Ρόδο: Βίαιος, παθολογικά ζηλιάρης και υπερβολικά κτητικός ο φονιάς της Δώρας (video)

Ναι αλλα με τέτοιους πάνε οι 8 στις 10 γυναίκες ! γνώστες μοχθηρές ράτσες του Γιαχβέ αυτά τα περιστατικά αυξηθούν όταν αυγατίσουν και οι ορδές εισαγόμενων μοχθηρών φύλων του ΓΙΑΧΒΕ καθώς ηδη υπάρχουν ορδές απο δαύτους που ουδεμιά σχέση εχουν με γνήσιο ευρωπαϊκό και ευγενές γένος, όταν ο δικός τους (άναρχο-συμμορίτης) πέταξε την άλλη από τον γκρεμό σαν τον πακιστανο δεν βγήκαν να πουν για γυναικοκτονία οι γόνοι του Γιαχβέ,ενώ οι ιδιοι θελουν η γυναικά να ειναι υποστατικό ον που θα κανει ότι λένε αυτοί οπως σε χώρες με συγγενικές τους φυλές, αλλα οι μαζες δεν έχουν ίδεα από αυτά , ουτε καν αυτες που ειναι με τέτοιους αφου η έννοια του γένους και του πνεύματος ειναι εντελώς άγνωστες ...

«Όλα ξεκινούν από την Παιδεία, το σχολείο, την οικογένεια, την κοινωνία», υποστηρίζει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τι θα έλεγε το πιονι? όλα ειναι θέμα φυλης και οχι αυτα τα παραμύθια που λένε.

Μια νέα δολοφονια συγκλονίζει το πανελλήνιο από το μεσημέρι της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου, με τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της να ωθεί την πρώην σύζυγό του φονιά και αυτόχειρα στην ατάκα – διαπίστωση «θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της».

Η πρώην σύζυγος του δράστη δηλώνει συγκλονισμένης πως μόλις άκουσε για την εν ψυχρώ δολοφονία της 31χρονης κοπέλας στη μέση του δρόμου, ήταν σίγουρη ότι πρόκειται για τον Κ. Μ. «Λέω “αυτός είναι”. Όταν το άκουσα, σταμάτησα στη μέση του δρόμου και το συνειδητοποίησα», εξομολογείται στα ΜΜΕ. Η ίδια στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες. «Δεν θα πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν. Να φεύγουν, να φεύγουν αμέσως από τη σχέση τους και όχι να περιμένουν και να δίνουν ευκαιρίες».

Στη συνέχεια λέει πως, στην περίπτωση της αδικοχαμένης Δώρας, όλοι γνώριζαν, αλλά είχαν επιλέξει «να κάνουν τα στραβά μάτια». «Οι συγγενείς και φίλοι των γυναικών που γνωρίζουν όσα συμβαίνουν δεν θα πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια. Όλοι γνώριζαν», συμπληρώνει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications