τον ΑΛΑΝ GORE, 8 χρόνια αντιπρόεδρος του CLINTON, στα Δικαστήρια λόγω της Θέρμανσης του Πλανιτη. Όταν ο GORE, εχασαι τις εκλογές το 2,000, διότι στην Florida, νοθεύσαν τις εκλογές για να βγει ο Bush, kΆι όχι ο Alan Gore, o άνθρωπος τους που εκτέλεσε τις διαταγές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ για 8 χρόνια, ως Ο Πραγματικός Ζπροεδρος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ και όχι ο Clinton, ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟΝ Α.GORE TO ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ 30,000 Επιστήμονες κέρδισαν στα Δικαστήρια, και αν θυμάστε, ο ALAN GORE, παραδεχτικε ότι η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ! Κανείς δεν τα θυμάται αυτά τα γεγονότα??

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications