Συμμορίτες πλαστογραφουν φωτογραφία αφού προηγούμενος   χλεύαζαν το γεγονότος μεσώ lupen   για να το υποβαθμίσουν

Σε μία ωμή πλαστογραφία προχώρησε η κυβέρνηση για να υποβαθμίσει την ανικανότητά της στην αντιμετώπιση της μπόρας που έπληξε την περασμένη Πέμπτη την Αττική και «έπνιξε» το κέντρο της χώρας:

Συγκεκριμένα πλαστογράφησε την σοκαριστική φωτογραφία με τους μαθητές να βγαίνουν πατώντας επάνω σε θρανία να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά που μπήκαν μέσα στο... κοντέινερ (!) που έκαναν μάθημα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πριν από λίγο από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ο σύμβουλός του Γρηγόρης Ψαριανός ανάρτησε πλαστή φωτογραφία, προκειμένου να εξαπατήσει τους πολίτες, επιχειρώντας να διαψεύσει τα όσα σοκαρισμένοι αντίκρυσαν οι Έλληνες!

Στην φωτογραφία ένα από τα παιδιά που περπατά επάνω στην «γέφυρα ζωής» των θρανίων, έχει μεταφερθεί από τους πλαστογράφους μερικά μέτρα πιο πέρα και φαίνεται να περπατά κανονικά επάνω στα νερά.

Ο σύμβουλος της κυβέρνησης Γρηγόρης Ψαριανός, προφανώς εκτελώντας κυβερνητικές εντολές, γράφει τα εξής εμετικά: «Η προπαγάνδα, φονερό εργαλείο χειραγώγησης των ηλιθίων (εδώ γέφυρα θρανίων για να σωθούν οι μαθητές από... βέβαιο πνιγμό. Δίπλα η μαθήτρια περπατά με άνεση Μεσσία επάνω στα νερά. Θαύμα, θαύμα!)».

Προ ήμερων είχαν φτιάξει βιντεο στην ιουδαϊκό-κομμουνιστικη Lupen για να χλεύαζαν και υποτιμήσουν το γεγονός με το γνωστό ιουδαϊκό χιούμορ τύπου ράδιο άρβυλα και γελάνε οι χαζοχαρουμενοί :

Οι 397 χιλιάδες εγγεγραμμένοι ξέρουν ότι βλέπουν αριστερο-κομμουνιστο-ιουδαϊκό κανάλι? αν ναι τοτε μιλάμε για ελληνόφωνες σημιτικές ράτσες και τύπου άραβες οπού ειναι και οι αληθινοί κομμουνιστες και που το 40 έσφαζαν επιλεκτικά τους αληθινούς απογόνους αρχαιων ως φασίστες και στην Ελλάδα, οι άλλοι ειναι χρήσιμα goim εις την γλωσσα τους και ίδιας φυλής με λαθρο .

Και για όσους έχουν την εντύπωση οτι οι αριστερό-κομμουνιστες ειναι εχθροί με την Νέα Δημοκρατία άναρχο-troll τυπου σανατο-κομμουνιστες ακόμη και με ψεύτικα προφιλ υποστηρίζουν και τα δυο κόμματα τους όταν ο όχλος 40 χρονια νομίζει οτι υποστηρίζει διαφορετικά κόμματα ενώ λενε ακριβώς τα ίδια στα πάντα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications