Ιταλία: 13χρονο κορίτσι πέθανε μέτα την δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer  έβγαλαν πόρισμα  πριν καν την νεκροψία δεν έχει σχέση (!)

Δύο εβδομάδες μετά το θάνατο δεκατετράχρονης μαθήτριας πάλι μετά τη δεύτερη δόση.. Ένα 13χρονο κορίτσι πέθανε αφού έλαβε τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer .

Το κοριτσάκι εξέπνευσε στο νοσοκομείο Vito Fazzi στο Λέτσε, σχεδόν 24 ώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer κατά του Covid. Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί από τον Δρ Giovanni Serio, και από τον ιατροδικαστή Alberto Tortorella και αναμένεται να καθορίσει αν υπάρχουν συσχετίσεις μεταξύ της λήψης της δεύτερης δόσης Pfizer και του θανάτου της μαθήτριας.

Άλλα έσπευσαν να πουν τα γνωστά όπως ότι είχε ήδη πρόβλημα :

Η 13χρονη Αριάννα έπασχε από καρδιακή πάθηση από τη γέννησή της. Η 13χρονη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε λάβει τη δεύτερη δόση Pfizer το πρωί της περασμένης Πέμπτης, αλλά στη συνέχεια, επιστρέφοντας στο σπίτι, είχε νιώσει αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της νύχτας.Εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης και δυστυχώς πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Εν τω μεταξύ, η Εισαγγελία του Λέτσε ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του κοριτσιού.

Έβγαλαν πόρισμα πριν καν την νεκροψία:

Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου του Λέτσε δεν βλέπει συσχετισμό από του είδε? και θα βάλουν δικους τους για να βγαλουν φολικό πόρισμα αυτό δήλαδη που ήδη εβγάλαν :

«Προς το παρόν, μετά από μια αρχική αξιολόγηση(?), δεν ήταν δυνατό να βρεθεί συσχέτιση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου, οπότε αναθέσαμε σε έναν από τους γιατρούς μας και έναν ιατροδικαστή να διενεργήσουν νεκροψία στο σώμα του κοριτσιού. Ακολουθήσαμε τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται σε σοβαρές περιπτώσεις όπως αυτή και ειδοποιήθηκε η υγειονομική αρχή και η οικογένεια»

Ο διευθυντής επιβεβαίωσε πως το άτυχο κορίτσι είχε λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά, θα πρέπει να τα αποκαλύψει η νεκροψία.

Αφου τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά πως βγαίνει και λέει ότι δεν έχει σχέση? κλασίκες τάκτικες μοχθήρων ...

Ο θάνατος της έρχεται δύο εβδομάδες μετά το θάνατο μιας 14χρονης από το Ruffano, της Majda El Azrak, η οποία έπεσε σε μη αναστρέψιμο κώμα δύο ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer και στη συνέχεια πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου στο Giovanni XXIII στο Μπάρι, ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνάται για ανθρωποκτονία από πρόθεση . Οι γιατροί αρχικά ισχυρίστηκαν ότι πέθανε από μηνιγγίτιδα ένω δεν είχε τετοια συμπτώματα, αρκεί να πουν οτι δεν ηταν απο το εμβόλιο , και στη συνέχεια προέκυψε σχηματισμός εγκεφαλικού όγκου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications