Παραδόθηκε ο Ρουμάνος που «τσιμέντωσε» τη 42χρονη στην Κυπαρισσία - Τι λέει ο δικηγόρος του

Σε διαρκή επικοινωνία βρίσκονται οι ελληνικές διωκτικές αρχές τόσο με την ολλανδική αστυνομία όσο και με τη Europol

Ένα θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον 39χρονο Ρουμάνο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικας Γκιους, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη στο σπίτι που έμεναν στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον συνήγορό του, ο οποίος τον έπεισε να παραδοθεί στις ολλανδικές Αρχές. Ο ίδιος απάντησε πως θα πήγαινε τη νυν σύντροφό του στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, προκειμένου να αναχωρήσει για Βουκουρέστι και στη συνέχεια θε έθετε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Ωστόσο, αρχικά δεν υπήρχε καμία καταγραφή στο διεθνές σύστημα SIRENE, που ενημερώνει σε real time για τις παραδόσεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διεθνή εντάλματα, με συνέπεια οι ελληνικές διωκτικές αρχές να έχουν επικοινωνήσει τόσο με τους Ολλανδούς συναδέλφους τους, όσο και με τη Europol, ζητώντας να τους κρατούν σε διαρκή ενημέρωση για το θέμα.

Ωστόσο λίγο μετά επιβεβαιώθηκε πως ο Ρουμάνος παραδόθηκε όπως είχε πει στον συνήγορό του στην ολλανδική Αστυνομία η οποία και τον οδήγησε ενώπιον του εισαγγελέα της πόλης του Αϊντχόφεν. Αυτός και θα επιληφθεί έτσι ώστε να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του Ρουμάνου και έτσι να εκδοθεί αυτός στην Ελλάδα.

Δικηγόρος 39χρονου: Έχει ήδη παραδοθεί

Ο δικηγόρος του 39χρονου κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε νωρίτερα σε εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως ο εντολέας του έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications