O σπαραγμός της μάνας του 15χρονου Ηλία που πέθανε μετά το εμβόλιο (video)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός 15χρονου αγοριού που άφησε την τελευταία του πνοή στην Αρκαδία, λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Η οικογένειά του που θρηνεί τον χαμό του μικρού Ηλία δεν έχει λάβει απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία, με το πόρισμα του ιατροδικαστή να αναφέρει «αιφνίδιο θάνατο από αδιευκρίνιστα αίτια». Ο μικρός μαθητής που είχε εμβολιαστεί την Παρασκευή προκειμένου να επιστρέψει στο σχολείο προστατευμένος, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ο πρωί της Δευτέρας από την αδερφή του.

«Καταρρεύσαμε όλοι… Το παιδί ήταν πολύ καλά»
Την ίδια στιγμή η οικογένεια του παιδιού δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε έτσι ξαφνικά το αγγελούδι της. Η χαροκαμένη μητέρα του 15χρονου ο οποίος είχε εξεταστεί και από παιδίατρο πριν εμβολιαστεί, μίλησε στο Star και ξεκαθάρισε ότι ο Ηλίας ήταν υγιής: «Ηλία του λέω σήκω γιατί είχε έρθει το λεωφορείο να πάει στο σχολείο το παιδί και ο Ηλίας είχε φύγει. Καταρρεύσαμε όλοι… Το παιδί ήταν πολύ καλά, δεν πόναγε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Θέλουμε να μάθουμε από τι έφυγε, από το εμβόλιο ή από τίποτα άλλο;».

Την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλεί η τραγική σύμπτωση ότι ο μικρός Ηλίας σκούπιζε την εκκλησία του χωριού Μαντεΐκα, την Κυριακή, για την Θεία Λειτουργία και μόλις λίγες ώρες αργότερα στον ίδιο ναό, η οικογένειά του του έλεγε το τελευταίο αντίο με σπαραγμό και θρήνο.

Σημειώνεται ότι αναμένονται οι απαντήσει των ιστολογικών εξετάσεων του παιδιού, οι οποίες έχουν μεταφεθεί στην Αθήνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications