Βρετανός ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν ερπετά , του έβγαλαν τα ρούχα και τον έδεσαν σε ένα κρεβάτι

" Αυτά τα πλάσματα, ότι και αν ήταν, δεν είχαν συμπόνια, αγάπη, ούτε την παραμικρή συμπάθεια" . ( Όταν γνωρίζεις τι έχουν κάνει στην Γη αυτά τα χαρακτηριστικά ειναι γνώριμα).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες,υπάρχει ένα δημοφιλές ραδιόφωνο με τέτοια θέματα ονόματι "Coast to Coast AM".Πολλοί άνθρωποι που έχουν βιώσει εμπειρίες απαγωγών απο εξωγήινων εμφανίζονται εκεί, λέγοντας τις ιστορίες τους ραδιοφωνικά.

Πρόσφατα ένας Βρετανός που ονομαζόταν Phillip Kinsella,ο οποίος απήχθη το 1989 αφού έφτασε στο σπίτι από τη δουλειά σε μια απροσδιόριστη πόλη στο Bedfordshire της Αγγλίας. Σύμφωνα με αυτόν πήγε για ύπνο,στη μέση της νύχτας ξύπνησε όταν αιωρήθηκε στον αέρα και παρασυρθεί σε ένα UFO, και μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Ξύπνησε χωρίς ρούχα και ξαπλωμένος και είδε εξωγήινα πλάσματα παρόμοια με τα ερπετά.Ο Phillip έχει έναν δίδυμο αδερφό,και σύμφωνα με αυτόν όταν τον απήγαγαν,ο αδελφός του βίωσε μια περίεργη κατάσταση παρόμοια με την έκσταση.

"Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι κατέληξα σε κάποιο είδος ιατρικού δωματίου με θολό, έκανε πολύ ζέστη. Και ήμουν χωρίς ρούχα. Όταν έστριψα δεξιά, υπήρχε αυτό που μπορώ μόνο να περιγράψω ως ... όσο αστείο και αν ακούγεται - τρία ερπετά που βρίσκονταν σε μια πυκνή ομίχλη. Φοβήθηκα , ειδικά όταν ανακάλυψα ότι κάποιο είδος οργάνου ήταν εγκατεστημένο στο κάτω μέρος του σώματός μου ".

Ο Phillip έμεινε άναυδος, αποπροσανατολισμένος και τρομοκρατημένος. Άρχισε να φωνάζει και να παρακαλεί να του τραβήξουν το «εργαλείο». "Hθελα απλώς αυτό το πράγμα να βγει από μέσα μου γιατί φαινόταν ασυνήθιστα οργανικό στα χαμηλότερα σημεία της ανατομίας μου. Αλλά αυτά τα πλάσματα, ότι και αν ήταν, δεν είχαν συμπόνια, αγάπη, ούτε την παραμικρή συμπάθεια."

Στη συνέχεια, ένα "μικρό πλάσμα τύπου Γκρι εξωγήινων " εμφανίστηκε δίπλα του, μετά από το οποίο η περίεργη συσκευή εξαφανίστηκε,κάτι σαν ιμάντες που τον κρατούσαν χαλάρωσαν και οι τρεις ερπετοειδείς εξαφανίστηκαν. Ο «γκρίζος» εξωγήινος διέταξε τον Phillip να σηκωθεί και να ντυθεί, επικοινωνούσε μαζί του χρησιμοποιώντας τηλεπάθεια και όχι με ομιλία . Στη συνέχεια, ο ίδιος "γκρίζος" συνόδευσε τον Phillip στη Γη και στο κρεβάτι του.

"Την επόμενη μέρα είχα κάποια σωματικά σημάδια στο σώμα μου. Ο αδερφός μου βρήκε τρία τριγωνικά σημάδια πίσω από το δεξί μου αυτί, τρία σημάδια στο δεξί μου χέρι και είχα επίσης άφθονη ρινορραγία από το δεξί μου ρουθούνι, η οποία σταμάτησε δύο χρόνια αργότερα ... "

Όπως φαίνεται και από άλλα περιστατικά οι γκρίζοι εξωγήινοι ειναι υπηρέτες των ερπετών εξωγήινων , το τι ακριβώς κάνουν και κάνουν αναλύσεις κάνοντας απαγωγές παραμένει ασαφές , μια εκδοχή ειναι ότι μπορεί να τσεκάρουν πως πάνε βιολογικά οι άνθρωποι και κατα πόσο έχουν μολυνθεί από δίκες τους φυλές, η ιδέα ότι μπορεί να έχουν σχέση και με τα εμβόλια τώρα ειναι άλλη ιστορία και για λίγους,αμφιβάλουμε οχι μονο για το αν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται οι μάζες στο επίπεδο που έχουν πέσει , αλλα και αν μπορούν να αντεξουν την πικρή αλήθεια,για τον ενεργό ρόλο αυτής της φυλής εξωγήινων στην Γη (οχι στην φυσική τους μορφή ), και πολλά αλλα που ούτε καν έχουν φανταστεί,μερικά "σημάδια" ειναι γνωστά σε πολλούς αλλα απο την ανάποδη , και δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά που ξέρουν και μερικά εξ αυτών τα μαθαίνουν και στα σχολειά, έχουν σχέση με ερπετά (!)απίστευτο και όμως αληθινό, πάντως εκείνη την εποχή πάντως 60-80 έκαναν συνεχεία απαγωγές και αναλύσεις , ειναι ίδια περίπτωση με την ταινία Fire In The Sky.Η αληθινή ιστορια και απαγωγή απο εξωγήινους πίσω απο την ταινία, που ειναι και το παρακάτω βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications