Παυλάκης σε δημοσιογράφους: «Ψέματα ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες - Μην δίνετε βήμα σε όσους το λένε»!

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας , δεν προσκαλείται σε επιστημονικά συνέδρια λόγω απόψεων ο γιατρός και ερευνητής Γιώργος Παυλάκης απαγόρευσε σε δημοσιογράφους να φιλοξενούν απόψεις που «σαμποτάρουν» (όπως χαρακτηριστικά είπε) το εμβολιαστικό κίνημα.

«Να μην δίνουμε βήμα σε άτομα που σαμποτάρουν την παγκόσμια προσπάθεια που δίνουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Να μην φιλοξενείτε απόψεις που είναι προφανή αποδεδειγμένα ψέματα. Οι άλλες απόψεις είναι κάτι το διαφορετικό. Τα ψέματα και η παραπληροφόρηση, η βρώμικη καμπάνια που υπάρχει εναντίον πραγμάτων που είναι αυταπόδεικτα είναι κάτι άλλο. Να σταματήσουν τα ΜΜΕ να το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Κάτι που οδήγησε τους δημοσιογράφους του Mega στο να τον ρωτήσουν ποια είναι τα ψέματα.

«Ότι τα εμβόλια φέρνουν στείρωση, ότι βάζουν τσιπάκια στους ανθρώπους, ότι τα εμβόλια σκοτώνουν, ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες, ότι τα εμβόλια θα καταστρέψουν τα παιδιά μας», είπε ο Γ.Παυλάκης, σύμφωνα με τον οποίον τα εμβόλια δεν έχουν μάλλον καμία παρενέργεια, παρόλο που έχουν δηλωθεί περισσότερες από 2 εκατ. στο σύστημα Eudravigilance.

Από εκεί και πέρα μίλησε ξανά για την ανάγκη του εμβολιασμού στα παιδιά.

«Σαρώνει η μετάλλαξη Δέλτα τα παιδιά. Το 25% των κρουσμάτων είναι παιδιά», υπογράμμισε.

Εάν δεν προσέξουμε, οι προβλέψεις λένε πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ίδιος με τον περσινό. Ο κ. Παυλάκης συνέστησε να προετοιμαστούν καλά τα σχολεία για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού και να είναι ασφαλή.

«Όταν αρχίζει η πραγματική μάχη, όλα τα σχέδια πάνε στην άκρη. Καλά κάνουν και τα σκέφτονται οι επιτροπές και το υπουργείο Υγείας, αλλά χρειάζονται και τα υπόλοιπα. Ένα πράγμα που δεν έχει γίνει συνείδηση είναι ο καθαρός αέρας στις τάξεις», τόνισε και είπε πως οι τάξεις θα έπρεπε να λειτουργούν με συσκευές καθαρισμού.

«Για να τελειώσουμε με τον κορωνοϊό θα πρέπει να γίνει καθολικός εμβολιασμός. Δεν σταματάει 100% τον κορωνοϊό μέσα σε μία ημέρα, σκοτώνει όμως σε βάθος χρόνου την επιδημία. Σε πολλούς ανθρώπους η τρίτη δόση είναι αναγκαία τώρα, για κάποιους άλλους όχι», είπε.

Eμφανίζεται επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης στα "ανεξάρτητα" ellinikahoaxes τόσο ανεξάρτητα που έχουν και νομική κάλυψη από "ιδρύματα" του Soros (!) παρέα με το Μόσιαλο (https://archive.is/wip/UL8v3), αυτούς εμφανίζουν ως ειδικούς στην τηλεόραση? αυτοί ειναι οι αρνητές της πραγματικότητας και της διαστρέβλωσης της ίδιας της λογικής (!) θεωρίες συνωμοσίας λοιπόν ότι πίσω από όλα αυτά ειναι η ίδια συμμορία των διεθνων συμμορητων που εμφανίζει δικούς της παντού, πάνω από 6-7 χρόνια οι μάζες έχουν ίντερνετ και δεν βλέπουν τίποτα, και αντί να ξυπνήσουν έγιναν ακόμη πιο βόδια διαβάζοντας Lifo Μηχανή του Χρόνου Πρώτο θέμα και λοιπές που ανήκουν στους ίδιους, αντίληψη επίπεδου ζώου και μετα καυχιούνται οτι ειναι άνθρωποι και ότι έχουν πτυχία , ως εκ τούτου προβλέπονται άσχημα χρόνια καθώς όσο πέφτουν οι μάζες σε νοητικό και πνευματικό επίπεδο θα κανουν όλο και χειρότερα αφού τους υποστηρίζουν παντού και αδιαφορούν για τα πάντα , για την ιστορία μέσα σε 2-3 χρόνια εκφύλισαν και το ίντερνετ κάνοντας πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες και το μετέγραψαν σε εργαλείο χειραγώγησης μαζών αφού o όχλος τους πατάει like διαβάζει δίκες τους σελίδες που βγαίνουν και πρωτες στην αναζήτηση google, και έχει κάνει δεδομένα τα ψέμματα τους στα παντα ακόμη και αν δεν έχουν λογική ,η μονή διάφορα τόσα χρόνια ηταν οτι δεν ειχαν άμεσες επιπτώσεις τώρα όμως θα έχουν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications