Κόκκινος συναγερμός στη Χαβάη το ηφαίστειο  Kilauea εκρήγνυται μετά από 124 σεισμούς σε λιγότερο από 24 ώρες

Το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων της Χαβάης ανέβασε το επίπεδο συναγερμού στο κόκκινο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Kilauea στο νησί της Χαβάης την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις εικόνες, αρκετές ρωγμές έχουν σχηματιστεί στη βάση του κρατήρα Halemaʻumaʻu, δημιουργώντας ροές λάβας.Από την άλλη πλευρά, οι τοπικές αρχές ανέφεραν αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της έκρηξης. Τουλάχιστον 124 σεισμοί έχουν αναφερθεί σε λιγότερο από 24 ώρες.

Η έκρηξη φέρεται να συμβαίνει σε μια κλειστή περιοχή του Εθνικού Πάρκου Ηφαιστείων της Χαβάης, οπότε ο μεγαλύτερος κίνδυνος συνδέεται με υψηλά επίπεδα ηφαιστειακών αερίων, τα οποία εκλύονται συνεχώς κατά τη διάρκεια των εκρήξεων.

Το ηφαίστειο Kilauea θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά στον κόσμο. Εκτιμάται ότι κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα εξερράγη περίπου 50 φορές. Αφού ήταν σε συνεχή ηφαιστειακή δραστηριότητα μεταξύ 1983 και 2018, το Kilauea αποκοιμήθηκε για περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο, στις 21 Δεκεμβρίου 2020, έσκασε ξανά, εκτοξεύοντας περίπου 10 εκατομμύρια κυβικά μέτρα λάβας.

Σεισμοί ηφαίστεια αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, μήπως πλησιάζει η ώρα της Νέμεσις? καιρός ειναι εξαφανιστεί η κυριαρχία των ερπετών απο την Γη μαζί και οι φυλές τους η δημοκρατία τους οι θρησκείες τους κτλ κτλ κτλ , κοιμισμένοι και κοιμισμένες οι οποίες μαλιστα ζευγαρωνουν με φυλές των ερπετών και εξαπλώνεται το κακό εις στην Γη μέσα απο ίδιες στην κυριολεξία και πως αυτός ειναι ο λόγος που έβγαλαν την λέξη ρατσιστής : μα τι "γελοίες θεωρίες συνομωσίας ειναι αυτές ερπετά και αηδίες? άντε να εξηγήσεις τώρα σε πνευματικά κατωτέρους που παπαγαλίζουν φράσεις και λέξεις των ερπετών οπως το θεωρίες συνωμοσίας ρατσιστές κτλ τα αυτονόητα, αυτοί νομιζουν ότι λες επειδή το ειπε κάποιος και δεν είδες από μονο σου , καθώς έτσι κανουν και αυτοί άπλα παπαγαλίζουν ότι λένε άλλοι αφού ειναι ανίκανοι να δουν την πραγματικότητα λόγω πνευματικής φτωχιάς και παρακμής τους, αυτοί έτσι θα έλεγαν και στον Πλάτωνα ότι λέει θεωρίες συνωμοσίας (!) γιαυτό πρέπει να καταστραφεί αυτός ο κόσμος για να αρχίσουν όλα από την αρχή χωρίς πνευματικά κατώτερους που παπαγαλίζουν φράσεις και λέξεις των ερπετών για να καλύψουν την κατωτερότητα τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications