Περίεργη περίπτωση θανάτου δήθεν από covid   αρνητή λένε που  είχε υπογράψει για να μη διασωληνωθεί

Την είχε ψιλιαστεί την δουλειά φαίνεται πως με διασωληνώσεις τους στέλνουν αδιάβαστους , αλλα θα του την έφεραν αλλιώς ως εκδίκηση ... Γυρίζει σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους in .gr πρωτο θέμα κτλ και σε προφίλ ελληνόφωνων βασικά απο προφίλ ελληνόφωνης Ιουδαίας το είδαμε αρχικά που ειχε καιρο να εμφανιστει στα Ελληνικά Hoaxes,και που εχει πιο πολλά like και share απο οτι τα "ανεξάρτητα" Ελληνικά Hoaxes σε προπαγανδες και ψέματα που βάζει καθε τοσο στο προφίλ της δηθεν ως άσχετη, δείγμα οτι την υποστηρίζουν όλοι οι όμοιοι της μαζί με άναρχο-ορκ σαν τους Μογγόλους που είχαν στην σοβιετική ένωση και μέλη εγκληματικών οργανώσεων τους τύπου antifa , εχει και φώτο δεν ειναι αθώοι οι ναζι στην φυλακή οπως οι άναρχο-συμμορίτες τους που ενώ ειναι μελή αληθινών ιουδαϊκών εγκληματικών οργανώσεων κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η παρακάτω προπαγάνδα με εμφανές δόλο και μίσος σε σημείο να βαλουν εικόνα απο τον Απρίλιο του 2020 απο το facebook που φυσικά το εξαφάνισαν οπως της πρώτης που πέθανε απο εμβόλιο τους στην Αμερική γιατι πηγαίναν συγγενείς και έγραφαν την αλήθεια , για να δείξουν πόσο αρνητής ηταν, αλλα και για ψυχολογική τρομοκρατία του τύπου είδατε τι έπαθε αρνητής ψεκι και αφησε και παιδιά πίσω του κλασική τακτική συμμοριτών https://archive.md/wip/KmsJt :

Αφήνει πίσω του τρία παιδιά - Ήταν ανεμβολίαστος
Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών, Χρήστου Καραμάνη, επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης, ο οποίος αποκάλυψε οτι ο 44χρονος καθηγητής μουσικής ειχε υπογράψει, μαζί με τη σύζυγό του να μη διασωληνωθεί.

Δυστυχώς κατέληξε έπειτα απο επιπλοκές που προκάλεσε ο ιός στον οργανισμό του ενώ έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο παλεύοντας να επιβιώσει. Ο άτυχος 44χρονος αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τρία παιδιά. Όπως αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις του, στη σελίδα του στο Facebook, υπήρξε σκληρός αρνητής που δεν πίστευε καν στην ύπαρξη του ιού.

Τον θανάτο του επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, ο πλέον ακατάλληλος ! μηπως ο ίδιος έκανε και "νεκροψια" η απαγορευσαν την νεκροψια ?

Ερωτήσεις προς κοιμισμένους : αν ολα αυτα ηταν αλήθεια που λενε γιατι έχουν σχέση με αυτά ελληνόφωνοι και άναρχο-συμμορίτες? έχετε δει τα προφίλ τους και την την μοχθηρή συμπεριφορά σε επίπεδο σχιζοφρενών που εχουν ακομα και όταν σχολιάζουν στο facebook?? ο άλλος ο ελληνόφωνος τυπου Κεμαλ έλεγε στο προφίλ του μαζί με σημιτικής ασυναρτησίες (τα κλασικά της φυλής τους) οτι οι αρνητές ειναι εχθροί μας και θέλουμε τους αντίπαλους όρθιους άκουσον άκουσον(!) βεβαία οι άσχετοι που δεν εχουν ιδέα απο αληθινή ιστορία επειδή διαβαζουν μηχανή του Χρόνου και Βικιπαίδεια , για τι θηριωδίες που έχουν κάνει ιστορικά απο θανάσιμο μίσος και εκδίκηση σε πνευματικά ανώτερους, και λενε τα ακριβως αντιθετα, δεν μπορουν να καταλάβουν το μίσος και εκδικητικότητα των ελληνόφωνων πίσω απο το "θέλουμε τους αντίπαλους όρθιους", όταν καταλάβουν οτι δεν είσαι goim που κανει δεδομένα ότι του λένε αυτοί και δεν ελέγχονται πλήρως σε νοητικό επίπεδο,σε θεωρούν εχθρό που πρέπει να πεθάνεις , αυτο ακριβώς κρύβουν πίσω απο σπιθαμή γης σε φασίστες και οχι άπλα κάποιο κόμμα οπως νομιζουν οι μάζες , οι φερόμενοι εισαγγελείς τι λενε για αυτη την δημοσια υποκίνηση μίσους προς πνευματικά ανώτερους με λέξεις ταμπέλες που βγάζουν καθε τοσο? αφού εγω που δεν ειμαι goim ούτε εχω πέσει στο επίπεδο τους και δεν ειμαι ουτε νοητικος δουλος ιουδαιων οπως γραφουν σε κατι βιβλια τους τυπου Ταλμουδ ειμαι φασίστας για αυτούς άρα κάνουν δημοσια υποκίνηση μίσους με βαση δικους νομους .

Δεν σας κανει εντύπωση που εξαφανηστηκαν απο το facebook αναρτήσεις ανεξάρτητων πηγών και η μέγαλη μαζα βλέπει ποστ ΜΟΝΟ απο δίκες τους έγκυρες πήγες απο το 2017? ούτε αυτό κάνει εντύπωση σε κανέναν ότι είχαν προετοιμάσει το έδαφος ώστε οι μάζες να διαβαζουν μονο έγκυρες πήγες τους και στο ίντερνετ που όλες λενε ακριβώς τα ίδια και μαλιστα έδωσαν και χιλιάδες ευρώ φανερά σε συμμορίτες σε αυτές?? δεν βλέπετε τίποτα κακό σε όλα αυτά? τοτε καντε ενα τεστ : μπείτε στα Ελληνικά Hoaxes και άπλα διαβάστε τα σχόλια εκεί που ειναι μαζεμένη όλη λερά το ίδιο το κακό , αν σας φαίνονται όλα φυσιολογικά τοτε λυπούμαστε ειστε άξιοι της μοίρας σας, και προφανώς είτε δεν ειστε οι ιδιοι αρκετά κάλοι άνθρωποι είτε έχετε πέσει στο επίπεδο τους για να δείτε το αντιθετο του καλου δηλαδη το κακό ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications