Διώχνουν τον Κούβελα από διευθυντή μονάδας φαρμακολογίας – BINTEO

«Έχει προχωρήσει η διαδικασία να αντικατασταθώ από διευθυντής της νεοσύστατης μονάδας κλινικών δοκιμών που έχει κάνει η ιατρική σχολή στο νοσοκομείο ‘Παπαγεωργίου’ και προφανέστατα θα με αντικαταστήσει κάποιος συνάδελφος».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, καθώς, όπως φαίνεται, τον ΔΙΩΧΝΟΥΝ επειδή λέει την αλήθεια, τιμωρώντας τον για τις επιστημονικές του επεμβάσεις .

«Αυτή την μονάδα προσπαθώ να την φτιάξω μόνος μου εδώ και 20 χρόνια», τόνισε!

Υπενθυμίζεται πως τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει μία φερόμενη ως επιστολή-απειλή του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Θεόδωρου Δαρδαβέση, προς τον Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα.

Αντικείμενο της επιστολής αποτελούν τα εμβόλια και πιο συγκεκριμένα η ρητορική που ακολουθεί ο Καθηγητής στα μέσα που βγαίνει σχετικά με τις παρενέργειες.

Ο Κοσμήτορας φέρεται να γράφει πως ο κ. Κούβελας δεν διαφοροποιεί τη στάση του από το αντιεμβολιαστικό κίνημα, ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά πως «καθυστερεί την επιστροφή στην κανονικότητα»!!!

Στο Υστερόγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Εάν συνεχίσεις την ίδια τακτική φοβάμαι ότι υπονομεύεις τη θέση του ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος και ως Διευθυντής της νεοϊδρυθείσας Μονάδος με αντικείμενο την αξιολόγηση φαρμάκων».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications