20χρονη νεκρή μετά το εμβόλιο!  ΧΑΜΟΣ στην Σλοβενία, «πάγωσαν» τους εμβολιασμούς με J&J! vid

Κόσμος βγήκε στους δρόμους! Το Κράτος θέλησε ή αναγκάστηκε να αναστείλει προσωρινά τους εμβολιασμούς - Στην Ελλάδα ΟΥΤΕ ΚΑΝ σαν σκέψη μετά από ανάλογα περιστατικά που χρονικά συμπίπτουν με την λήψη εμβολίων για τον COVID

Η Λιουμπλιάνα αποφάσισε χθες Τετάρτη να αναστείλει προληπτικά την αξιοποίηση του εμβολίου Janssen κατά της COVID-19, που παράγει η φαρμακευτική θυγατρική Janssen του αμερικανικού ομίλου Johnson & Johnson, μετά τον θάνατο εικοσάχρονης γυναίκας στην οποία είχε χορηγηθεί.

“Σταματάμε προσωρινά, ωσότου να ξεκαθαριστούν όλες οι λεπτομέρειες για την περίπτωση αυτή”, τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο Γιάνες Ποκλούκαρ, μιλώντας στον Τύπο στη σλοβενική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την Μπογιάνα Μπέοβιτς, επικεφαλής της ομάδας των ειδικών που συμβουλεύει την κυβέρνηση, “ενδέχεται να υπάρχει (…) σύνδεση ανάμεσα στον εμβολιασμό και στον θάνατο” της νεαρής.

Νωρίτερα, σλοβενικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η εικοσάχρονη, η οποία εισήχθη τη Δευτέρα σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, μόλις μερικές ημέρες αφότου είχε λάβει το μονοδοσικό εμβόλιο της J&J για την COVID-19, υπέκυψε.

Παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και θρομβώσεις τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Χθες βράδυ διαδηλωτές, ανάμεσά τους ο πατέρας της νεαρής, σύμφωνα με ΜΜΕ, συγκεντρώθηκαν στη σλοβενική πρωτεύουσα για να καταγγείλουν την υγειονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Απέκλεισαν οδικό άξονα και οι δυνάμεις επιβολής της τάξης έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους διαλύσουν.

«Όταν φτάσετε στον τόπο εμβολιασμού, κανείς δεν σας προειδοποιεί για πιθανές επιπλοκές. Υπάρχουν μόνο αριθμοί. Γίνεται λόγος για ποσοστά. Η Katjani μου δεν ήταν ένα ποσοστό. Ήταν η Κάτια. Η Κάτια μου», δήλωσε ο πατέρας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications