Άρχισαν να κλείνουν (από τον πολύ κόσμο) τα εμβολιαστικά κέντρα

Κλείνει το MEGA εμβολιαστικό κέντρο στο Νότιο Λιμάνι της Πάτρας. Οπως αναφέρουν πληροφορίες ήδη τα στελέχη του κέντρου έχουν προγραμματίσει να γίνουν τα τελευταία ραντεβού για εμβολιασμούς στο τέλος του μήνα και στην συνέχεια να τερματίσει τη λειτουργία του.

Είναι χαρακτηριστικό πως έαν κάποιος ζητήσει ραντεβού για εμβολιασμό στις 30 Σεπτεμβρίου η αναφορά στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αρνητική και δεν μπορείς να ορίσεις ημερομηνία. Ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή και συγκεντρώνεται το αρχειακό υλικό που υπάρχει.

Να σημειωθεί πως το κέντρο ξεκίνησε στις 4 του περασμένου Μαϊου και μάλιστα ημέρες πριν είχε επισκεφθεί τους χώρους ο τότε ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Η απόφαση για “λουκέτο” στο κέντρο πιθανά έχει να κάνει με την χαμηλή προσέλευση κοινού, ωστόσο υγειονομικοί φορείς θεωρούν αρνητική εξέλιξη την μείωση των κέντρων εμβολιασμού σε μια περίοδο όπου γίνεται προσπάθεια αύξησης του “τείχους ανοσίας”.

Πίσω από τις κουρτίνες :Δεν πήγε όπως το περίμεναν το σχέδιο τα "ερπετά" , οι ήδη μπολιασμένες μάζες από την εποχή του 50 (για να μην καταλαβαίνουν τίποτα ) νομίζουν ότι αυτά ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας , ειναι τοσο γελοίες θεωρίες συνωμοσίας όσο τα goim τους που πόλλα εξ αυτών ειναι άναρχο-κομμουνιστές, που επίσης ειναι ανάμεσα σας ως "φυσιολογικοί άνθρωποι", γελοίες θεωρίες συνωμοσίας θα ηταν και το 90 αν έλεγες στην μάζα ότι θα φοράνε μάσκες όλοι παντού δηθεν για να "σωθούν", έκαναν την παράνοια κανόνα επειδή έτσι τους είπαν ...

Τέτοια μαζική πλύση εγκεφάλου δεν πρέπει να εχει ξάνα γίνει στα χρονικά στην Γη από το μίσος των εικονιζομένων στο γνήσιο ανθρωπινό γένος( το δικό τους το θέλουν για δούλους αν είχαν μυαλό οι μάζες θα καταλάβαιναν και αυτές γιατι πράγμα μιλάμε ), καποτε έτρωγαν την πλύση εγκεφάλου μονο όσοι αγόραζαν εφημερίδες αφού δεν υπήρχαν ΜΜΕ και έγκυρες πήγες τους στο ίντερνετ. ειναι αμφίβολο αν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια που ειναι μπροστά τους άλλα έχουν εκπαιδευτεί να μην την βλέπουν ακόμα και άτομα συγκεκριμένου γένους που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορουν να καταλάβουν 5 πράγματα παραπάνω από αλλες φυλές,ακόμα και τώρα οι μάζες ζουν στον μικρό-κόσμο τους δεν βλέπουν ότι κάτι το μοχθηρό ειναι πίσω από όλα αυτά, ποιος φυσιολογικός "άνθρωπος" θα έκανε όλα αυτά και να επιβάλει μάσκες για εξευτελισμό και οχι για προστασία, και όσοι δεν κάνουν το μπόλιασμα να τους διώχνουν απο την δουλειά? όσο συνεχίζουν την αναισθησία τους οι μάζες , ο κόσμος θα γίνεται ολο και χειρότερος χρόνο με το χρόνο έχουν συνηθίσει το κακό που πλέον παράλογο τους φαίνεται το σωστό και το δίκαιο (!) και μονο οι φυλές τους θα γλεντούν στην Γη, .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications