Δηλώσεις σοκ Γ.Γεροτζιάφα: «Εκδίκηση μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού - Αυτή να είναι η απάντηση μας»

«Να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα».

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ έκανε ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καθώς μιλώντας για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 ζήτησε να υπάρξει «εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού», ο οποίος βέβαια θα είναι και υποχρεωτικός.

Ο Γ.Γεροτζιάφας μίλησε κατά των όσων δεν εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού και ζήτησε να υπάρξει υποχρεωτικός και μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Δηλαδή να εμβολιαστούν άπαντες υποχρεωτικά.

«Δεν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Έρχεται ένας σκληρός χειμώνας και ήδη στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Όλος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί είναι απλά τα πράγματα γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Κόντρα».

Οι δηλώσεις του άφησαν έκπληκτο τον δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε εάν φοβάται μήπως προκληθούν κοινωνικές εκρήξεις από ένα τέτοιο μέτρο, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Καθόλου, τι να με φοβίζει; Koινωνικές εκρήξεις θα έρθουν από τη φτώχεια, όχι από την αρρώστια. Θα έρθουν από την καταπίεση και τα τάγματα των φασιστών που αρχίζουν να κυκλοφορούν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η απάντησή μας είναι μία: Η εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού και επειδή ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης, πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε 300 ανθρώπους την εβδομάδα να πεθαίνουν».

Από τέτοια σημιτοφατσα τι να περιμένεις? μάλιστα θεωρούν Έλληνες κάτι τέτοιους ελληνόφωνους ότι και καλα ειναι απόγονοι των αρχαιων επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα ενώ μονο απο τον χαρακτήρα τους και αυτα που λενε φαίνονται τι ειναι ούτε καν εξετάσεις DNA δεν χρειάζεται να κάνεις , αλλα αυτα ειναι πυρηνική φυσική σε εναν υλιστικό κόσμο.Αυτούς τους ενδιαφέρει αν πεθαίνουν 300 άτομα την εβδομάδα ακόμα και με τα δικά τους? αυτοι κόπτονται μονο όταν πεθάνει κάποιος δικός τους, που ειναι λίστα ονομάτων και οι νεκροψίες που το δείχνουν τα λεγόμενα τους οτι πέθαναν από την "πανουκλά"? και κυρ Μήτσος βγάλει μια λίστα και λέει ότι πεθάναν τόσοι, ειναι παρόμοια ιστορια με τους λαθρο γέμισε η Ευρώπη λαθρο αλλα όλοι ηταν από την Συριά μα το Γιαχβέ είχε τόσα εκατομμύρια η Συριά? μήπως σηκώθηκαν και οι πεθαμένοι της Συρίας των τελευταίων 1000 χρόνων και ήρθαν στην Ευρώπη ως κακόμοιροι προσφυγές? και αυτούς για το κάλο σας τους κουβάλησαν στην Ευρώπη, και αφού ειναι έτσι όπως τα λένε γιατί το 2017 πήραν τον έλεγχο σε facebook google και έκαναν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες ώστε οι μεγάλος όγκος των μαζών να διαβαζουν μονο δίκες τους ? γελάει όλο το σύμπαν με τα ψέματα που λένε για να φαίνονται οι κάλοι της υπόθεσης στα goim , σαν τον δημιουργό τους αυτόν που ξέρετε ως Σατανά που εμφανίζεται με αγγελικό πρόσωπο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications