Θεσσαλονίκη: 15 μήνες φυλάκιση σε πατέρα επειδή αντέδρασε σε καθηγήτρια αρνήτρια φοίτησης του παιδιού του στο σχολείο

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 37χρονος πατέρας με το αιτιολογικό της «παράνομης εισόδου σε δημόσια υπηρεσία» και για έργω εξύβριση επειδή δεν δέχθηκε την απόφαση της αρνήτριας φοίτησης του παιδιού του, να μην μπει στο σχολείο για μάθημα επειδή δεν είχε μαζί του τα αποτελέσματα αυτοδιαγνωτικού ελέγχου!

Ο πατέρας δεν μάσησε τα λόγια του στο δικαστήριο: «Δεν θα παραστώ . Ήρθα μόνο να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αρμόδιο το δικαστήριο σας να με δικάσει. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβαση που δεν αναγνωρίζει τις εξουσίες, με όλες τις συνέπειες» είπε.

Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η διευθύντρια του σχολείου η οποία αρνήθηκε την είσοδο στο παιδί σύμφωνα με την οποία το περιστατικό είχε ως εξης:

«Φώναζε στις εκπαιδευτικούς που έλεγαν ότι πρέπει να γίνει έλεγχος των self tests. Με απώθησε βίαια για να περάσει και οδήγησε το παιδί μέσα στην τάξη. Και οι δύο δεν φορούσαν μάσκα. Οι μαθητές επηρεάστηκαν ψυχολογικά από αυτή την κατάσταση. Φοβήθηκαν και έκλαιγαν» αναφέρει το grtimes.gr, χωρίς να αναφέρει κάτι για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν του είπαν ότι δεν μπορεί να μπει στο σχολείο του!

Το επεισόδιο έγινε στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, σήμερα το πρωί και είναι ενδεικτικό του κλίματος διχασμού που επικρατεί στην χώρα: Περισσότεροι από το 40% των γονέων σύμφωνα με όλες τις έρευνες δεν αναγνωρίζουν στην κυβέρνηση το δικαίωμα να αποφασίζει για τα παιδιά τους.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοεί ο συγκεκριμένος κύριος λέγοντας:
«Δεν θα παραστώ . Ήρθα μόνο να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αρμόδιο το δικαστήριο σας να με δικάσει. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβαση που δεν αναγνωρίζει τις εξουσίες, με όλες τις συνέπειες»,
ακούστε-μελετήστε τα πάντα στην ιστοσελίδα: ellinesithagenis.gr
...και πράξτε τα δέοντα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications