Αδιανόητη δήλωση Α.Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους: «Να μην σώσουν! - Κουράστηκα»

Από της απειλές... στην αγανάκτηση πέρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς δήλωσε ότι «κουράστηκε» με τους ανεμβολίαστους.

Είναι πραγματικά απίστευτο και δείχνει την ανικανότητα της κυβέρνησης συμμορήτων να πείσει με επιχειρήματα τους πολίτες αντι για επειλες ψευδό-ειδικούς αποφοίτους μασονικών σχολών έλεγχος google facebook σκοπιμη μιδαμη απηχηση και εξαφανηση απο την αναζητηση google ανεξαρτητων σελιδων, block αναρχο-troll και συκοφαντίες, το να δηλώσει ένας υπουργός ότι «κουράστηκε» μπορεί να πάει στα αφεντικά του και να παραιτηθεί .

Η κυβέρνηση συμμορητών μαζι και ολα με ολα τα κομματα τους που έχει επιβάλει μέτρα διαχωρισμού, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς βλέπει ότι απέτυχε πλήρως να αυξήσει τα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς ελάχιστοι πολίτες σπεύδουν πλέον στα εμβολιαστικά κέντρα και ο υπουργός Ανάπτυξης με δηλώσεις του έδειξε την αγανάκτηση του, αλλά και την έλλειψη ενδιαφέροντος προς τους πολίτες.

«Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!», είπε επιδεικνύοντας την οργή του ο κ. Γεωργιάδης.

Και η λύση προκειμένου η κυβέρνηση να μην ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα του «επιτελικού κράτους» είναι παγίως η ίδια, αφού κατά τον κ. Γεωργιάδη «από εδώ και μπρος, ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει "θέλω να εμβολιαστώ" ή "δεν θέλω" ... Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα!».

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

εσυ να μην σωσεις,γλυφτη!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications