Σπαράζει η θεία της Δώρας: «Μου είχαν πει να την προσέχετε γιατί θα την βρείτε σε κανένα χαντάκι» (video)

«Tης είχε απαγορεύσει μέχρι και το ντελίβερι στο σπίτι» Με δάκρυα στα μάτια ξεσπά η θεία της 31χρονης Δώρας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο.

Η θεία της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε έτσι ξαφνικά το «καμάρι» τους και περιγράφει με τρόμο όλα εκείνα τα «σημάδια» που προμήνυαν ότι κάτι κακό θα συμβεί, πριν η νεαρή κοπέλα πάρει την απόφαση να τον εγκαταλείψει μετά την χειριστική συμπεριφορά του.

«Ήταν ένα παιδί της χαράς, πανέξυπνη, με χιούμορ. Ένα αστέρι, αλλά μας το πήρε» λέει και ξεσπά: «Το είχε πει, ‘‘θα σας την πάρω και θα φύγω”, ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν τον γνώρισα. Κάποια στιγμή ήρθε στο κατάστημα που δουλεύω για να πάρει πράγματα και μου είπαν τα παιδιά ότι είναι καταναγκαστικός και δεν την αφήνει να παίρνει πρωτοβουλίες. Μου είχαν πει να την προσέχετε γιατί θα την βρείτε σε κανένα χαντάκι» περιγράφει και προσθέτει:

«Μας έκανε παράπονα η Ντόρα επειδή δεν την άφηνε να ανεβάσει φωτογραφίες. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσε ότι κάποιος έμπαινε και διάβαζε τις συνομιλίες της. Όταν τσακώθηκαν, βρήκε όλες τις φωτογραφίες της εξαφανισμένες. Διέγραφε και τα βίντεο της. Αφού της το παραδέχτηκε, πήρε τα πράγματά της και ήρθε στο σπίτι της. Της είχε απαγορεύσει το ντελίβερι στο σπίτι.

Προφανώς από ζήλια για να μην δει κανέναν άλλον άντρα μέσα στο σπίτι να της μιλάει. Της έλεγε ”μην βλέπεις τηλεόραση αργά”, ”όταν θα πηγαίνω στο κρεβάτι θέλω να έρχεσαι μαζί μου”, ”όταν γυρνάω το μεσημέρι από την δουλειά, θέλω να τρώμε σαν οικογένεια”. Το κορίτσι είχε μαθήματα» περιγράφει η θεία της και προσθέτει ότι μέσα σε ενάμιση μήνα φανερώθηκε ένας άλλος άνθρωπος.

Μάλιστα η θεία της άτυχης κοπέλας αναφέρει ότι η Δώρα τον είχε πιάσει να την παρακολουθεί με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications